Siteyi tesettür üzerine araştırma yaparken keşfettim ve kapanan arkadaşların paylaşımları çok hoşuma gitti.Bende içimden deliler gibi gelmesine rağmen kapanamıyorum.:( 23 yaşındayım ve bugüne kadar böle olmaktan çok utanıyorum.Allaha şükür namazlarımı hiç aksatmıyorum.Kuranı kerimi okuyorum. Yeni bilgiler edinip sohbetlere katılıyorum.Ama hep eksik kaldığımı hissediyorum.Benim ailem orta halli dindar. Babam hacı annem inançlı kardeşim başörtüsü düşmanı...Okul ve arkadaş çevremde kardeşim gibi...Yakınımda akrabalarımda hiç kapalı yok.Ananem ve babannem ve 2 teyzem hariç.Çok yakın bi arkadaşım kapandı bundan 9 ay kadar önce ve ben ona nasıl özendim anlatamam.Aslında kızdım ona neden benlede paylaşmadı bu durumu belki beraber yapardık ve destek olurduk birbirimize die ama olmadı...Ve onun karşılaştığı sorunlar beni korkuttu.Ozaman dedimki keşke daha önce yapsaymışım ozaman ona göre çizerdim hayatımı dedim aileleri tarafından örtünmeleri istenen veyahutta böle telkinlerde bulunulan kızları nasıl kıskandım bi bilseniz.Bende evde başıma örtüleri takıp denemeler yaptım.Gittim kendime beğendiğim 2 tane eşarp ve bone aldım.Zaman zaman dışarı çıktım.Ama hiç bir şekilde bi huzur duyamadım.Hep ailemden gizli bir iş çeviriyomuşum gibi terler içinde herseferinde kendimi eve zor attım.Aileme açıklasam ah bi anlatabilsem neden istediğimi... Onların en büyük derdi Benim iş sahibi olmam.Çünkü emek verdiler beni okutmak için.Karşı çıkarlarsa bu yönden baskı uygularlar tahminimce..En büyük korkumsa kardeşimden canım ciğerim ilk arkadaşım... ondan kopamam. Zaten artık bu nedenle evden çıkmak bile istemiyorum hatta çıkmıyorum...Bu nedenle sizlere akıl danışmak istedim.Ne olur yardım edin.Gördüm ki hep destek olmuşsunuz birbirinize ne olur banada fikirler verin...İçimdeki sıkıntıdan beni kuratrın.selamet ve dua ile
Bende Kapanmak Istiyorum
11.080 görüntülenme · 53 yanıt
Siteyi tesettür üzerine araştırma yaparken keşfettim ve kapanan arkadaşların paylaşımları çok hoşuma gitti.Bende içimden deliler gibi gelmesine rağmen kapanamıyorum.:( 23 yaşındayım ve bugüne kadar böle olmaktan çok utanıyorum.Allaha şükür namazlarımı hiç aksatmıyorum.Kuranı kerimi okuyorum. Yeni bilgiler edinip sohbetlere katılıyorum.Ama hep eksik kaldığımı hissediyorum.Benim ailem orta halli dindar. Babam hacı annem inançlı kardeşim başörtüsü düşmanı...Okul ve arkadaş çevremde kardeşim gibi...Yakınımda akrabalarımda hiç kapalı yok.Ananem ve babannem ve 2 teyzem hariç.Çok yakın bi arkadaşım kapandı bundan 9 ay kadar önce ve ben ona nasıl özendim anlatamam.Aslında kızdım ona neden benlede paylaşmadı bu durumu belki beraber yapardık ve destek olurduk birbirimize die ama olmadı...Ve onun karşılaştığı sorunlar beni korkuttu.Ozaman dedimki keşke daha önce yapsaymışım ozaman ona göre çizerdim hayatımı dedim aileleri tarafından örtünmeleri istenen veyahutta böle telkinlerde bulunulan kızları nasıl kıskandım bi bilseniz.Bende evde başıma örtüleri takıp denemeler yaptım.Gittim kendime beğendiğim 2 tane eşarp ve bone aldım.Zaman zaman dışarı çıktım.Ama hiç bir şekilde bi huzur duyamadım.Hep ailemden gizli bir iş çeviriyomuşum gibi terler içinde herseferinde kendimi eve zor attım.Aileme açıklasam ah bi anlatabilsem neden istediğimi... Onların en büyük derdi Benim iş sahibi olmam.Çünkü emek verdiler beni okutmak için.Karşı çıkarlarsa bu yönden baskı uygularlar tahminimce..En büyük korkumsa kardeşimden canım ciğerim ilk arkadaşım... ondan kopamam. Zaten artık bu nedenle evden çıkmak bile istemiyorum hatta çıkmıyorum...Bu nedenle sizlere akıl danışmak istedim.Ne olur yardım edin.Gördüm ki hep destek olmuşsunuz birbirinize ne olur banada fikirler verin...İçimdeki sıkıntıdan beni kuratrın.selamet ve dua ile
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
şevval290606Selamun aleykum arkadaşlar...
