Ibretlik Resim...

7.353 görüntülenme · 55 yanıt

Paylaş:
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

huzunlu_gurbetAllah,im bu ne vicdansizlik yaaa çocugu orda o biçimde ve arkasinda akbaba beklerken goruyoda alip onu doyurmuyo ve o akbabanin eline birakiyo!!!!!! herseyden once Rabbime sukurler olsun ki musluman olarak ve musluman bir ailenin çocugu olarak dunyaya gelmisim..... vicdan yok bu gayri muslimlerde sonradan akli basina geliyo vicdan azabi çekip intahar ediyo deli mi ne!!!!

Günümüzün Medeni hali(!)... Rabbime Şükürler olsun bir kez daha...Allaha Emanet Olun...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

rüyam3Söyleyecek bişey bulamıyorum :A üzücü çok üzücü:A

Hepsi Allaha havale...Allaha emanet olun...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

eminkmsALLAH(C.C.)HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Amin İnşallah.İnsan söyleyecek söz bulamıyor.Allaha emanet olun...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

policdemoAllah Kimseyi Açliktan Terbiye Etmesin Allah şükürler Olsun Halimize şükredelim

Amin inşallah. Halimize her an her saniye şükretmek gerekir.Allaha emanet olun...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

ysmnkaosselamünaleyküm zeynep...
daha öncede içimi yakmıştı bu kare, şimdide...
şükretmiyoruz... israf ediyoruz... Rabbim islah etsin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Ve Aleyküm Selam abla. İnsan söyleyecek söz bulamıyor.Allaha emanet olun...Hayırlı GÜnler...
enes61

enes61

Yeni Üye · 7 mesaj

allah onlara yardım etsin
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

enes61allah onlara yardım etsin

AMİN İNŞALLAH. ALLAH BÖYLE yardıma muhtaç insanlara

yardım etsin.Allaha EMANET OLUN...
güzgülü

güzgülü

Yeni Üye · 8 mesaj

her defasında bu resmi görünce gözlerim doluyor..ve yaptığım en ufak bir israftan ve savurganlıktan dolayı okadar üzülüyorum ki... ALLAH hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmasın..
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

güzgülüher defasında bu resmi görünce gözlerim doluyor..ve yaptığım en ufak bir israftan ve savurganlıktan dolayı okadar üzülüyorum ki... ALLAH hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmasın..

AMİN İNŞALLAH !!!!.RABBİMİZE NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR.
ALLAHA EMANET OLUN.HAYIRLI GÜNLER...
fehmi orhan

fehmi orhan

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah'ıma şükürler olsun ki biz bunları yaşamadık İnşallah bizim çocuklarımız da böyle olaylar yaşamaz.Çok üzücü bür gerçek bence!...
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim...

:A Emeğine sağlık ALLAH ım verdiğin Nimetlere içinde bulunduğumuz zamana sağlık ve afiyete hamd sena ve şükürler olsun olsun ALLAH ım bizlere bu günlerimizi aratma AMİN AMİN :A

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
ozlemkoca

ozlemkoca

Aktif Üye · 98 mesaj

selam, üzgünüm :((

selam, üzgünüm :((

şu resme baktım ve oyle kaldım çook ibretlik resim gördüm çok üzüldüğm ağladım da:(
işyerimdeyim şuan poğaçamı yiyordum yarım bıraktım ve şu satırları yazarken ağzımdaki son lokmayı bile yutamadım:(
Rabbim tüm insanlar için duacıyım onlara yardım et, bize layık olanı ve en iysini ancak sen bilir sen verir sen alırsın !!
bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm israflarım ve isyanlarım için mahcubum :(

belirtmeliyim ki arkadaşlar tutumlu ve israfdan kaçınan bir insan olarak yine de şu tablodan dolayı kendimden utanıyorum çünkü rabbim nimet sağlık herşey vermişken çoğumuza kıymetini bilen o kadar az ki :(((

selam ve duayla....
mr.Art

mr.Art

Üye · 13 mesaj

Alah'a sonsuz şükürler ki biz insanlar gerçekten bilemiyoruz bu nimetlerin bize verdiği herşeyin değerini. Allah bütün mağdurların,yoksulların herkesin yardımcısı olsun. Şükretmeyi bilmeliyiz.
efşan

efşan

Aktif Üye · 94 mesaj

Bu Resmi Ilk Gördüğümde çok üzülmüş Ağlamiştim Allahimiza Bin şükürki Rahat Evlerimizde Bol Riziklarla Yaşiyoruz
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

umeyye
Selamün Aleyküm Kardeşim...

:A Emeğine sağlık ALLAH ım verdiğin Nimetlere içinde bulunduğumuz zamana sağlık ve afiyete hamd sena ve şükürler olsun olsun ALLAH ım bizlere bu günlerimizi aratma AMİN AMİN :A

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

VE ALEYKÜM SELAM...DUYALILIĞINIZDAN ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN İNŞALLAH. RABBİMİZE SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.SİZDE ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI AKŞAMLAR...:H
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

ozlemkoca, post: 626774, member: 77710şu resme baktım ve oyle kaldım çook ibretlik resim gördüm çok üzüldüğm ağladım da:(
işyerimdeyim şuan poğaçamı yiyordum yarım bıraktım ve şu satırları yazarken ağzımdaki son lokmayı bile yutamadım:(
Rabbim tüm insanlar için duacıyım onlara yardım et, bize layık olanı ve en iysini ancak sen bilir sen verir sen alırsın !!
bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm israflarım ve isyanlarım için mahcubum :(

belirtmeliyim ki arkadaşlar tutumlu ve israfdan kaçınan bir insan olarak yine de şu tablodan dolayı kendimden utanıyorum çünkü rabbim nimet sağlık herşey vermişken çoğumuza kıymetini bilen o kadar az ki :(((

selam ve duayla....

ÜZÜLMEYECEK GİBİ DEĞİL RESİM. BİZLER BU RESME BAKARAKTAN İBRET ALMALIYIZ...RABBİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN.!!!ALLAHA EMANET OLUN.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

mr.Art, post: 626799, member: 77708Alah'a sonsuz şükürler ki biz insanlar gerçekten bilemiyoruz bu nimetlerin bize verdiği herşeyin değerini. Allah bütün mağdurların,yoksulların herkesin yardımcısı olsun. Şükretmeyi bilmeliyiz.

AMİN İNŞALLAH... ŞÜKRETMEYİ BİLMELİYİZ..:evet.ALLAHA EMANET OLUN.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

efşanBu Resmi Ilk Gördüğümde çok üzülmüş Ağlamiştim Allahimiza Bin şükürki Rahat Evlerimizde Bol Riziklarla Yaşiyoruz

Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun İnşallah. Yorumunuz için teşekkürler.Allaha emanet olun.
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm

Ne kadar hamd etsek, başımızı 24 saat secde de kaldırmazsak yeridir.

Şükür YARADANA

Hamd YARADANA
MeLeĞİM

MeLeĞİM

Kıdemli Üye · 162 mesaj

allah razı olsun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.