çok sevimliler
2.441 görüntülenme · 27 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
-KAAN-:evetsevimliler..!kedileri severim azıcık namkör olmasalar.:Kselametle inşaALLAH.
kedilerin nankörlügü meşhurdur bilirsiniz bununla ilgili birşey duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama, köpekler nimeti sahibinden bilirmiş kediler ise Yaratıcıdan o yüzden köpekler sahibine sadık kediler ise nankörmüş dogrumu bilmiyorum ama sadece bir duyum ....
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ilk kez duyuyorum.konunun doğruluğunu kim araştırır ve bulursa buraya ilave eder inşaALLAH.ve öğrenmiş oluruz.selam ve dua ile kalın kardeşim.konuya inşaALLAH bende bakacağım.selametle kalın.
DuaLarkedilerin nankörlügü meşhurdur bilirsiniz bununla ilgili birşey duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama, köpekler nimeti sahibinden bilirmiş kediler ise Yaratıcıdan o yüzden köpekler sahibine sadık kediler ise nankörmüş dogrumu bilmiyorum ama sadece bir duyum ....
Selamunaleykum emeğinize saglık gercekten cok tatlilar a.e.olunuz hayirli günler dua edin insallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32350-cok-sevimliler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.