Ve Aleyküm Selam Kardeşim
Bu duygular yabancı değil bana...5 ay önce bende buraya attım kendimi...huzur ve doğruyu bulmak adına..ÇOK ŞÜKÜR ki hak dostlarım yalnız bırakmadılar..
Naçizane size söyleyebileceklerimi lütfen dikkatlice okuyun...kalbinizi yoklayarak ama..
Eğer kalbiniz rahatsızsa yaşadığınız bu durumdan,namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???
Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz??? neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz HAYIR!!!!
Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!
utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!
Peki babanız ne güzelki HACI en güzel desteği o vermeyecekmi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???
peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????
Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız BEN İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..
NOt:
ben kapanmadan önce herkesle konuştum .
Önce annem-ablam( eşime süpriz yapmak adına hiç bilmedi sadece kapandığım gün gördü beni) sonra işim (ekmek kapım) sonra tek dostum arkadaşım
işyerinde patronum beni yanlış anladı önce ..fikirlerimi birinin değiştirdiğini sandı.kiminle konuştun dedi????
bende (eğer beni böyle kabul etmezseniz işten ayrılırım dedim- ki ayrılırsam borçtan batardım ama ne kadar kararlı olduğumu göstermem gerekiyordu.)
arkadaşıma şaka yapmasına dahi izin vermedim.Ne istediğimi Anladı....
bir arkadaşım KAPANIRSAN KONUŞMAM BİR DAHA DEDİ...
bende SEN BİLİRSİN DEDİM...ALLAH(c.c.)'tan başka sevgili var mıy dı ki???
beni kim caydırabilirdi ki???
Varsın beni gönülden sevmeyen arkadaşım olmasın,
Kardeşim,annem ailemdeki herkeste buna alışmak zorunda..
BEN MÜSLÜMANIM.VE KENDİ ARZUMLA KAPANIYORUM....
Kardeşim..uzun oldu biraz hakkını helal et ama bunlar benim hissettiklerim ve yaşadıklarım...BU KONUDA İnsanları mutlu etmek için kendinden ödün verme..
DÜŞÜN Kİ KAPANMA KONUSUNDA KOCAYA BİLE SÖZ DÜŞMÜYOR!!!
Allah'a emanet ol....
HAYIRLI CEVAPLARINI BEKLEYECEĞİM.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
arkadaşlar çok güzel anlatmışlar....yüreklerine saglık hepsinin....ekleyecek fazla sözüm yok.. bu yolda kardelen olmaya deger... kardeşim... inşallah en yakın zamanda tesettüre uygun yaşarsınız zaten birkez yaşamaya başlarsanız o huzuru alırsanız çevrenizdekileniz ne dedigi çokta önemli olmaz ....sizin bu yolda yaptıgınız her fedakarlık sizin kutlu cihadınızdır....
rabbim yar ve yardımcınız olsun yolunuzu açık etsin kardeşim
rabbime emanetsiniz B)B)
selam ve dua ile________
Allah c.c en kısa zamanda sanada kapanmak isteyen tüm kardeşlerimizede nasip etsin inşallah.
