Sıkıntı Ve Üzüntü İçin Dua
242.095 görüntülenme · 1.284 yanıt
dinciselamün aleyküm elif bende seni merak ediyordum burdaymışsın çok sevindim canım emeyine sağlık bu paylaşımın çok güzeldi insanın hayata bakışını deyiştiriyor selametle kal
ablacım fırsat bulamıyorum nete girmek için... o yüzden yoktum belli bir süre,sende olmasan yokluğumuzu farkeden olmayacak...:a07:
iyiki varsın,
selametle kal canım ablam. rabbime emanetsin...
elifffff
ablacım fırsat bulamıyorum nete girmek için... o yüzden yoktum belli bir süre,sende olmasan yokluğumuzu farkeden olmayacak...:a07:
iyiki varsın,
selametle kal canım ablam. rabbime emanetsin...
iyi olduğuna sevindim canım ALLAHA CC emanet ol
selamun aleykum
selamun aleykum
bu sıtedekı hersey cok super ve cok sahane allah hazırlayan ve yapanlardan razı olsun allaha emanet olun
selamun aleykum
bu sıtedekı hersey cok super ve cok sahane allah hazırlayan ve yapanlardan razı olsun allaha emanet olun
selamunaleykum kasım abı emeğıne sağlık
bende okuyorum ismi azam duasını ama farklı bıraz bundan
dıyor kı dını sıtede ıhlasla okursanız allah duaları kabul edermış
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
benım okudğum dua bu
devamlı okumaya calışıyorum
allah kabuletsın
allaha emanet ol
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
benım okudğum dua bu
allah kabuletsın
allaha emanet ol
tüm kardeşlerime hayırlı cumalar. dularınızda lütfen benide unutmayın. aşamadığım gönül yarsı var. selam ve dua ile
AMİN RABBİM razı olsun kardeşim emeğine sağlık cümlemizin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşaALLAH...
ozlem_27, post: 818708, member: 9148saol abi allah razı olsun. bu yazdığın duanın ilahisi var onu çok sever ve dinlerim..
ALLAH sendende razı olsun kardeşim.
hem ilahisini dinle hemde bu duayı oku.:a26:
selametle
mervenur1sa kasım abı emeğine sağlık paylasımın cok güzel
aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.selametle
gülnisa, post: 819126, member: 60957selamunaleykum kasım abı emeğıne sağlık
Bismillâhirrahmânirrahîm
benım okudğum dua bu
allah kabuletsın
allaha emanet ol
aleykum selam ögretmen hanım.
Evet bir çok ismi azam duası var.bendekide böyle yazıyor.ama ben okurken ilahi şeklinde okuorum ve çok haz alıyorum.inan hele sabah namazından sonra çok huzur veriyor.
sizin yazdıgınızda duada çok güzel.zaten amaçımız ALLAHI anmak degilmi.?
sizin okudugunuz dua ve bizlerin yazdıgı duayıda RABBIM kabul ve makbul etsin.amin.selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31711-sikinti-ve-uzuntu-icin-dua · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.