102.912 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

İSLAMİYET.GEN.TR.AİLESİNE.

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Kardeşim Allah Razi Olsun O Güzel Sözlerinize.....sizinde Cumaniz Mübarek Olsun.
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

aminenur
degerli nuresma kardeşim

s.a. çok teşekkür ederim beni de unutmamışsınız güzel aminenur kardeşim, mutlu ettiniz.
bu da benden gelsin. beypazarına geziye gitmiştik, orda çektim bu fotoğrafı :D
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

eminkmsİSLAMİYET.GEN.TR.AİLESİNE.

Allah razi olsun...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ALLAH razı olsun cumanız mübarek olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

gülnisaselamunaleykum
benım resmımı nerden buldun
mmm
nasılda bulmuş bende senın resmını buldum bak

ooo ablacım teşekkür ederim pek güzelmişim bebekken :)
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

birnurcum senin için....daha güzllerini çekip hediye edecem sonra sana...

''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_? :K
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz

Bu nuda biz beyler yiyelim inşallah
Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi

fatmana

fatmana

Çoban Uveys, post: 648829, member: 60957
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_?
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz

ahmet çok teşkkürler...sıcakta pastırma nasıl gider bilmem ama:Kkayseriliden başka hediye beklemekte saçma olurdu:Kbuda benden san ve tüm site dostlarıma az önce çektim...RABBME EMANET OL..CUMAN MÜBAREK OLSUN...

Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz

Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi

fatma ablam çok tşkler bahcen çok hoş a.e.ol hayirli cumalar
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ALLAH razı olsun ahmet abi pastırmalar çok güzeldi
ydikten sonra kardeşlerim ben ailece hastaneye gittik:]
şaka şaka
YouTube - kerbela kerbela
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

fatmana, post: 648828, member: 12772birnurcum senin için....daha güzllerini çekip hediye edecem sonra sana...

selamun aleyküm
oyy ablacım maşallah çok güzeller.Şimdi bahçenizde olsam da onları canlı görsem keşke. Ama canlı görmüş kadar mutlu oldum.Çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun ablacım.Hayırlı cumalar. Rabbimize emanetsin.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

çok teşekkür ederim çoban kardeşim çok makbule geçti buda benden size hemşehri sayılırız bende sivaslıyım...hayırlı cumalar selam ve dua ile
ferahhfeza

ferahhfeza

nuresmas.a. çok teşekkür ederim beni de unutmamışsınız güzel aminenur kardeşim, mutlu ettiniz.
bu da benden gelsin. beypazarına geziye gitmiştik, orda çektim bu fotoğrafı :D

_______aleyküm selam nuresmacım
bu çok güzel ya gözlere bak insan yemeye kıyamaz:D
çok teşekkür ederim
hayırlı cumalar
rabbimize emanet olun inşallah
selam ve dua ile
suaranur

suaranur

Üye · 44 mesaj

:(bana yokmu ....
fatmana

fatmana

aminenur kardeşime gelsin..bende sivasta okudum...çok özledim oaraları..ordayken özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi..çifte minareyi çok sevrim sütlü kahvesi çok güzel olurdu..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER

ferahhfeza

ferahhfeza

fatmana, post: 648991, member: 16903aminenur kardeşime gelsin..bende sivasta okudum...çok özledim oaraları..ordayken özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi..çifte minareyi çok sevrim sütlü kahvesi çok güzel olurdu..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER

_

_______çok teşekkür ederim fatmana kardeşim şimdi çok degişti en son ne zaman geldiniz bilemiyorum ama :) daha güzel şimdi:D
rabbime emanet olun hayırlı cumalar
selam ve dua ile________
fatmana

fatmana

aminenur, post: 649009, member: 73855_______çok teşekkür ederim fatmana kardeşim şimdi çok degişti en son ne zaman geldiniz bilemiyorum ama :) daha güzel şimdi:D
rabbime emanet olun hayırlı cumalar
selam ve dua ile________

2001 DE GELDİM..TELEKOMUN ORDA OTURDUM SULARBAŞI MAHALLESİNDE....ÇOCUK ESİRGEMENİN ORDA Bİ TÜRBE VARDI TEPEDE ADINI HATIRLAYAMIYORUM...ORAYA GİDERSEN BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN...EN ÇOK ORALARI ÖZLEDİM...
ferahhfeza

ferahhfeza

fatmana
2001 DE GELDİM..TELEKOMUN ORDA OTURDUM SULARBAŞI MAHALLESİNDE....ÇOCUK ESİRGEMENİN ORDA Bİ TÜRBE VARDI TEPEDE ADINI HATIRLAYAMIYORUM...ORAYA GİDERSEN BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN...EN ÇOK ORALARI ÖZLEDİM...

_______uzun zaman olmuş gelmiyeli evet bilyorum oraları tabi ederim dua inşallah
sizede tekrar gelmek nasip olur kendinizde edrsiniz :)B)
rabbimize emanet olun selam ve dua ile fatmana kardeşim :::)______
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.