doç.dr. sapıttı..zaten sapıktı...

5.330 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Filiz, 'Kur'an-ı Kerim sek içilmez, yanında başka kaynakları da incelemek gerekir' dedi.

İLAHİYATÇIDAN PROVOKASYON GİBİ SÖZLER

Antalya'nın Kemer ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Kemer Şubesi tarafından ''Dinin ve Kadının Türban ile İstismarı'' konulu konferans düzenlendi. Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan konferansa katılan Doç. Dr. Şahin Filiz, ''Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, İslam dinini en iyi anlayan insanlardan biri'' dedi.

Kur'an-ı Kerim'de ''türban'' gibi bir ifade olmadığını belirten Şahin, ''kadınlarımız, kendilerini erkeklerden bir adım geride görmeye itilmektedir'' diye konuştu.

Doç. Dr. Filiz, konuşmasının ardından izleyicilerin sorularını yanıtladı. Bu sırada bir katılımcının, ''Dinimizi öğrenmek için sadece Kur'an-ı Kerim'i kaynak alabilir miyiz'' sorusu üzerine Filiz, ''Kur'an-ı Kerim sek içilmez, yanında başka kaynakları da incelemek gerekir'' dedi.

Bunun üzerine bir katılımcının, ''Biz buraya dinimizle ilgili bilgiler edinmeye geldik. Ama siz bizi Peygamberimizden ve dinden soğuttunuz. Kur'an-ı Kerim'in tek başına kaynak olup olmayacağını alkollü bir örnekle açıklayamazsınız'' şeklindeki sözleri üzerine salondaki dinleyiciler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine, konferansa son verildi.

Kaynak:İTİBAR HABER
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
mecai

mecai

Üye · 22 mesaj

kalp gözü kapalı bir aciz.
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

akıl hangi yönde ise, cümlelerde o doğrultuda olur...
yazıklar olsun... "işte aydın insan profilinin ulaştığı son nokta"...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

galiba kendileri alkolik bu doç un...
ama sek içemiyor su katması gerekiyormuş anladıgım iyi bir alkolikte degil acaba en iyi oldugu şey şaçmalamakmı(:
selametle...
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

EsSelamuAleyküm İSHAK YAKUP Kardeşim..

"İSLAMA KARŞI BAKIŞI YANDAN ÇARKLI İNATÇI İLAHİYATÇININ DİYANET'TE NE İŞİ VARDIR..

NE YER NE İÇER..BARDAĞINDA NE DURUR ACABA ?.."

Allah(CC) şerlerinden muhafaza buyursun..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

mecaikalp gözü kapalı bir aciz.

ysmnkaosakıl hangi yönde ise, cümlelerde o doğrultuda olur...
yazıklar olsun... "işte aydın insan profilinin ulaştığı son nokta"...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

aminenurgaliba kendileri alkolik bu doç un...
ama sek içemiyor su katması gerekiyormuş anladıgım iyi bir alkolikte degil acaba en iyi oldugu şey şaçmalamakmı(:
selametle...

talipamca
EsSelamuAleyküm İSHAK YAKUP Kardeşim..

"İSLAMA KARŞI BAKIŞI YANDAN ÇARKLI İNATÇI İLAHİYATÇININ DİYANET'TE NE İŞİ VARDIR..

NE YER NE İÇER..BARDAĞINDA NE DURUR ACABA ?.."

Allah(CC) şerlerinden muhafaza buyursun..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

aleyküm selam kardeşlerim ..

ilgilendiğiniz için teşekkürler...gerçekten görüldüğü gibi ilahiyatçıların bile durumu vahim...

bir ibarede..şöyle geçer..

et kokmasın diye tuzlanır...
peki ya tuz kokarsa ....!

işte durum bu..ümmetin bir nev'i tuzu olması gereken alimlerdir...lakin görülüyor ki tuz kokmuşşş..
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Çok üzülerek okudugum bu paylaşımı Rabbim ıslah etsin bunları böyle insanlar zalimlerin başıdır sadece müslüman ülkeleri bombalayan masumları öldürenler degildir zalimler işte buda başka zalimliktir vay onlara uyanların haline vay ki vay ...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

ALLAH cc islah eylesin.

selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

sabah kanal d de dobra dobra programında ilahiyatçı biri vardı "kuranda örtünmek yoktur omuzlarınızı örtün denilmiştir"dedi ve bayağı tepkili telefon geldi sonra ve tüylerim diken diken oldu sinirden... seda sayana gene ilahiyatçılar geldi başka kişi bu sefer seyircilerden biri ojeyle abdest olurmu dedi evet olur dedi ey güzel Raabim ne diyimmm bunlarda böyle yaparsaaaa ne diyim....:(:(
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

dondum kaldım ya insan kuranı ağzına alırken böyle mi konuşuruz insan o okulu niye okumuş ki allah akıl fikir versin
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Allah onları ve onlar gibi düşünenleri ıslah etsin diyorum .....selametle....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

yaa tüylerim diken diken olduu kanal değiştim sonra o program bitmiş baktım 2 tane ilahiyatçı başka kişiler seda sayanda seyircilerden biri ojeyle abdest alınırmı evet alınır dio diğeri itiraz edio bu sefer o dioki özürünü kapatmak için namazda bahane yoktur diyor eyy güzel Raabim ne günlere kaldıkkk izliyebilirseniz tekrarını izleyin şaşırır kalırsınn ne diyim yaaa ilahiyatçı böyle yapıosaaa.....
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

ishakyakupSelçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Filiz, 'Kur'an-ı Kerim sek içilmez, yanında başka kaynakları da incelemek gerekir' dedi.

