Siteden Ayriliyorum

3.094 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

nisan 1şaka A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hafizeALEYKÜMSELAM ACABA BENMİ ALDANDIM O ZAMAN ÇİÇEĞİMİ ALAYIM BARİ :A:K

ve aleyküm selamablacığım verilen hediye geri alınmaz banene sen yaparsında biz sana yapamayızmı rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

1 nisan şakasının nasıl başlaığını anlatan yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum:!
hafize

hafize

CEVDET-71ve aleyküm selamablacığım verilen hediye geri alınmaz banene sen yaparsında biz sana yapamayızmı rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

YA BÖYLE ŞAKALAR NE GÜZEL RABBİM GÜLMEKTEN AYIRMASIN HİÇ BİRİMİZİ :K

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ahnef1 nisan şakasının nasıl başlaığını anlatan yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum:!

BİLİYORUM OKUDUM AMA BU ŞAKA SENELERDİR YAPILIYOR BİRAZ GÜLMEKTEN BİR ŞEY ÇIKMAZ :H

Mevlana'dan

Bana

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hafizeYA BÖYLE ŞAKALAR NE GÜZEL RABBİM GÜLMEKTEN AYIRMASIN HİÇ BİRİMİZİ :K

selamün aleyküm ablacığım bir şeye dikkat cekmenizi isterim ben bir nisanda üye olmuştum bu siteye bu gün benim icin cok önemi var rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm ablacığım bir şeye dikkat cekmenizi isterim ben bir nisanda üye olmuştum bu siteye bu gün benim icin cok önemi var rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

ABİCİM OZAMN BUGÜN SENİN YILDÖNÜMÜN RABBİM HAYIR DOLU NİCE YILLAR YAŞATSIN İNŞALLAH SANA
DUALARLA...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

hafize

:HNisan 1:K

hafize anne yaaaa yuregime iniyodu az kalsin sen buranin temel taslarindan birisin gidemezsin saka olduguna çok sevindim çok sukur Allah,a emanet ol selam ve dua ile....:B
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm ablacığım bir şeye dikkat cekmenizi isterim ben bir nisanda üye olmuştum bu siteye bu gün benim icin cok önemi var rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

abicim sitedeki birinci yiliniz mutlu olsun insAllah çoooook sevindim hep beraber ailecek bu mutlulugu paylasalim insallah Rabbime emanet ol selam ve dua ile....B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
dördüncü

dördüncü

Üye · 49 mesaj

s.a arkadaşlar nasılsınız ben sık giremiyorum siteye ama şimdi girdim ve hafize hanım özür dilerim ama 1 nisan şakası yapmışsınız yalnız 1 nisan hiristiyanların hile günüdür birçok müslümanın haçlı seferinde haince kandırılarak katledildiği birgün 1 nisanı pretosto etmek için saka yapılmaması lazım haddime düşmez ama uyarmak istedim rabbim bizleri onlara benzemekten muhafaza eylesin A.E.O hayırlı geceler.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

hafize

:HNisan 1

Geçen sene nisanda aranızda yoktum şakayı bilmiyordum ama bu sene hakikaten korktum biraz neyse ki şakaymış
gelecek nisana RABBİM nasşp ederse yutmam:K:K

ALLAHa emanet olunuz...:H
hafize

hafize

Im_muslimGeçen sene nisanda aranızda yoktum şakayı bilmiyordum ama bu sene hakikaten korktum biraz neyse ki şakaymış
gelecek nisana RABBİM nasşp ederse yutmam:K:K

ALLAHa emanet olunuz...:H

Geçen sene bilenler yutmadı zaten ama ben onların söylediklerini yuttum hayırlı geceler :H

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

dördüncüs.a arkadaşlar nasılsınız ben sık giremiyorum siteye ama şimdi girdim ve hafize hanım özür dilerim ama 1 nisan şakası yapmışsınız yalnız 1 nisan hiristiyanların hile günüdür birçok müslümanın haçlı seferinde haince kandırılarak katledildiği birgün 1 nisanı pretosto etmek için saka yapılmaması lazım haddime düşmez ama uyarmak istedim rabbim bizleri onlara benzemekten muhafaza eylesin A.E.O hayırlı geceler.

ALEYKÜMSELAM BİRDAHA YAPMAYIZ

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ALEYKÜMSELAM CEVDET NE TESADÜF BİR NİSAN DAHA UZUN YILLAR SİTEDE KALMANIZ DİLEĞİ İLE A.E.O:H

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.