102.909 görüntülenme · 1.013 yanıt
berat05selamün aleyküm hafiz kız
önce yazı yazmak istediğinde cevap ver butonuna bas.sonra gülen bebeğin yanında ataç var onu tıkla.gözat ve yükle bölümleri çıkacak.bilgisayarında resim var sa ordan seçer tıklatır ve yükersin.önce orda yükleyip sonra kopyala yapıştır yaparsın.
hadi bakalım kolay gelsin.umarım yardımcı olabilmişimdir
benden de sana bu armağan olsun..
ALEYKÜMSELAM ALLAH RAZI OLSUN YA gülen bebeğin yanında ataç falan yokNERDE BULAMIYOM Kİ biraz daha açıklasanız size zahmet Bİ ŞEY ANLAMADIM
GizliOzneKATILANLARA TEŞEKKÜR EDERİM:]
bu gülnisa ablama
bu CEVDET-71 abiye
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HEDİYENİZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ COK MUTLU ETTİNİZ BENDE ACİZANE SİZE BİR HEDİYE VERMEK İSTERİM UMARIN BEĞENİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gülnisa
cevdet abımıze
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN COK MUTLU ETTİNİZ BENİ EVET COOOOOK SEVERİM KIRMIZI GÜLLERİ O YÜZDEN BAHCEMİ HEP KIRMIZI GÜL DOLDURDUM TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ACİZHANE BİR ABİNİZ OLARAK SİZE BİR HEDİYE VERMEK İSTERİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

bende pembe gullerı severım :)
allah razı olsun cok teşşekkur ederım
benım oturduğum sıtede pembe guller yok şu an ama bırgun kapımın onunde olacak ınşaallah
allaha emanet olun bende cok ama cok beğendım
selam ve dua ıle.....
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
hafizkiz, post: 625302, member: 54443ALEYKÜMSELAM ALLAH RAZI OLSUN YA gülen bebeğin yanında ataç falan yokNERDE BULAMIYOM Kİ biraz daha açıklasanız size zahmet Bİ ŞEY ANLAMADIM
selamün aleyküm hafizkiz
önce cevap ver butonunu tıkla( formun altında sol tarafında)
açılan msj ekranının üst tarafına bak..yazı karakterleri varya oraya..mesela A harfinin yanında gülen yüz onun yanındada ataç imlesi var..ona tıklaman gerekiyor resim yüklemen için
inşallah yapabilirisn
YAŞASIN OLDU SONUNDA ALLAH RAZI OLSUN
berat05 buda benden size
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Eklediğiniz avatar için çok teşekkür ederim.. Çok beğendim, sağolunuz.. Foruma bakınca şimdi gördüm, sayfaları dolaşırken..Papatyalarla çok güzel olmuş gerçekten eksik olmayın, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Eklemek istediğim birçok kişi var ancak, ''arada unuttuklarım olabilir, olacaktır da''diyerek, eklemek istemedim..Ama çok değerli birkaç büyüğüme ve değerli kardeşime eklemek istiyorum inşallah..Diğer kardeşlerimiz için de daha sonra ekleyebilirim..Rabbimize emanet olunuz, dualarımdasınız her daim inşallah..Selam, baki dua ve saygılarımla.

hafizkiz19,5 KB (Kilobyte)http://forum.islamiyet.gen.tr/attachment.php?attachmentid=607&stc=1&d=1206826751
YAŞASIN OLDU SONUNDA ALLAH RAZI OLSUN
berat05 abi buda benden size
gerçekten çok sağolun nsı,l tşk. edeceğimi bilmiyorum inanın
hayırlı akşamlar:H
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38

Harbi ablacım, Mahsun kul için

EBRARNISA ablacım için

Keltepe(Hülya) ablam için

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38

çok güzelller çok.ellerinize saglık.
ama malesef ben halen bu işi beceremedim.galiba benim pc de sorun var..
benim için güzel bir kırmızı ve beyaz gül koyarmısınız.selametle.
gulllpa5.gif (10,0 KB (Kilobyte))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.