..çok güzel ellerinize saglık olsun inşallah
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile

Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
102.913 görüntülenme · 1.013 yanıt
..

iremeEssalamu Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu...
ya ben bu formu çok sevdim ya..ne güzel düşünülmüş..ilkin bu güzel düşünce için ve formu açan gizli özne arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...Rahman (cc) senden ebeden razı ve hoşnut olsun....burdaki arkadaşlık kardeşlik ve dostluk baki...biz burdaki arkadaşlarımızın yüzünü onların sesini duymadan hepsini Allah (cc) rızası ve aşkı için çok seviyoruz..ve seven sevdiğine hediye sunmak ister..malesef hepimiz ayrı şehirlerde ve ayrı diyarlarda olduğumuz için hediye sunma işini gerçekleştiremiyoruz yız....kimimizle buluşmamız imkansız gibi bişey...gerçi biz hergün buluşup vede hediyelişiyoruzz...en büyük hediyemiz birbirimize etteğimiz duamız ..ee hediyeleşmekte Peygamber (as) sünneti olduğuna göre,madden hediyeleşemesek de bu forumla manen hepimiz birbirimizle hediyeleştik elhamdüllillah...sünneti seniyeyi yerine getirdik çok şükür...Rabbul Alemin (cc) sevap hanenize yazsın..ecrinizi versin inşaallah...Allah (cc) emanet olunuz...Baki selam sevgi ve dua ile inşaallah...
buda benden size gelsin gizli özne kardeşim...muhabbetle,Muhammed'(sav)le kalın...

berat05, post: 626875, member: 37970SELAMÜN ALEYKÜM
BU YAZIDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ VE İSTERSENİZ HERHANGİ BİR RESMİ KOPYALA YAPIŞTIR YÖNTEMİYLE MSJ YAZDIĞINIZ YEREDE EKLEYEBİLİRSİNİZ.
ALLAH(C.C.) SİZDEN DE RAZI OLSUN.TEŞEKKÜR EDERİM
A.E.O.

✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
keltepeselamun aleyküm aliyecim...
tşk.ederim ablacım...hediyeni aldım ve çok beyendim..beni çok ama çok mutlu ettin canım benim.....rabbimde seni mutlu etsin inşaallah..
rabbime emanet ol dua ile....
hayırlı günler.. aliyecim bu çiçeklerde benden sana canım...

iremeEssalamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...
gönlü güzel,yüzü güzel ismi güzel arkadaşlığı dostluğu ve kardeşliği güzel birnurum benim..can yoldaşım..ya sabahtan beri sana hediye etmek istediğim resim var bi türlü nasip olmadı eklemek..tam giriyorum ekleyecem iş çıkıyo...çok şükür saat 5 e geliyor iş yok çıkmadan güzel arkadaşıma hediyemi sunmak istedim inşaallah beğenirsin biricik birnurum benim...sen zaten başlı başına bana sunulmuş bi hediyesin..Rabbim bozmasın dostluğumuzu arkadaşlığımızı inşaallah...iyiki varsın canım arkadaşım...Rahman ve Rahim (cc) olan Güzeller Güzeli Allah'ıma (cc) emanetsin inşaallah...Baki selam sevgi dua ve muhabbetle inşaallah...Muhammedi (sav) sevdayla kalman dileğiyle...
Bu senin için güzelim...
.jpg)
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ireme
Essalamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu can kardeşim ALİYEM...hoşbuldum gönlü güzel kardeşim...çok mutluyum hamdolsun sizlerle olduğum için..Rabbime binlerce şükürler olsun...güzel kardeşim okulunu bitirmişsin çok sevindim...hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim...Rabbim utardırmasın,hayırlara vesile kılsın inşaallah...miniklerim var demişsin kuran kursu filan mı canım..eğer öyle ise ne kadar mutlu olacağımı anlatamam sana...ne mutlu o miniklere ki senin gibi bi hocaları ve üstadları var...ablam da kuran kursu öğreticisi inşallah..çok kutsal bi meslek.Rabbim herkese nasip etmez..sizler özel insanlarsınız...senin adına çok ama çok sevindim...Rabbim bu yolda senin yar ve yardımcın olsun...sevabını kat be kat yazsın inşaallah...ecrini versin...bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen Hz Ali (ra) sözünü hatıralatayım inşaallah...bizler sizin gibi insanlara köle olmaya hazırız...islami organisazyonların içindeymişsin...Rahman (cc) sana maddi manevi güç versin..Elhamdülillah Toplum senin gibi mücahide birisini kazanmış şükürler olsun...senin gibi bir kardeşim olduğu için gurur duyuyorum...her zaman dularımdasın...Rahman ve Rahim olan Allah'ım (cc) bu yolda senin yar ve yardımcın olsun...Önüne hiçbir engel çıkarmasın...senin gibi olmayı biz aciz kullarınada nasip etsin...
güzel kardeşim bende tain geldim memleketime..merkezde değilim ama ilçediyem çok şükür..yakın bi zamanda merkeze geçmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse inşaallah...Allah (cc) hakkımızda hayırlısını versin..
en Kalbi duygularımla sevgi selam vede Muhammedi (sav) sevdayla kalman dileğiyle..
Kardelen..bütün sayfalara baktım ben kendimi bulamadım demekki site aile boyu beni unuymuş bir kişi unutsaydı kırılmazdım derdim olabilir ama bütün site unutmuş napalım canınız sağolsun
benden de herkese bir demet gül hediye olsun..
Allaha emaet olun sevgi ve muhabbet ile..

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Kardelen..bütün sayfalara baktım ben kendimi bulamadım demekki site aile boyu beni unuymuş bir kişi unutsaydı kırılmazdım derdim olabilir ama bütün site unutmuş napalım canınız sağolsun
benden de herkese bir demet gül hediye olsun..
Allaha emaet olun sevgi ve muhabbet ile..
istikbalVe alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah razı olsun kardeşim,bu sözleri görünce sevindim:)eksik olmayın,Allah c.c yar ve yardımcınız olsun.
Size gelsin,
Birnurselamun aleyküm
buda benden size ve İslamiyet.gen.tr üyelerine

aliye_aliye
Değerli kardeşimiz İstikbal'e

nigdeli
değerli kardeşimiz İstikbal'e

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.