özledim:)
1.519 görüntülenme · 16 yanıt
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Hayirli Akşamlar Herkese... Işlerin Yoğunluğundan Dolayi Siteye Bayağidir Giremiyorum özledim Siteyi:( Iyisinizdir Inşallah... Sitenin Formati Değişmiş Gördüm Kadariyla Burdan Aldiğim Bütün Dualari Okudum Bitirdim Hepsini Tek Tek Bulamiom Okudum Diye Yazmak Için.. Allaha Emanet Olunuz Herkese Hayirli Akşamlar...
TEKRAR ARAMIZA HOŞ GELDİN,SEFALAR GETİRDİN KARDEŞİM.
BİR DİN KARDEŞİNİ ÖZLEMEK NE GÜZEL.
RABBIMDA SANA MAHŞERDE GÜZELLİKLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.:H:H
BİR DİN KARDEŞİNİ ÖZLEMEK NE GÜZEL.
RABBIMDA SANA MAHŞERDE GÜZELLİKLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.:H:H
ve aleykum selam. ben de bayadır uğrayamadım.şimdilerde ise sınavlarım var ama bağlandım yine. konular kaçmasın diye yapıyoruz bişeyler:D hoşgeldniz
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ozden-ihlaha dedim daha fazla uyuycam:P bende dedim ileri alınmış benim haberim yok demekkii sevinmiştim tüh :D:D sizde dua ile kalın
mesajınızı okuyunca bir esnedim bir esnedim sormayın :) uyku kelimesi var ama burdan ayrılabilene aşk olsun. 10 gün sonra memleketteyim. burada saat farkı olduğu için bazan kafama takıyorum. daha orada 22:58 bizden 2 saat fazla uyuyacaksınız biz işteyken siz uyuyor olacaksınız yanii. :)Hayırlı geceler.
selamün aleyküm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum çok beğendim siteyi Allah bu siteyi yapanlardan razı olsun hepiniz Allah a emanet olun hayırlı akşamlar
evet ayrılamıom:D ölemi oluyo suan saat 23:06 sizde 01:06 oluo insanın kendi toparağı gibi yokmuş be 2 saat fazla uyuyoz:D:D oy neyse ben uyusam iyi olacak herkse hayırlı geceler ah bide ben memleketime gitsem karadenizime bu yaz gidemicem :( neyse hayırlı geceler...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31766-ozledim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Özledim, Özledim, Çok Özledim Seni YAR! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 10 cevap
- Muhammed'i Çok Özledim Şiirler 2 cevap
- MUHAMMED'İ ÇOK ÖZLEDİM Şiirler 3 cevap
- Muhammed (s.a.v)'i çok özledim (ŞİİR) Dini Hikayeler 3 cevap
- Muhammed ( Sav )'i çok özledim Şiirler 1 cevap
- MUHAMMED'i (s.a.v.) ÇOK ÖZLEDİM Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.