hastalıgım için dua edermisiniz
3.659 görüntülenme · 41 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
~*~
Selamün Aleyküm kardeşim. Rabbimiz, Eş-Şafi c.c şafi ismiyle acil şifalar, Es-Sabr c.c ismi ile de sabr-ı cemil ihsan eylesin inşallah.. Hastalıklar, Allah c.c'nin izni ile kefaret ve arınma vesilesidir, hasta sabrettiği müddetçe.. Bu sebeple sabrınızı engin kılsın Rabbimiz c.c inşallah.. Dua ederiz inşallah kardeşim..Sağlığınıza en kısa zamanda kavuşmanız duası ile..Rabbimize emanet olunuz.
~*~
Selamün Aleyküm kardeşim. Rabbimiz, Eş-Şafi c.c şafi ismiyle acil şifalar, Es-Sabr c.c ismi ile de sabr-ı cemil ihsan eylesin inşallah.. Hastalıklar, Allah c.c'nin izni ile kefaret ve arınma vesilesidir, hasta sabrettiği müddetçe.. Bu sebeple sabrınızı engin kılsın Rabbimiz c.c inşallah.. Dua ederiz inşallah kardeşim..Sağlığınıza en kısa zamanda kavuşmanız duası ile..Rabbimize emanet olunuz.
~*~
_______selamün aleyküm rabbim acil şifalar versin
yar ve yardımcınız olsun inşallah ..
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile_______
yar ve yardımcınız olsun inşallah ..
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile_______
Selamun Aleyküm Allah Yar Ve Vardimciniz Olsun.acil şifalar Versin Inşaallah.tez Zamanda Iğleşirsiniz Inşaallah.rabbime Emanet Olun

Selamün Aleyküm Kardeşim
çok Geçmiş Olsun Anladiğim Kadariyla Kötü Bir Hastalik
Dilerim Rabbim Acil şifalar Versin Sabir Versin Sana
Duacinim Kardeşim Allah Yardimcin Olsun
Selam Ve Dua Ile...
çok Geçmiş Olsun Anladiğim Kadariyla Kötü Bir Hastalik
Dilerim Rabbim Acil şifalar Versin Sabir Versin Sana
Duacinim Kardeşim Allah Yardimcin Olsun
Selam Ve Dua Ile...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
Öncelikle Allah tüm acı çeken ve hastalara acil şifalar versin, benimde bir hastam var 8 yaşında ayberk, 2.5 yaşında bir şok dan dolayı konuşma kabiliyetini kaybetti, dualarınızı esirgemeyin bu yavru için, bu konuda yapılması gereken dualar nelerdir bilen varsa lütfen yazsın, Allaha emanet olunuz..saygılarımla
Ah canim kardesim, cok gecmis olsun. Bende uzuntuden su cicegi olmustum moralim bozuk oldugu icin bagisiklik sistemim dusmustu ve olumden dondum. Iyilestim Rabbime sukurler olsun ama izler kaldi:( izler icin de uzuluyorum ama mutlaka caresi vardir.Allah yardimcin olsun.
bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut
bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
ondört yaşından beri romatizma ile ugraşıyorum
belfıtığım var ameliyat olmamlazım ama olmuyorum
ve şimdi de beyinde bir arıza meydana yarında ona baktıracagım neolduğuna
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim Allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır
bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim Allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır
volkankaya3575bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır
ne yaptin kardeşim herşey sende mevcut Allah cc sana hayirli şifalar versin
volkankaya3575bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut
selamun aleykum. forumu açan kardeşimiz iyileşmiş ne güzel.
Rabbim size de şifalar nasip etsin, yardımcınız olsun.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
sagolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun işte o yüzden yaradan diyorya ben demeyin biz diyin ki üzerinizdeki yük hafiflesin birlik olun sevin birbirinizi ki üstesinden gelinemeyecek olaylarınız olmasın
ben şükrediyorum yaradana bunları bana verdiği için ve beni sınamayı bukadar genç yaşta başladığı için
ben şükrediyorum yaradana bunları bana verdiği için ve beni sınamayı bukadar genç yaşta başladığı için
Derdi veren rabbim şifasinida en kisa zamanda verir inşallah.
Ben bu hastaliğin acisini bilmiyorum o yüzden benim için söylemesi kolay ama sabret kardeşim.
Inşallah bizlerde dualarimizla sana sabretmen noktasinda yardimci oluruz.
Acilarin günahlarina kefaret olur inşallah rabbim sevdiği kullarina verirmiş hastaliklari sabretsinde sevap yazayim diye inşallah sevgili kullardansindir.
çok şükür müslümanizda siğinilacak kapiyi biliyoruz.gidecek başka kapi yok.
Allah acil şifalar versin.
Ben bu hastaliğin acisini bilmiyorum o yüzden benim için söylemesi kolay ama sabret kardeşim.
Inşallah bizlerde dualarimizla sana sabretmen noktasinda yardimci oluruz.
Acilarin günahlarina kefaret olur inşallah rabbim sevdiği kullarina verirmiş hastaliklari sabretsinde sevap yazayim diye inşallah sevgili kullardansindir.
çok şükür müslümanizda siğinilacak kapiyi biliyoruz.gidecek başka kapi yok.
Allah acil şifalar versin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32221-hastaligim-icin-dua-edermisiniz · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.