Bir Fincan Kahve

3.236 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

:) ama abla bu osmanlıda böyleymiş kimse bu nu bilmiyorki sen yinede iç ev sahibi yanlış anlamaz ( bu arada bir bardak su getiremedimde ondan su içme dedim ) :)
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Oh Oh Kahveler Içilmiş Benim Haberim Olmamiş çok üzüldüm :AKAHVALTIDAN SONRA GELİYORUM CEZVEYLE KAHVEM HAZIR OLSUN :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

DuaLar

DuaLar

hafizeOh Oh Kahveler Içilmiş Benim Haberim Olmamiş çok üzüldüm :AKAHVALTIDAN SONRA GELİYORUM CEZVEYLE KAHVEM HAZIR OLSUN :H

:) sen gel ben hazırlarım inşALLAH...
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a kahveyi çook severim,kahve diyince maalesef kötü alışkanlığımda aklıma gelir,sabah kahvesi ve sigaraya yok demem:H
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

s.s.ss.a kahveyi çook severim,kahve diyince maalesef kötü alışkanlığımda aklıma gelir,sabah kahvesi ve sigaraya yok demem:H

Aleykümselam KAHVEYE evet :K SİGARAYA hayır :A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

hafizeOh Oh Kahveler Içilmiş Benim Haberim Olmamiş çok üzüldüm :AKAHVALTIDAN SONRA GELİYORUM CEZVEYLE KAHVEM HAZIR OLSUN :H

bize gel hafize anne ben çok güzel kahwe yaparım yani övünmek gibi olmasın ha bu arada lütfen aşağıdaki linke tekrar tıklar mısın anneciğim çok önemli:H
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/57061-hafize-cevdet-71-ishakyakup-kardeslerime.html
son osm@nlı
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum.
çok ama çok güzel paylaşımdı, gönlünüze sağlık.

bu arada ben kahvenin gelmesini beklemeden sayfalardaki tüm kahvelerin tadına baktım:K harikalar ama komaya girmem değil mi:)
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
DuaLar

DuaLar

afiyet olsun kardeşim yok inşALLAH bunlar dostluk kahvesi komaya girmezssiniz merak etmeyin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.