Sıkıntı Ve Üzüntü İçin Dua

242.158 görüntülenme · 1.284 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ALLAH CC razı olsun bende yazdım inşallah duası reddolunmayan kullardan oluruz kardeşim
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

Selamun Aleyküm Naksibendi kardeşim
öncelikle bu değerli paylaşımınızdan ötürü Rabbim sizden razı olur inşaallah

isranur kardeşin sorusu üzerine haddim olmayarak konunuza eklemede bulundum lütfen yanlış ise beni düzeltiniz

Rabbim davanızda sizin yar ve yardımcınız olsun
Selam ve dua ile....
beyza3

beyza3

Aktif Üye · 50 mesaj

Benimde kafam karıştı şimdi
Şimdi Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün ' umu 19 defa okuyacağız
her seferde yoksa ayetlerimi 19 ar defa okuyacağız....
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun olsun emeğinize sağlık Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olduk duaları kabul olunan kullar olmak hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim inşalalh.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

leyla-1, post: 633270, member: 72504Amin amin amin
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşallah. Allah hepimizi hidayete erdirip doğru yoldan ayırmasın kötü art niyetli insanlarada fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Amin,Allah c.c. cümlemizi razı olduğu kullarla beraber haşreylesin.Korktuklarımızdan kurtarıp hayırlıysa umduklarımıza nail eylesin,Allah c.c emanet olun,hayırlı günler...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
TUBİX

TUBİX

Aktif Üye · 62 mesaj

allah inşallah hayırlı eşler nasip eylesin
jaba

jaba

Üye · 20 mesaj

allahüme ala seyyidinna muhamed
gönül saray

gönül saray

Aktif Üye · 52 mesaj

selam.bu dua 19 günmü okunacaktı
allaha emanet olun
important

important

Üye · 38 mesaj

bu duayı 19 gün okuyacakmışız ya benim sınavıma 18 gün kaldı sınava girdiğim günde okusam olurmu?LÜTFEN CEVAP YAZIN
hasibe88

hasibe88

Üye · 22 mesaj

allah razı olsun kardeşim allahım bütün mümin kardeşlerimle benle beraber hayırlı kısmetler hayırlı nasipler ihsan eylesin gönlümüzden geçeni kabul eylesin amin....
yalnızım

yalnızım

Üye · 20 mesaj

bende yapacam bu duayı inşallah kabul olur dileğim allah herkeze ve bana da hayırlı kısmet nasip eder inşallah
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a kardeşim emeğine sağlık.rumuzun nakşibendi olduğuna göre büyük bir olasılıkla nakşibendi tarikatındasın.Rabbim daim etsin.bende istemiştim ama henüz kısmet olmadı.
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

yaaa kusura bakmayın acemiyimde yanlış postaladım
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a kardeşim emeğine sağlık.rumuzun nakşibendi olduğuna göre büyük bir olasılıkla nakşibendi tarikatındasın.Rabbim daim etsin.bende çok istedim ama daha kısmet olmadı.
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

allah razı olsun bende kardeşim için okusam olurmu acaba
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

herhangi biriyle evlenmek için mi yoksa sevdiğin kişiyle evlenmek için mi bu dua acaba ? bilginiz varsa söyleyebilir misiniz ?
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

ozlem_27herhangi biriyle evlenmek için mi yoksa sevdiğin kişiyle evlenmek için mi bu dua acaba ? bilginiz varsa söyleyebilir misiniz ?

s.a özlem kardeşim bende bu konu hakkın da hep dua ederdim hakkım da hayırlısı derdim.. ama Mustafa Karataş hocaya sorulan bir soruyu paylaşmak istedim..

Sorunun içeriği :

hocam bana evlenmek için hangi duları önerirsiniz...

Soruya Verilen Cevap :

Allah'tan hakkinizda hayirli bir evlilik dileyiniz.Bu konuda özel bir sure ve dua bulunmamaktadir.Arzu ettiginiz gibi dua edebilirsiniz.

bu da demek oluyo ki her daim hakkımız da hayırlı olanı sadece Yaradan Rabbimden dileyelim...
Namaz1

Namaz1

haklısın kardeşim. dua bizden icabet allahtan. amin. :)
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

ozlem_27haklısın kardeşim. dua bizden icabet allahtan. amin. :)

:evet aynen kardeşim ;)
Namaz1

Namaz1

ben kabul olduğuna eminim yaptığımız duanın ama zamanı var kardeşim sabredip bekleyelim.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.