İLAHİYATÇIDAN PROVOKASYON GİBİ SÖZLER

Antalya'nın Kemer ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Kemer Şubesi tarafından ''Dinin ve Kadının Türban ile İstismarı'' konulu konferans düzenlendi. Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan konferansa katılan Doç. Dr. Şahin Filiz, ''Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, İslam dinini en iyi anlayan insanlardan biri'' dedi.

Kur'an-ı Kerim'de ''türban'' gibi bir ifade olmadığını belirten Şahin, ''kadınlarımız, kendilerini erkeklerden bir adım geride görmeye itilmektedir'' diye konuştu.

Doç. Dr. Filiz, konuşmasının ardından izleyicilerin sorularını yanıtladı. Bu sırada bir katılımcının, ''Dinimizi öğrenmek için sadece Kur'an-ı Kerim'i kaynak alabilir miyiz'' sorusu üzerine Filiz, ''Kur'an-ı Kerim sek içilmez, yanında başka kaynakları da incelemek gerekir'' dedi.

Bunun üzerine bir katılımcının, ''Biz buraya dinimizle ilgili bilgiler edinmeye geldik. Ama siz bizi Peygamberimizden ve dinden soğuttunuz. Kur'an-ı Kerim'in tek başına kaynak olup olmayacağını alkollü bir örnekle açıklayamazsınız'' şeklindeki sözleri üzerine salondaki dinleyiciler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine, konferansa son verildi.

Kaynak:İTİBAR HABER

Allah belasını versin! Allah belasını versin! Allah belasını versin!
bide herzamanki taktikleri Atatürk ismi arkasına sığınmaktır, Avrupaya satılmış uşakların! asıl din istismarcıları bunlardır! bunların icraatleri sıfırdır! boş yerde sorun yaratmak tek yapabilecekleri şeydir...bunlar olmazsa siyasetlerin koskoca bir sıfırdan ibaret olduğunu herkes görecektir, diye bu uydurmaları yapmak zorunda kalıyorlar...kirli salyalarını akıtıp duruyorlar!
Bu "fetva" karşılığında ABden kaç para aldığını sormak gerekirdi konferansta ve millete duyurmak : bakın bu adamcağız dinimiz hükümlerini şu kadar para miktarı karşılığında sattı "diye !
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm Rabbimiz ıslah eylesin inşaallah
نعىمة

نعىمة

asilda başlığın dç. sattı zaten satılıktı olması lazımdı...bu satılıkların "fetvaları" acaba kaç kişinin imanına zarar vermiştir?

bir farzı yapmamak günahkar, bir farzı inkar etmek, Kuranın bir harfini inkar etmek ise kafir yapar insanı...
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ALLAHUEKBER BİLMİYORLAR RABBİM
Dua edelim bu zavallıya, dünya bilimi bugün Kuran-ı rehber edinmişken bu zavallı gerçeklerden ne kadar uzak.Peygamberimiz (SAV) taifte bu zavallılara dua ile cevap verdi bu, bizde öyle yapalım.ALLAH (c.c) ıslah etsin.Yüce rabbim "Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Filiz" kardeşime inşallah hidayet versin.Hidayete erişmesse inşallah bildiği gibi yapsın.Çok üzüldüm sarfettiği sözlere hiç olmazsa Atatürkü karalamayın
Selam ve Dua...
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
Allah ıslah etsin böylelerini.. Hidayet versin Rabbim..Amin.
نعىمة

نعىمة

bu satılıkların amacını çok iyi bilmek gerekir ,bunlar ıslah oluncaya kadar kaç kişiyi yoldan çıkarırlar :

Rasulullah (SAV) Efendimiz bir başka Hadis-i Şerif’inde şöyle buyurdu;
“Ümmetim için en çok korktuğum, dili söz etmesini bilen ikiyüzlülerdir (…) Nefsimi kudret elinde tutan adına yemin ederim ki; başınıza yalancı emirler, facir vezirler, hain yardımcılar, zalim reisler, fasık hafızlar, cahil abidler gelmedikçe kıyamet kopmaz. Allah-u Teala onların üzerine çok zulmet gönderir. Burada anlatılanlar, Yahudiler gibi tehevvürle, acele ile sonunu düşünmeden zulme girerler. Bu halleri ile İslamiyeti parça parça kırparlar. Hatta, ‘Allah Allah’ diyen kalmaz.”

işte bunların elinde olsa "Allah Allah" diyen kalmayıncaya kadar kırpmaya devam edecekler ,ne de olsa aldıkları paraların hakkını vermek isterler!

tabi başta bunların bile ıslah olması için dua etmek lazım, ıslahları mümkünse hidayet bulsun ,ıslahları mümkün değilse kahrolsunlar!

ama herhalde Allah ümmeti Muhammedin imanını bunların şerrinden muhafaza eylesin.
Tuğçe52

Tuğçe52

Yeni Üye · 7 mesaj

Allah(cc) ıslah etsin.

Selam ve dua ile..
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

allah akın fikir versin böylelerine rabbim sen verdiğin aklı alma yarabbi
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.