Bende sizin gibi 5ay öncesine kadar bu düşünceler içersindeydim.Önce işimi bıraktım,aile şirketimizde çalışmaya başladım. etrafımda ailem ve arkadaş cevremde dahil olmak üzere hiç kapalı kimse yoktu.Sadece bu siteden tanıdığım çok değer verdiğim ablalarım kardeşlerim vardı. Nasıl olacaktı nasıl yapacaktım alışmam çok zor olacak diye düşünürken bir gün aniden yarın kapanıyorum dedim.Allah C.c ertesi güne çıkmak nasip etti ve kapandım şükürler olsun. Tam 3 ay oldu. Ömrümün sonuna kadarda daim olur inşallah. Allah c.c sanada nasip etsin inşallah güzel kardeşim.Çok mutlu ve huzurluyum.Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun.
Allah'a emanet olun kardeşim.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
cesur ol kerdeşim
şevval290606Şuan gözlerim dolu dolu...Çok teşekkür ederim hepinize Bu kadar kısa sürede beni derinden etkileyen cevaplar vediğiniz için Beni anlayan birileriyle konuşabilmek ve fikirler almak çok güzel...Aynı şeyleri yaşamış insanlarla olmakta Bunları buraya yazmak bile beni rahatlattı.Şuanda kendimi çok daha iyi ve cesur hissediyorum kardeşlerim... İnşallah.............
Cesur ol kardeşim...Heryerde Rabbimiz ..bizimle...
Bizim dualarımızda sizinle..
Allah(c.c.)'a emanet ol.
Şuan gözlerim dolu dolu...Çok teşekkür ederim hepinize Bu kadar kısa sürede beni derinden etkileyen cevaplar vediğiniz için Beni anlayan birileriyle konuşabilmek ve fikirler almak çok güzel...Aynı şeyleri yaşamış insanlarla olmakta Bunları buraya yazmak bile beni rahatlattı.Şuanda kendimi çok daha iyi ve cesur hissediyorum kardeşlerim... İnşallah.............
inşallah kardeşim dua edeceğim sizin için....birnur kardeşimde haberi verdiğinde çok sevinmiştim abalacım sana bi sürprizim var dedi hiç kapanmasını beklemiyordum sürpriz olarak...yine birnurla aynı dönemde mahsun kul kardeşimiz kapandı sitemizden..berat kardeşim var .......berat kardeşim okadar güzel ifade etmişsinki duygularını etkilenmemek mümkün dğeil.....inşallah sıradaki müjdeli haberde senden gelir ....RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM..HAYIRLI GÜNLER
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
fatmana
inşallah kardeşim dua edeceğim sizin için....birnur kardeşimde haberi verdiğinde çok sevinmiştim abalacım sana bi sürprizim var dedi hiç kapanmasını beklemiyordum sürpriz olarak...yine birnurla aynı dönemde mahsun kul kardeşimiz kapandı sitemizden..berat kardeşim var .......berat kardeşim okadar güzel ifade etmişsinki duygularını etkilenmemek mümkün dğeil.....inşallah sıradaki müjdeli haberde senden gelir ....RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM..HAYIRLI GÜNLER
Selamün aleyküm fatmana kardeşim..
İçimden geçenleri söylemek istedim, az bile gelir kalbimin içindekileri anlatmaya
BİZİ BİZDEN BAŞKA KİM ANLAYABİLİR??
BU manevi duygular sizler gibi dostalrla paylaşılır ancak..
