ÖLÜM SON DEĞİL
1.579 görüntülenme · 10 yanıt
BEDELSİZ NİMETİN KIYMETİ BİLİNMEZ DERLER HAKİKATTAN ÖYLE BİR TUHAF YAŞIYOR BİR TUHAF HARCIYORUZ ÖMRÜMÜZÜ MİRAS YEDİLER GİBİ NEREDEN GELDİ NASIL GELDİ SORMADAN NETİCE BÜTÜN YOLLAR ÖLÜME ÇIKIYOR VE GERÇEK İNSAN ÖLÜMÜ UNUTSADA ÖLÜM İNSANI UNUTMUYOR ÖLÜMÜ YAZAN YÜCE ALLAH cc ONLARA DÜNYA HAYATI MİSALİNİN TIPKI ŞÖYLE OLDUĞUNU ANLAT ..O GÖKTEN İNDİRDİĞİMİZ BİR SU GİBİDİR Kİ ONUNLA YERYÜZÜNDE YETİŞEN BİTKİLER BÜYÜYÜP BİRBİRİNE KARIŞIR AMA SONUNDA RÜZGARIN SAVURACAĞI ÇER ÇÖPE DÖNER ALLAH HER ŞEYİN ÜSTÜNDE BİR KUDRETE SAHİP OLANDIR KEHF SURESİAYET 45
RE: ÖLÜM SON DEĞİL
allah razı olsun ablacım
rabbim şu kısacık ömrümüzün kıymetini blmeyi nasip etsin
amin
allah razı olsun ablacım
rabbim şu kısacık ömrümüzün kıymetini blmeyi nasip etsin
amin
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
RE: ölüm son değil...
İnsanların bir kısmı ALLAHIN(c.c)rahmetinden anlar. Bir kısmıda ALLAHIN(c.c) gücünü, gazabını fark ettiğinde bazi şeyleri anlar. Ben öyle inanıyorum ki bu asırda insanlar hani diyor ya PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)kıyamete yaklaşıldığı yani bizim yaşadığımız bu devirden için imanı elde tutmak "KOR ATEŞİ" elde tutmak kadar zordur buyuruyor.İşte böyle bir devirde bizler ancak "NEFİSLERİMİZİ" korkutarak ayakta kalabiliriz. ve bunun içinde "insana en güzel nasihati "ÖLÜM" verir diyor EFENDİMİZ(S.A.V). Nefsin cevap veremediği, sus pus olduğu tek şey ÖLÜM dür. RABBİM ölümü sık sık hatırlayıpda kendine yönelenlerden eylesin bizleri inşaallah. Ölümü hatırlamak adına "ÖLÜM SON DEĞİL" kitabı gerçekten çok hoşuma gitti.ALLAH razı olsun yazandan ...
İnsanların bir kısmı ALLAHIN(c.c)rahmetinden anlar. Bir kısmıda ALLAHIN(c.c) gücünü, gazabını fark ettiğinde bazi şeyleri anlar. Ben öyle inanıyorum ki bu asırda insanlar hani diyor ya PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)kıyamete yaklaşıldığı yani bizim yaşadığımız bu devirden için imanı elde tutmak "KOR ATEŞİ" elde tutmak kadar zordur buyuruyor.İşte böyle bir devirde bizler ancak "NEFİSLERİMİZİ" korkutarak ayakta kalabiliriz. ve bunun içinde "insana en güzel nasihati "ÖLÜM" verir diyor EFENDİMİZ(S.A.V). Nefsin cevap veremediği, sus pus olduğu tek şey ÖLÜM dür. RABBİM ölümü sık sık hatırlayıpda kendine yönelenlerden eylesin bizleri inşaallah. Ölümü hatırlamak adına "ÖLÜM SON DEĞİL" kitabı gerçekten çok hoşuma gitti.ALLAH razı olsun yazandan ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3184-olum-son-degil · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar Dini sohbet 27 cevap
- Bu gidiş hoş değil (Mikdat Bal'ın Bu vatan boş değil) şiirine nazıre Kendi Şiirleriniz 1 cevap
- İslam kemiyet değil keyfiyet/sayı değil sa'y dinidir İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Ölüm Son Değil !! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Ölüm ''son'' DEĞİL !!! ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.