şu An Nerede Ve Nasil Olmak Isterdin...
1.231 görüntülenme · 9 yanıt
Şu an Kabeye ellerimi dayamış sırtımı yaslamış , eşimin yanımda olmasını, beraber dua ederken olmak isterdim,
Birde Peygamber efendimizi eşim ve evladımla ziyaret edip o mübarek mekanda evladımın elinden bir tas zemzem suyu içebilmek isterdim.
Bu Dünyada En çok yaşamayı istediğim şey eşimle beraber Hacca gidebilmek....:gulegule
Birde Peygamber efendimizi eşim ve evladımla ziyaret edip o mübarek mekanda evladımın elinden bir tas zemzem suyu içebilmek isterdim.
Bu Dünyada En çok yaşamayı istediğim şey eşimle beraber Hacca gidebilmek....:gulegule
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm,
Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.
Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.
aliye_aliye, post: 625240, member: 9204Selamün Aleyküm,
inşallah kardeşim ..ben de çok istiyorum ve bütün işlemlerimi yaptırdım inşallah rabbim izin verirse gideceğim...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Ne Diyeyim şu An Mevlamin Cemalini Görmek çok Isterdim Ama Bu Dünyada Olmayacaği Için Kabede Secde üzerinde Göz Yaşlari Içinde Dua Etmek Isterdim..........mevlam Tüm Gitmek Isteyenlere Nasib Etsin.....amin Ecmain
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32197-su-an-nerede-ve-nasil-olmak-isterdin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Acaba nerede hamd, nerede şükür etmeliyiz? Genel Konular 1 cevap
- Acaba nerede hamd, nerede şükür etmeliyiz? Genel Konular 3 cevap
- Bugün Nerede Olmak İsterdin...! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Yok Olmak İle Var Olmak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- AMENU OLMAK,TAKVA SAHİBİ OLMAK Tasavvûf 3 cevap
- İnsan Olmak İçin İnsan Doğmuş Olmak Yetmez Edebiyat 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.