ekremeees.a
biraz daha düşünün gidersenizde ara sıra uğrayın işaallahü
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Alem Sever :.
Aleykümselam kardeşim...İNŞALLAH burdayım ...
ilahi için teşekkür ederim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
2.280 görüntülenme · 30 yanıt
ekremeees.a
biraz daha düşünün gidersenizde ara sıra uğrayın işaallahü
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Alem Sever :.
berat05SELAMÜN ALEYKÜM
HOŞGELDİN NİHALİM
H O Ş G E L D İ N:B
nihalimSELAMÜNALEYKÜM...HAKKINIZI HELAL edin...siteden ayrılıyorum bu benim için zor ama çok zor :A nedeni ne gelince kendim...tasvip etmediğim bir davranışım ...kendime yapılmasını istemediğim davranışı karşımdaki şahsa uyguladım ve siteyi her açmamda neden yaptım bu davranışı ...diyip kendimi sorguladım günlerce ....sizlerden çok güzel şeyler öğrendim burası benim manevi huzur bulduğum ,rahatladığım yerdi HAKKINIZI HELAL EDİN...Talip abimin dediği gibi cam duvarlar arkasında bulduğum bir huzur ortamı :gulegule...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
HAYIRLI CUMALAR
belmuratkardeşim bence yanlış bi karar almışsın böyle huzurlu ortam nasıl bırakılabilir bence bir daha düşün, ben bu siteye girdiğimde inan o kadar huzurlu oluyorumki allah emeği geçenlerden razı olsun... allah yar ve yardımcımız olsun dua ile....
gülnisa, post: 632834, member: 3585aleykumselam kardeşım
kaçmak sorunları cozmez
kı kaçacak da bır sorun yok gıbı
onemlı olan burda kalma mucadelesını vermek bence
bızler ıcın kalın
kalın kı cok şeyler paylaşalım beraberce
hakkımın olduğunu duşunmuyorum lakın varsa da helal olsun
ama yıne de bır daha duşunun cunku gıtmenızı ıstemem
allaha emanet olun
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM GİDECEĞİM YAZINI ŞİMDİ GÖRDÜM VE KALMANADA COK SEVİNDİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
eminkms, post: 632912, member: 66917selamün aleyküm kardeşim inan okuyunca ne diyeceğimi bilemedim .
simdi ise HOŞGELDİNİZ DİYORUM ALLAHA EMANET OLUNUZ.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32504-selamunaleykum-allah-a-ismarladik · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.