Sıkıntı Ve Üzüntü İçin Dua

242.039 görüntülenme · 1.284 yanıt

Paylaş:
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

emeğine ellerine sağlık ablacım,
selametle kal,hayırlı akşamlar...
İPEK

İPEK

Aktif Üye · 79 mesaj

Allâhümmekfiniy bihelâlike an haramike ve agniniy bifadlike ammen sivâk
ben bu duayı okuyorum kardeşim allah razı olsun
)))ŞEYDA(((

)))ŞEYDA(((

Kıdemli Üye · 140 mesaj

rabbim darda olan kullarının yardımcısı olsun inşallah.tüm iş kapısı bekleyenlere helalinden kapılar açsın.
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

allah razı olsun leyla ablammm eline emeğine sağlık ablacım saol...
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Allah razı olsun hemen yazdım B):)
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ALLAH razı olsun........
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

leyla-1"Rabbiğfirli vetüb aleyye inneke entet'Tevvabur'Rahiym."
Anlamı:
"Rabbim beni bağışla(mağfiret et) ve tevbeimi kabul et. Gerçek ki, sen, tevbeleri çok çok kabul edensin. Ve çok çok acıyan, esirgeyen, merhamet edensin."
Peygamber Efendimiz(S.A.V.)buyuruyorlar:
"Ey insanlar! Allah'a yönelin, Allah'a tevbe edin. Çünkü ben O'na günde yüz defa tevbe ediyorum."

Esselamu aleykum,
Kıymetli ellerine sağlık kardeşim,alemlere rahmet olsun diye gönderilmiş,ümmetimde ümmetim diyerek bizler için çok fedakarlıklar yapmış olan Gönlümüzün sultanı,başımızın tacı,canımız yoluna feda olsun,Efendimiz (s.a.v) gelmiş geçmiş günahları af olunduğu halde yinede bizlere ne güzel şeyler öğretmiştir.Rabbim ona layıkı ile ümmet olmayı nasib etsin,ne güzeldirki bir hadisi şeriflerinde ashabına bizler için ''onlar benim kardeşlerimdir,sizler beni gördünüz sevdiniz,onlar ise beni görmeden sevdiler'' diye buyurarak,seni beni kardeş ilan etmiştir,YARABBİ ne yapsakda layık olamayız biz o sultana bizleri ıslah eyle ,bizleri eğit,bizler ona istediği gibi kardeş olamadık bari kapısına kıtmir eyle.AMİN
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Artık anla ki, Allah’a dua etmeni, Onu çağırmanı sağlayan dert, dünya saltanatından daha iyidir. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopup gelir, makbuldür.)
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim emeğine sağlık RABBİM razı olsun...
mektubat

mektubat

zencefil_1109selamun aleyküm kardeşim emeğine sağlık RABBİM razı olsun...

Aleyküm Selam efendim.Teşekkürler sizinde emeğinize sağlık.Cenab-ı Hak cümlemizden razı olsun.Selametle kalın..
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

okudum kardeşim. gerçekten güzel bir hikaye. emeğine sağlık. hadi duayaaaa :))
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Allah razı olsun emeğinize sağlık çok güzeldi gerçekten...Rabbim bizleri devamlı zikredenlerden eyler inşaAllah..amin..
selam ve dua ile kalın...

mektubat

mektubat

ozlem_27okudum kardeşim. gerçekten güzel bir hikaye. emeğine sağlık. hadi duayaaaa :))

Maaşallah mübarek olsun.Güzellik o büyüklerde,estağfirullah selametle kalınız.İnşallah bizde dua bekliyoruz.Evveliniz ve sonunuz selamet olsun..
Arabî mısra’ tercemesi:

Bir kimse ki, bu düâya âmîn diye,
Hak teâlâ, o kula rahmet eyleye!
mektubat

mektubat

gülsengülAllah razı olsun emeğinize sağlık çok güzeldi gerçekten...Rabbim bizleri devamlı zikredenlerden eyler inşaAllah..amin..
selam ve dua ile kalın...

Amin.Allahü teala cümlemizden razı olsun.Rızasına uygun işler yapmayı nasib eylesin,Rızasına uymayan işlerden de razı olmamayı nasib eylesin inşallahü teala..
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Allah razi olsun kardesim, bana isik tuttu yaziniz. Rabbime isyan degil sakin yanlis anlama ama hep merak ederdim.Kocam icki icer kimseye yardim etmez ama dualari aninda kabul olurdu.Ben herkese yardim ederim,dua ederim ama islerim hep gecikirdi.
Rabbim senden razi gelsin insallah,Amin.
mektubat

mektubat

nevin_70Allah razi olsun kardesim, bana isik tuttu yaziniz. Rabbime isyan degil sakin yanlis anlama ama hep merak ederdim.Kocam icki icer kimseye yardim etmez ama dualari aninda kabul olurdu.Ben herkese yardim ederim,dua ederim ama islerim hep gecikirdi.
Rabbim senden razi gelsin insallah,Amin.

SÜBHANALLAH.Allahü teala yardımcınız olsun.Bize de dua edin inşallahü teala.Cenab-ı Hak bey'inize de hidayetini ihsan eylesin.Sevdiklerinin sevgisiyle kendisine tövbe nasib etsin.Mevlam cümlemizden razı olsun.Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî(Kuddise Sirruh), (Mesnevî)de diyor ki: İki beytinin tercemesi:

Yazık olur onu açıklamak,
Lâzımdır, aşk gibi çok saklamak.
Fekat söyledim ki, yol bulalar,
Hasret ateşinden kurtulalar.

Size ve doğru yolda gidenlere selâm olsun!
l_ahsen_l

l_ahsen_l

Üye · 28 mesaj

Allah razi olsun
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm

Bana Eskiden Neredeyse Hergün Gelirdi Zaten Manevi Sıkıntılarım Vardı... Ama Hocaya Gittikten Sonra Geçti Çok Şükür...

Yatağa Yatınca Mutlaka

7 Ayetel Kürsü, 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas, 1 Fatiha
Rabbi Euzu bike min hemezetiş şeyatiynı ve euzu bike en yahdurun (şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım ve onların benim yanımda olanlarından da Allah'a sığınırım)
11 Salavat, 11 La Havle..

okurum...
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

şeytanı yaklaştırmayan dua

şeytanı yaklaştırmayan dua

Abdullah b.Ömer'den.
ALLAH Resulü (s.a.v) buyuruyor.
''kim yatmadan önce ''

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIYM.*İNNEMEL MESİYHU IYSEBNU MERYEME RASULÜLLAHİ VE KELİMETÜH*ELKAHA İLA MERYEME VE RUHUN MİNHÜ FE AMİNU BİLLAHİ VE RESULİH*VELA TEKULU SELASEH*İNTEHU HAYRAN LEKÜM*İNNEMELLAHÜ İLAHÜN VAHİD*SÜBHANEHÜ EN YEKUNE LEHU VELED,LEHU MA FİS SEMAVATİ VE MA FİL ARD,VE KEFA BİLLAHİ VEKİYLA

AYETİNİ OKURSA ALLAH ONDAN EZAYI GİDERİR VE ŞEYTAN ONA YAKLAŞMAKTAN MEN OLUR.(KİTABÜ'L FEVAİD,8)
HiLaL-i_AhmeR

HiLaL-i_AhmeR

Kıdemli Üye · 136 mesaj

Allah Razı Olsun Okuyacağım Allah İzniyle Hergün
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.