✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Sizi ateşe doğru koşmaya davet ediyorum bayan. Üstünden sürüldüğümüz toprakları ve saraylara rehin bıraktığımız kalplerimizi geri almalıyız.

3.315 görüntülenme · 29 yanıt
✦ Mübarek Üye

✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
nihalim, post: 622066, member: 35590Selamünaleyküm...B) kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...B)
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
talipamca, post: 622206, member: 1572EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
Kıymetli ALİYE Yeğenim..
" Beni bir KADIN doğurdu..
Hiç bitmeyecek sancılarla
Zamana yayılı yüküydüm
Gözyaşlarına katıp yoğurdu.."
Fatıma(r.a.) gibi kızları olmalı..Onun Baba(SAV)'sına benzemek isteyen babaların..
Ali(K.V.) gibi kocaları olmalı..Hasan(r.a.) ve Hüseyin(r.a.) gibi evlatları
Fatıma(r.a.)'ya benzemek isteyen kadınların..
Kadın bir "ALEM" doğurur alemlerden süzülüp gelen..kadınla değerlenir..kadınla şekillenir..ahenk..direnç..sabır..sevgi..anlam bulur..
Kadına seslenilmiş..bu çağrışımları hissettim..Güzel ve değerli bir paylaşım olmuş Yeğenim..Allah(CC) razı olsun..paylaşım adına elinize-emeğinize sağlık olsun..Mevlam sevab hanenize yazsın gayretlerinize mükafat inşaAllah..
Selam..sevgi..ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR ALİYE. ÇOK DEĞİŞİK BİR DİLLE VE BENZETMELERLE AŞK ANLATILMIS ANLADIĞIM KADARIYLA . İTİRAF EDEYİMKİ BİRAZ AĞIR GELDİ BANA . EE NEDE OLSA YAŞLANDIM , KAFAM ALMIYO HEMEN ÖYLE :K
BİR KEZ DAHA OKURSAM DAHA ANLAŞILIR OLUCAK SANIRIM. SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OL...:H
✦ Mübarek Üye
aliye_aliyeVe aleyküm selam güzel gönüllü Gülnisa hocam:)...
Beğendiğinize sevindim. Rahman c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah.. Yorumunuz için çok teşekkür ederim..Çok güzeldi yorumunuz.. Evet değerli hocam, aşka çok değişik bir bakış açısı idi bu güzel yazı.. Davasının, mücadelesinin bilincinde olan bir muvahhidin, kendisini böyle olduğu gibi sevmesini istediği, bu mücadelede beraber yer almak istediği kişiyi, bir kurşunu bölüşmeye davet ettiğini, kendisiyle birlikte gerekirse istişhadi eylemleri planlayabilecek cesarette bir dava insanına seslendiğini görüyoruz. Davanın şuurunda olmak böyle bir şey olsa gerek.. Dünyevilik adına hiçbir isteği ve beklentisi olmayıp, tamamen ilahi aşka ve müslümanların, mustazafların haklı davalarına endeksli bir sevgi.. Bu zamanda var mıdır bilinmez değerli Hocam ama işgal coğrafyalarında yaşayan mazlumların, hayatına ortak olacak dava eşlerini seçerken bu vasıflarını önde ve önemli tuttuğunu düşünüyorum acizane..Belki onları anlamak için, onlar gibi yaşamak lazım.
Ahir zamanda böylesine bir sevgi anlayışına itibar edenlerden olabilmek duası ile inşallah..Dualarımlasınız Değerli Gülnisa Hocam..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin..Selam ve baki dua ile Dost'umuza emanetsiniz.B)B)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32082-ben-bu-askin-militaniyim · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.