DUA EDELİM BU KARDEŞİMİZE...GÜÇ VERELİM...bakarız yeni gün güzel şeyler getirir bize :H
BEN ÖLECEM RABBİMİN HUZURUNA CIKACAM BANA DİYECEKLERKİ SEN NEDEN DİNİMİZİN GEREĞİNİ FARZ OLANI YAPMADIN SEN ŞÖYLEMİ DİYECEKSİN HAŞA RABBİM SENDE BANA KIZACAĞINI BİLİYORDUM AMA DÜNYADAYKENDE ANNEM BABAM KIZAR DİYE KAPANAMADIM KUSURU BAKMA MI DİYECEKSİN YADA O GÜN GELDİĞİNDE BUNLARI DEMEDEN RABBİME BENİ TEKRAR DÜNYAYA GÖNDER O ZAMAN ANNEM BABAM SANA FEDE OLSUN VALLA EMİRLERİN HEPSİNİ YAPARIM MI DİYECEKSİN
UNUTMAKİ KARDEŞİM O GÜN GELDİĞİNDE COK GEC KALMIŞ OLACAKSIN SANA YEMİN EDERİM Kİ SENİN BENZER DURUMUNU BENDE YAŞADIM COK ŞÜKÜR OKUDUM RABBİME OLAN GÜVENİMİ ARTTIRDIM NAMAZA BAŞLADIM VE TÜM CESARETİMİ TOPLADIM KAPANDIM HATTA UZUN MANTO ALDIM GİYDİM VE DIŞARI CIKTIM O GÜN KADAR HUZURLU BİR GÜN GEÇİRDİĞİMİ HİÇ HATIRLAMIYORUM. ETRAFIMDAKİLER DALGA GECTİLER BU KIZ KAFAYI YEMİŞ BÖYLE YOBAZLIK MI OLUR DEDİLER SEN GENÇSİN YAŞLANINCA KAPANIRSIN DEDİLER İNANIRMISIN HİÇ DUYMADIM BİLE ONLARI TAKMADIM BİLE ÖLECEĞİMİ BİLSEM BİLE BU KARARIMDAN BENİ KİMSE VAZGEÇİREMEZDİ. OYLEDE OLDU ZATEN. ŞİMDİ COK HUZURLU VE MUTLUYUM RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN SANA TAVSİYEM SAKIN KARARINDAN VAZGEÇME İNANKİ RABBİM AİLENİNDE KALBİNE VE ÖZELLİKLDE KARDEŞİNİN KALBİNE MERHAMET KOYACAKTIR İŞALLAH. SENDE HUZURA ERECEKSİN İŞALLAH BÖYLE DUA EDİYORUM KARDEŞİM
ALLAHA EMANET OL BİR KARAR VERİRSENDE BURDAN HABER VER DE SEVİNEYİM
SELAM VE DUA İLE
şevval290606Selamun aleykum arkadaşlar...
inanıyorumki İNŞALLAH hayırlı haberini alacağız...
ALLAH C.C. yar ve yardımcın olsun...
ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle...
Güzel kardeşim ben de o yolda ilerlemek ve bu güzel vazifemizi yerine getirmeye çalışan kulardan biriyim.Rabbim inşallah en kısa sürede bunu bizlere nasip etsin.
Feyzullah Birışık ; "Bir bayan niçin örtünmek istemez" isimli kitabını aldım.Sanıyorum ki seninde bazı aile ile olan sorularına cevap verecektir.Okumanı tavsiye ederim.İçinde bunu içeren bölümleride vardı.Bu pek çok insanın kafasını karıştırabiliyor.Aile kavramı bizler için önenli olduğundan muhakak ki.Ancak yani herşeyi yaratan ve her şey için karar veren Rabbimdir.O dileseydi bizleri istediği şekilde yaratabilirdi.
Ey Rabbim bizleri affet ve iyilerle karşılaştır.Günahlarımızı bağışla, hatalarımızı karşımıza çıkarma, ayıplarımızı ve korkularımızı ört.Bizleri yolumuzdan şaşırtma.Son anımında bile iman ile göçmeyi nasip eyle.Amin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32396-bende-kapanmak-istiyorum · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.