Hangi şehirde yaşıyoruz
41.635 görüntülenme · 420 yanıt
gamze0387S.a.bende aslen kastamonuluyum ama kocaelı de yaşıyorum
ne güzelll yaa insanınn uzak memlekette toprağıyla karşılaşması nasılsınız
tşk ederim iyiyim bende ALLAH A şükür
bende 1 senedir kastamonuda değilim çok özledim
insanları sokakları havasınıııı herşeyini
siz kaç senedir dışardanısınız
en kötüsüde bulunduğum yerde bir tane bile kastamonulu değil kastamonuyla alakası olan birisi yok:S
bende 1 senedir kastamonuda değilim çok özledim
insanları sokakları havasınıııı herşeyini
siz kaç senedir dışardanısınız
en kötüsüde bulunduğum yerde bir tane bile kastamonulu değil kastamonuyla alakası olan birisi yok:S
gamze0387yabancı yerde olmak zordur,dogru.ben dogdugumdan beri kocaelide yaşıyorum.4-5 senede bir gidebiliyoruz kastamonu ya.bu yaz inşaAllah gitmeyi düşünüyoruz.gidip gezmek istiyorum her yerini.
inşallah gelin buyrun ben ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıyorum kastamonudan öğrenci olduğum için o yüzden kıymetini daha iyi anladım memleketimin
uzun zamandır gelemdiyseniz 3-4 sene kadar çok değişti güzelleşti
ben her zaman giremiyorum nete finaller başladı kusura bakmayın hmn cvp yazamıyorum
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 78 mesaj
_fahrettin_inşallah gelin buyrun ben ilk defa bu kadar uzun ayrı kalıyorum kastamonudan öğrenci olduğum için o yüzden kıymetini daha iyi anladım memleketimin
uzun zamandır gelemdiyseniz 3-4 sene kadar çok değişti güzelleşti
ben her zaman giremiyorum nete finaller başladı kusura bakmayın hmn cvp yazamıyorum
s.a.Problem degil.Allah nasip ederse gidince görürüm inşaAllah.zihin açıklıgı için bir dua biliyorum;
bismillahirrahmanirrahim
Rabbiş rahli sadri ve yessirli emri vahlul ukdetem millisani yefgahü gavli.Allahümme zitna ilmev ve fehmev ve imana.Rabbi yessir velatü assir temmin bilhayr.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32481-hangi-sehirde-yasiyoruz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.