kim istemezki oraya gitmeyi....

936 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a kardeşlerim inşallah rabbim izin verirse ümreye gideceğim gerekli işlemleri yaptırdım hazırım.inanıyorumki burada bulunan bütün kardeşlerimde gitmek istiyordur.hepiniz için dualarımda sizler varsınız..rabbim inşallah hepimize nasip eder...

Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

mustafa kardeşim neolur gittiğin zaman bizi de oralardan çağır peşinden gelelim, isimlerimizle lütfen liste uzun olacak belki ama.....
Rabbim bizlerede nasip etsin dua edin
Selametle
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

mustafa kardeşim.çok sevindim.İNŞAALLAH RABBİM bana da nasip eder en çok gitmek istediğim yer orası.yalnız beni orda dualarında unutma,dua isterim senden.eşimle hayırlısıyla barışalım ve oaraya gitmeyi RABBİM bize de nasip etsin.
mustafa11

mustafa11

MAZLUMkulmustafa kardeşim neolur gittiğin zaman bizi de oralardan çağır peşinden gelelim, isimlerimizle lütfen liste uzun olacak belki ama.....
Rabbim bizlerede nasip etsin dua edin
Selametle

inşallah kardeşim ........
mustafa11

mustafa11

s.s.s, post: 625255, member: 22830mustafa kardeşim.çok sevindim.İNŞAALLAH RABBİM bana da nasip eder en çok gitmek istediğim yer orası.yalnız beni orda dualarında unutma,dua isterim senden.eşimle hayırlısıyla barışalım ve oaraya gitmeyi RABBİM bize de nasip etsin.

inşallah kardeşim ........
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.