Hangi şehirde yaşıyoruz
41.635 görüntülenme · 420 yanıt
selamünaleyküm
selamünaleyküm
selamünaleyküm kardeşlerim hepinizden allah razı olsun b en bu siteyi yeni keş fetim ama çok begendim ben NİGDELİYİM ama antalyadan katılıyorum selam ve hürnmetlerimle
selamünaleyküm
selamünaleyküm kardeşlerim hepinizden allah razı olsun b en bu siteyi yeni keş fetim ama çok begendim ben NİGDELİYİM ama antalyadan katılıyorum selam ve hürnmetlerimle
selamünaleyküm
selamünaleyküm
selamünaleyküm
selamunaleyküm arkadaşlar artık üç kişi olduk bende Antalyada yaşıyorum...selametle
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
çerkes kızıböyle bir siteyi çok aradım umarım beklediğim gibi çıkar şöyle bir göz gezdirdim hoşuma gitti
Hoşgeldin güzel kardeşim aramıza selam ve dua ile...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
meltemselamunaleyküm arkadaşlar artık üç kişi olduk bende Antalyada yaşıyorum...selametle
aramıza hoş geldin kardeş umarım menmun kalırsınız sizleri aramızda görmetten onur duyarız tümkardeşlere esenlikler dilerim AEO
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32481-hangi-sehirde-yasiyoruz · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.