sizce neden

2.861 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

fidanras, post: 631213, member: 70468Yok öyle değil.
Kardeşim benim.Estagfurullah.

Hakkını helal eyle.

HELAL OLSUN SENDE HELAL ER:H
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

................
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Yoksa farkında olmadan testmi olduk Delete kardeşim
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

DuaLar, post: 631245, member: 74694Yoksa farkında olmadan testmi olduk Delete kardeşim

Olabilir kardeşim. Çelişkide kaldım o yüzden sorulan soruya cevap yazmadım

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Selam ve baki dua ile kalın
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Delete
Olabilir kardeşim. Çelişkide kaldım o yüzden sorulan soruya cevap yazmadım

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Selam ve baki dua ile kalın

aleyküm selam
öyle oldugunu sanmıyorum
selam ve dua ile
aliL

aliL

Yeni Üye · 3 mesaj

güzel bir soru
savaş78

savaş78

Üye · 31 mesaj

ahsarmıznasıARKADASIM BEN BİR SORU YAZDIM HOSUNUZA GİTSİN GİTMESİN BEN YAZDIM.....CEVAPLAMAYIN ,NEDEN HEME ZIT YÖNDE YAZI YAZIYORSUNUZ....YAZMA KARDEŞİM....BEN SORUMUN CEVABINI ARIYORUM YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DEMENİZE GEREK YOK...AKLINIZ YETMİYOR OLABILIR,BIRAKIN AKLI YETEN,FİKRİ OLAN YAZSIN,BEN ÖYLE YAPIYORUM HOŞUMA GİTMEYEN KONUYU OKUYUP GEÇİYORUM,YAZANA NASIHATTA VERMIYORUM ,ADAM KAFASINA YATMIŞ SORMUŞ .ALLAH AKLINA GETİRMİŞ DİYOR GEÇİYORUM..............saygılarımla[/QUOTE

Sen soru sorduysan bende fikrimi söyledim. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
aliL

aliL

Yeni Üye · 3 mesaj

fghg

fghg

güzel bir soru
fidanras

fidanras

Kıdemli Üye · 126 mesaj

Arkadaşlar ,
Bence sakin olun.

Soru sormaktaki maksat basitçe bilgilenmektir.
"Ya sınamak amacıyla sormuşsa" diye düşünmüyorum, ben.Aklıma hiçbir zaman öylesi gelmez.İnsanlar iyidir.Buna inanın.
imidik

imidik

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 379 mesaj

Çok Basit,

Çok Basit,

ahsarmıznasıarkadaslar insanlar hz havva hz ademden dunyaya geldikleri halde nasıl renkleri farklı farklı...bu nasıl oldu

Değerli Kardeşim,

Şu an iş yerinde olduğum için tüm kaynaklarım evimde ve bu konuyla ilgili bir kitab vardı ama şu an yanımda değil.Hatırladığım kadarıyla;

Hz.Adem yaratılma esnasında yeryüzünün bir çok yerinden toprak alındı ve bu topraklar bir araya getirildi.Bu toprak alma esnasında ise en son görevlendirilen melek Azrail a.s dı.Cebarail,israfil ve mikail a.s yeryüzünden toprak alamadı çünkü yeryüzü benden alacağın toprağın cehenneme gitmesinden korkarım dedi ve bunun üzerine geri döndüler.En son Azrail a.s yeryüzünden toprak almaya gideceği esnasında Allah (c.c.) Hazretleri yeryüzüne şöyle hitap etti.Senden siyah alırsam geri ak olarak iade ederim..gibi.Azrail a.s yeryüzünün çeşitli yerlerinden toprak aldı ve Hz.Adem a.s ın yaratılışı başladı.Bu çeşitlilik daha sonra farklı renklerde insanların olmasına vesile oldu.

Slm ve Dua ile..
merdümgiriz

merdümgiriz

Üye · 37 mesaj

s.a. Allah (c.c.) hz Adem 'i yaratacağı vakit , melekleri yer yüzüne toprak almaya göndermiş,; fakat azrail a.s. dışında hiç bir melek toprağın yalvarmasına dayanamaz ve toprağı alamadan geri döner.. Azrail a.s. ise yeryüzünün yalvarışına aldırış etmeden verilen emri yerine getirmiştir, ve dünyanın dört bir tarafından her çeşit topraktan almıştır.. işte bu yüzden insanlar dünyadaki bütün toprak renklerini almıştır kızıl, kahve rengi vs... ayrıca bu görevi toprağın yakarışlarına aldırış etmeden yerine getirdiği için Allah_u teala Azrail a.s. ma can alma vazifesini vermiştir.. ben böyle biliyorum envarül aşıkın isminde bir kitaptan okumuştum, doğrusunu Allah bilir.. dua ile...
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.....ALLAHA emanert olunuz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.