şu An Nerede Ve Nasil Olmak Isterdin...

1.231 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

S A Sevgili Arkadaşlar Insanin Içinde Bir özlem Vardir Nerede Ve Nasil Olmak... Isteyen Içindeki özlemini Yazabilir..
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

eşimle mekke de olmak isterdim....
mustafa11

mustafa11

s.s.seşimle mekke de olmak isterdim....

İNŞALLAH RABBİM O GÜNÜ NASİP EDER.......
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

Şu an Kabeye ellerimi dayamış sırtımı yaslamış , eşimin yanımda olmasını, beraber dua ederken olmak isterdim,
Birde Peygamber efendimizi eşim ve evladımla ziyaret edip o mübarek mekanda evladımın elinden bir tas zemzem suyu içebilmek isterdim.

Bu Dünyada En çok yaşamayı istediğim şey eşimle beraber Hacca gidebilmek.
...:gulegule
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a mustafa11 kardeşim.aynı soruyu ben size sorsam
mustafa11

mustafa11

ben şu an gökyüzündeki bembeyaz bulutların üstünde oturmayı oradan dünyayı koşuşturan insanları görmek isterdim.
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Medine-i Münevvere de ,Peygamber Efendimizin kabri başında duada bulunmak isterdim.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm,
Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.
mustafa11

mustafa11

aliye_aliye, post: 625240, member: 9204
Selamün Aleyküm,

Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.

inşallah kardeşim ..ben de çok istiyorum ve bütün işlemlerimi yaptırdım inşallah rabbim izin verirse gideceğim...
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Ne Diyeyim şu An Mevlamin Cemalini Görmek çok Isterdim Ama Bu Dünyada Olmayacaği Için Kabede Secde üzerinde Göz Yaşlari Içinde Dua Etmek Isterdim..........mevlam Tüm Gitmek Isteyenlere Nasib Etsin.....amin Ecmain
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.