Cehennemden akıl almaz fotoğraflar

1.918 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

cok güzel bir paylaşım ama içim yandı yaaa
allah yardım etsin cok üzgünüm aslaında
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

T.Nur, post: 617328, member: 73208cok güzel bir paylaşım ama içim yandı yaaa
allah yardım etsin cok üzgünüm aslaında

Vicdanı ve insafı olan bir insanın içi nasıl yanmaz ki kardeş
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Cehennem ...... :(

Cehennem ...... :(

selamun aleyküm abi Paylaşım için teşekkürler Amerikalılarda Müslümanlara Bu Dünyada Cehennemi Yaşatabiliyor Görüldüğü gibi Allah(c.c.) yardımcıları olsun IRAKLI FİLiSTİNLİ kardeşlerimizin ... ZALİMLeR İÇİN YAŞASIN CEHENNEM ..!!

Sözüm ona özgürlük, işkence, baskı ve ölümle geldi. Iraklılar öyle bir 5 yıl yaşadı ki Saddam Hüseyin'i bile arar oldu... ....

neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

zalimler zannediyorlar ki hep böyle kalacaklar dilediklerini alıp dilediklerini vahşice katledip ve öylece sonsuza kadar yaşayacaklarını zannediyorlar bilmiyorlar ki acımadan katledilenlerin şehit olduklarını ,ya onları allahın gazabından kim koruyacak işte o zaman sedyede ölmüş ıraklı,cesedi çöpe atılmış,haince ve zalimce öldürülen müslümanların yerinde olmak için can atacaklar allahım sen zalimlerin cezasını hem dünyada hem ahirette ver selam ve dua ile allaha emanet olun
sivetok

sivetok

Allah bizi daha kötülerden korusun.
Gidişata bakılırsa bizim durumumuz da pek iyi sayılmaz. Başkalarına acırken acınacaklı hale düşmeyelimde Allah korusun.
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

RABBIM BİZİ BÖYLE CANİLERIN ŞERRİNDEN DÜŞMANIN ŞİERRINDEN KORUSUN BOL BOL NAMAZLARIMIZIN ARDINDAN DUA EDELIM DUALARIMIZ TUM MÜSLÜMAN DIN KARDESLERIMIZE OLSUN rabbım dualarımızı KABUL ETSIN (amın)
sivetok

sivetok

seda_seda_, post: 639130, member: 16903RABBIM BİZİ BÖYLE CANİLERIN ŞERRİNDEN DÜŞMANIN ŞİERRINDEN KORUSUN BOL BOL NAMAZLARIMIZIN ARDINDAN DUA EDELIM DUALARIMIZ TUM MÜSLÜMAN DIN KARDESLERIMIZE OLSUN rabbım dualarımızı KABUL ETSIN (amın)

Amin
Allah razı olsun kardeş
salihali

salihali

Yeni Üye · 3 mesaj

paylsım icin tesekkkurler acak bizimde sonumuz ırak filistin afganistan gibi olacak belki biz gormeyz ama doacak cocuklarımız icin endiseliyim allah yardımcıları olsun dunyanın her yerindeki musluman din kardeslerimize bol bol dualar la onlara destek olalım
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
ızleyınce cok ama cok uzuldum
allah bızlerı kotulerden korusun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm ALLAH yardım etsin.
ALLAHım bizleri dirilerin şerrinden korusun inşaallah...

selam ve dua ile...
sivetok

sivetok

Amin amin amin
Allah razı olsun kardeşler. Yüce rabbim yardımcımız olsun inşallah
tövbekar_

tövbekar_

Yeni Üye · 1 mesaj

ES SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAHİ BERAKATUHU.. ALLAH cc bizleri affetsin
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

S.a Mewla Kardeşlerimize Yardim Etsin Inş. Hiç Kimseyi O Duruma Düşürmesin Bush Un Hidayet Olmasi Mümkünse Hidayete Erdirsin Inş. S.a
son osm@nlı
sivetok

sivetok

A.S.
Amin
Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.