Bir Fincan Kahve
3.236 görüntülenme · 47 yanıt
Oh Oh Kahveler Içilmiş Benim Haberim Olmamiş çok üzüldüm :AKAHVALTIDAN SONRA GELİYORUM CEZVEYLE KAHVEM HAZIR OLSUN :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
s.s.ss.a kahveyi çook severim,kahve diyince maalesef kötü alışkanlığımda aklıma gelir,sabah kahvesi ve sigaraya yok demem:H
Aleykümselam KAHVEYE evet :K SİGARAYA hayır :A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
hafizeOh Oh Kahveler Içilmiş Benim Haberim Olmamiş çok üzüldüm :AKAHVALTIDAN SONRA GELİYORUM CEZVEYLE KAHVEM HAZIR OLSUN :H
bize gel hafize anne ben çok güzel kahwe yaparım yani övünmek gibi olmasın ha bu arada lütfen aşağıdaki linke tekrar tıklar mısın anneciğim çok önemli:H
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/57061-hafize-cevdet-71-ishakyakup-kardeslerime.html
son osm@nlı
selamun aleykum.
çok ama çok güzel paylaşımdı, gönlünüze sağlık.
bu arada ben kahvenin gelmesini beklemeden sayfalardaki tüm kahvelerin tadına baktım:K harikalar ama komaya girmem değil mi:)
selam ve dua ile...
çok ama çok güzel paylaşımdı, gönlünüze sağlık.
bu arada ben kahvenin gelmesini beklemeden sayfalardaki tüm kahvelerin tadına baktım:K harikalar ama komaya girmem değil mi:)
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32444-bir-fincan-kahve · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MAYONEZ KAVANOZU VE 2 FİNCAN KAHVE!!! Dini Hikayeler 9 cevap
- Kavanoz ve 2 Fincan Kahve Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Mayonez Kavanozu ve 2 Fincan Kahve: Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Bir Fincan Kahve Içermisiniz ?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- ^^kavanoz ve 2 fincan kahve^^ Nasihatler 10 cevap
- BİR FİNCAN KAHVE OLSAM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.