şu Sevgiye Bakin!

3.797 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Sevgili Peygamberimizin(sav)dünyadan hakiki aleme göç edince devesi
kime verilmek istenmişse kimse edepten almadı,binmekistemedi,
Hz,Ebubekir'e (ra)durumu bildirdiler,o da ''Bırakın,Medine sokaklarında dolaşsin!''
dedi.Bir süre şehri dolaşan deve,Efendimiz'in defnedildigi kabr-i şerifin biraz uzağınakadar geldi;2 gün boyunca hareketsiz ayakta durup
seyretti.Ardından öldü.
Karşılığında ne mi kazandı? Cenneti! Hayvanlar aleminde cennete,Peygamberimiz'in devesiyle
Ashab-ı Keyf'in köpeğide girecek.O'na (sav) sadece devler değil,develer bile meftun...
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

Allah Razi Olsun....
pastrychef

pastrychef

Üye · 11 mesaj

Allah Razi Olsun Kardesim.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim
ALLAH razı olsun güzel bir paylaşımdı. Evet ona bir ağaç kütüğü bile aşkla yanıp tutuşurken ağlayarak onu özlüyorsa bana ne oluyorda onun özleminden bir damla yaş akmıyor gözlerimden...ALLAHım cümlemizi O'nun aşkına layık eyle, O'nun şefaatine nail eyle...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...
N.E.M.E.A

N.E.M.E.A

Yeni Üye · 4 mesaj

Sevgi'nin bu kadarı biz de Peygamber Efendimizin(s.a.v.) devesi kadar olabilsek ne mutlu bize...
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

im_muslim, post: 626432, member: 70042selamünaleyküm Kardeşim
allah Razı Olsun Güzel Bir Paylaşımdı. Evet Ona Bir Ağaç Kütüğü Bile Aşkla Yanıp Tutuşurken Ağlayarak Onu özlüyorsa Bana Ne Oluyorda Onun özleminden Bir Damla Yaş Akmıyor Gözlerimden...allahım Cümlemizi O'nun Aşkına Layık Eyle, O'nun şefaatine Nail Eyle...

allaha Emanet Olunuz...selam Ve Dua Ile...

Amin Amin Amin

Emeğinize Sağlik Rabbim Razi Olsun Selametle....
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleyküm çok sağolun kardeşim.Bir deve kadar sevgimiz varmıdır içimizde acaba peygamberimize dair.??selametle kalın.
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

N.E.M.E.ASevgi'nin bu kadarı biz de Peygamber Efendimizin(s.a.v.) devesi kadar olabilsek ne mutlu bize...

Hakkıyla ümmeti olmaya çalışsak daha iyi değilmi?
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

Bende Hz. Ömere (ra) hayranım ufak bir saygısızlık karşısında "izin ver , kellesini uçurayım ya Resulallah (sav) ! "derdi
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

bir deve kadar da olamadık sensizlige aglayamadık Ya Rasullah (salalhualeyhuvessellem)

Allah razı olsunn kardesımm ekldıgın için :G
Kübraa

Kübraa

Üye · 47 mesaj

Allah(c.c) razı olsun...
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Allah razı olsun....Selametle......:a33:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

Mevlam razı olsun...
Dualarafukara

Dualarafukara

Kıdemli Üye · 125 mesaj

N.E.M.E.ASevgi'nin bu kadarı biz de Peygamber Efendimizin(s.a.v.) devesi kadar olabilsek ne mutlu bize...

Evet gerçekten ne mutlu.ALLAH razı olsun
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

ALLAH sizlerdende razı olsun okuduğunuz için selametle dua ile kalın RABBİME emanet olun
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim bilmiyordum öğrendim cok ii oldu öğrendiğim allah razi olsun
yeşil.kubbe

yeşil.kubbe

Aktif Üye · 71 mesaj

Keşke onun ayağının altın taş toprak ola bilseydim Allahım ona layik ümet olmamızı nasip etsin
yeşil.kubbe

yeşil.kubbe

Aktif Üye · 71 mesaj

Keşke onun ayağının altında taş toprak ola bilseydim Allahım ona layik ümet olmamızı nasip etsin
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

allahuekber ne denilebilir ki??
yeşil.kubbe

yeşil.kubbe

Aktif Üye · 71 mesaj

Keşke onun ayağının altın taş toprak ola bilseydim mübarek ayağında toz ola bilseydim Allah bizleri ona layık ümmet olmamızı nasip etsin kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.