özledim:)

1.519 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Hayirli Akşamlar Herkese... Işlerin Yoğunluğundan Dolayi Siteye Bayağidir Giremiyorum özledim Siteyi:( Iyisinizdir Inşallah... Sitenin Formati Değişmiş Gördüm Kadariyla Burdan Aldiğim Bütün Dualari Okudum Bitirdim Hepsini Tek Tek Bulamiom Okudum Diye Yazmak Için.. Allaha Emanet Olunuz Herkese Hayirli Akşamlar...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

TEKRAR ARAMIZA HOŞ GELDİN,SEFALAR GETİRDİN KARDEŞİM.
BİR DİN KARDEŞİNİ ÖZLEMEK NE GÜZEL.
RABBIMDA SANA MAHŞERDE GÜZELLİKLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.:H:H
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

:)

:)

teşekkür ederim hoşbuldum... ya özlüyorum ya bazen diom sitede neler kaçırmışımdır şimdi:)
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoşgeldin Sitenin formatı değişti biraz evet dahada güzel oldu sanırım .. Allah(c.c.) İşlerinde kolaylık versin inşallah Allaha emanet ol selametle...

ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

:):)

:):)

evet formatı değişmiş ama hala alışamadım aslında değişen fazla bişi yok ama zorluk çekiom alışırım alışırım:D
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

ve aleykum selam. ben de bayadır uğrayamadım.şimdilerde ise sınavlarım var ama bağlandım yine. konular kaçmasın diye yapıyoruz bişeyler:D hoşgeldniz
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

selamun aleyküm sizde hoşgeldiniz bende :) uzun zaman kaç gündür bende giremiyordum hele dün akşam giremedim sinir oldum. Hz. Muhammedin doğum gecesinde sizlerle olamadım. Allaha emanet olun.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

aleyküm selam sağolun bende mart 19 da giremedim siteye çıldırdım sonra anladımki site yoğun :) sizde Allaha emanet olun
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

bişey sorabilirmiyim turkiyede saatler ileriye mi alındı? aramızda 2 saat vardı.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

aaa saatler ilerimi alınmış hiç haberim yok suan saat türkiyede 22:24 :D
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

beni güldürdünüz ya allah sizi ağlatmasın. Sanırım yanıldım, dalgınlığıma geldi. Evet hala aramızda 2 saat var.:) 00:39 Dua ile kalın.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

aha dedim daha fazla uyuycam:P bende dedim ileri alınmış benim haberim yok demekkii sevinmiştim tüh :D:D sizde dua ile kalın
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

ben gidiorum uyumaya zati saatlerde geri alınmamış kalkacam 7.30 da gene :D:D neyse ALLAH RAHATLIK VERSİN HERKESE HAYIRLI GECELER YARIN İŞ VAR GENE:) İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ ALLAHA EMANET OLUN...:D
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

ozden-ihlaha dedim daha fazla uyuycam:P bende dedim ileri alınmış benim haberim yok demekkii sevinmiştim tüh :D:D sizde dua ile kalın

mesajınızı okuyunca bir esnedim bir esnedim sormayın :) uyku kelimesi var ama burdan ayrılabilene aşk olsun. 10 gün sonra memleketteyim. burada saat farkı olduğu için bazan kafama takıyorum. daha orada 22:58 bizden 2 saat fazla uyuyacaksınız biz işteyken siz uyuyor olacaksınız yanii. :)Hayırlı geceler.
boncukgozlu_34

boncukgozlu_34

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum çok beğendim siteyi Allah bu siteyi yapanlardan razı olsun hepiniz Allah a emanet olun hayırlı akşamlar
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

evet ayrılamıom:D ölemi oluyo suan saat 23:06 sizde 01:06 oluo insanın kendi toparağı gibi yokmuş be 2 saat fazla uyuyoz:D:D oy neyse ben uyusam iyi olacak herkse hayırlı geceler ah bide ben memleketime gitsem karadenizime bu yaz gidemicem :( neyse hayırlı geceler...
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

aleyküm selam boncuk gözlü hoşgeldin aramıza sende Allaha emanet ol hayırl akaşamlar...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.