yerinde ve çok faydalı bir paylaşım olmuş mevla razı osun sizden inşallah
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________
6.479 görüntülenme · 31 yanıt
umeyyeSelamün Aleyküm Kardeşim...
Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun sevabını yazsın inşaALLAH .
Gerçektende günümüz Aile hayatını yakından ilgilendiren çok değerli bir paylaşım MEVLA bizler Ailemize ve sevdiklerimize sahip çıkmayı nasip eylesin
Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol

buket_zeynepne kadar güzel bir yazıydı.. yüreğinize sağlık ..
çalışıyorum eziyet gibi.. devlet memuruyum bu işe girmek için yıllarca harap oldum çalışmaktan ama sorsan mutlumuyum.. evimde olmak istiyorum yuvamda.. çocuğumun başında.. mutfağımda.. ibadetimle eşimle çocuğumla meşgul olmak istiyorum.. ama mecburum işte ne yazıkkı çalışmaya mecbur...:(

buket_zeynepayakta durmak erkeğe muhtaç olmamak için çalışmaya mecbursun denildi bize hep öyle büyüdük yanıldık..
gecekonduBuket hanım mutlu olacağınıza inandığınız şekilde yaşamaya gayret edin inşallah , (hayatınızdan islama uygun olmayan Allan c.c. razı olmayacağı şeyleri hayatınızdan çıkarın yazdıklarınızdan yola çıkarak inanıyorumki başaracaksınız sabredin . ) zor diyosunuz : ) zor olacak ki imtahan olsun inşallah başarırsınız bu acizede dua edin
İstediğin olmuyor diye, gününü cehenneme döndürüyorsan; hâlâ nefsini ,kaderi ve Allâh'i bilmekten uzaksın, demektir.
Rasulullah -sallallahu aleyhi ve sellem-’ın dilinden:
“Allahım! Bana sevgini, Seni sevenin sevgisini, beni sevgine yaklaştıracak her şeyin sevgisini nasip et ve Senin sevgini benim için soğuk sudan daha sevimli kıl.”
emcankelahhh bize onu öğretenler.......
şimdi sıra bizlerde kızlarımızı evini hanımı çocuğunun anası olarak,oğlan çocuklarımızı evini direği reisi olarak salih kular olarak yetiştirmeiyiz ki dünyadan göçmeden asıl görevimizi yerine getirelim inşaallah....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31741-kadin-calisirsa · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.