Sıkıntı Ve Üzüntü İçin Dua

242.095 görüntülenme · 1.284 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm elif bende seni merak ediyordum burdaymışsın çok sevindim canım emeyine sağlık bu paylaşımın çok güzeldi insanın hayata bakışını deyiştiriyor selametle kal
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

umit_cALLAH(c.c) razı olsun emeğinize sağlık çok güzel

amin cümlemizden razı olsun ümit kardeşim,
selametle kalınız...
elifffff

elifffff

dinciselamün aleyküm elif bende seni merak ediyordum burdaymışsın çok sevindim canım emeyine sağlık bu paylaşımın çok güzeldi insanın hayata bakışını deyiştiriyor selametle kal

ablacım fırsat bulamıyorum nete girmek için... o yüzden yoktum belli bir süre,sende olmasan yokluğumuzu farkeden olmayacak...:a07:
iyiki varsın,
selametle kal canım ablam. rabbime emanetsin...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

elifffff
ablacım fırsat bulamıyorum nete girmek için... o yüzden yoktum belli bir süre,sende olmasan yokluğumuzu farkeden olmayacak...:a07:
iyiki varsın,
selametle kal canım ablam. rabbime emanetsin...

iyi olduğuna sevindim canım ALLAHA CC emanet ol
fethullah 313469

fethullah 313469

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum

selamun aleykum

bu sıtedekı hersey cok super ve cok sahane allah hazırlayan ve yapanlardan razı olsun allaha emanet olun
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Rabbim yarattığı güzellikleri görebilenlerden olmayı nasip etsin inşallah..
elifffff

elifffff

fethullah 313469bu sıtedekı hersey cok super ve cok sahane allah hazırlayan ve yapanlardan razı olsun allaha emanet olun

ve aleyküm selam...
rabbim cümlemizden razı olsun inşallah...
selametle kalınız.
elifffff

elifffff

Guo1903Rabbim yarattığı güzellikleri görebilenlerden olmayı nasip etsin inşallah..

amiiiiiiiinn inşallah...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum kasım abı emeğıne sağlık
bende okuyorum ismi azam duasını ama farklı bıraz bundan
dıyor kı dını sıtede ıhlasla okursanız allah duaları kabul edermış

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

benım okudğum dua bu
devamlı okumaya calışıyorum
allah kabuletsın
allaha emanet ol
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

................hayırlı cumalar hepinize.....................................
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

tüm kardeşlerime hayırlı cumalar. dularınızda lütfen benide unutmayın. aşamadığım gönül yarsı var. selam ve dua ile
leilaha99

leilaha99

Üye · 16 mesaj

Hayirli cumalar

Hayirli cumalar

Cemi mümin müminatin cumasi hayirli olsun
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamünaleyküm
Amin kardeşim allah razı olsun
Herkese hayırlı cumalar olsun..
Selam ve dua ile kalın...
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

AMİN RABBİM razı olsun kardeşim emeğine sağlık cümlemizin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşaALLAH...
MELİNAY

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Binlerce kez amin rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah hayirli cumalar
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

ozlem_27, post: 818708, member: 9148saol abi allah razı olsun. bu yazdığın duanın ilahisi var onu çok sever ve dinlerim..

ALLAH sendende razı olsun kardeşim.
hem ilahisini dinle hemde bu duayı oku.:a26:
selametle
kasım hadi

kasım hadi

mervenur1sa kasım abı emeğine sağlık paylasımın cok güzel

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.selametle
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

emeğine sağlık çok güzel olmuş
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Arkadaşlar ayrıca bu duayı borçlu olan kişi okuduğu zaman borçlarını ödeme kolaylığı veriyor Rabbim..
kasım hadi

kasım hadi

gülnisa, post: 819126, member: 60957selamunaleykum kasım abı emeğıne sağlık
bende okuyorum ismi azam duasını ama farklı bıraz bundan
dıyor kı dını sıtede ıhlasla okursanız allah duaları kabul edermış

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

benım okudğum dua bu
devamlı okumaya calışıyorum
allah kabuletsın
allaha emanet ol

aleykum selam ögretmen hanım.
Evet bir çok ismi azam duası var.bendekide böyle yazıyor.ama ben okurken ilahi şeklinde okuorum ve çok haz alıyorum.inan hele sabah namazından sonra çok huzur veriyor.
sizin yazdıgınızda duada çok güzel.zaten amaçımız ALLAHI anmak degilmi.?
sizin okudugunuz dua ve bizlerin yazdıgı duayıda RABBIM kabul ve makbul etsin.amin.selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.