Sıkıntı Ve Üzüntü İçin Dua

242.256 görüntülenme · 1.284 yanıt

Paylaş:
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

esayni19 rakamıyla ilgili safsatalardan biri değildir. inşallah .Kur'anı Kerim başlı başına bir mucizedir. şifre gibi saçmalıklara kapılmayın kardeşlerim. dikkatli olun.

ne demek istediniz kafam karıştı yorumunuza
Naksibendi

Naksibendi

Mübarek Üye · 1.946 mesaj

esayni19 rakamıyla ilgili safsatalardan biri değildir. inşallah .Kur'anı Kerim başlı başına bir mucizedir. şifre gibi saçmalıklara kapılmayın kardeşlerim. dikkatli olun.

Hımmm Güzel kardeşim Umarim sende gerçekten hergün bi safsataya kapılsanda boş vakitlerini safsata dediklerine geçirsen..Allah'ın ayetlerinden bahsederken biraz daha dikkat et kardeşim Allah'a emanetsin.
Naksibendi

Naksibendi

Resulullah (Sall u Aleyhi ve Sellem) Efendimiz şöyle buyurdu: " Şayet Hakk'ı tam manası ile bilseydiniz; su üzerinde yürürdünüz, dağlar sizinle kayardı..."Simdi kardeşim bizler Alim yada Ulema değiliz ki yorum yapalım..Büyüklerimiz eger bizleri Allah yolunda birşeylere teşvik ediyorlarsa emin olki bunda bir hayır bildikleri birşeyler vardır.Sunada inanmalısın ki Allah yolunda gidenden kimseye zarar gelmez.Keşke senin tabirinle hep bu gibi safsatalarla uğraşabilsek..Allahın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun...Amin
ilayza

ilayza

Yeni Üye · 1 mesaj

allah için yapılan herşey güzeldir. ister 19 ister 99.
Naksibendi

Naksibendi

Katılımın desteğin için Allah razı olsun..Biz kösteklemek için değil daha çok paylaşmak desteklemek bişeyler verebilmek öğrenmek ve öğretebilmek için buradayız zaten..Dinimize aykırı olan bize aykırı ve haramdır..Bunu bilerek hiçbir müslümanın yapmıyacaını belirtirim tekrardan."Rabb'im bizi, iyilik ve takva hakkında sessizce konuşanlardan eyle!ALLAH'IM! bizleri dinini doğru öğrenenlerden ve öğretenlerden eyle". Amin (Dinimizi tanımanın en doğru yolu, kutsal kaynağını (İslam Dini'nin Kutsal Kitabı Kur'an-ı Kerim'i okumakla uygulamakla olur.) Duayla kalınız.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

B) B) B)....
melish83

melish83

Yeni Üye · 4 mesaj

amin yarabbiii..sağolasın
melish83

melish83

Yeni Üye · 4 mesaj

amin yarabbiii..sağolasınB)
ayşe altın

ayşe altın

Yeni Üye · 2 mesaj

çok gzel eline sağlık
nigdeli

nigdeli

melish83, post: 461603, member: 61921amin yarabbiii..sağolasınB)

siz de sağolasınız B)...
racasami

racasami

Yeni Üye · 2 mesaj

kul

kul

RAHMAN-06, post: 369226, member: 13352eline sağlık kardeşimB)

kardeşim ismimizi abdurrahman olarak kullanalım olmazmı ALLAH a emanet olun
nigdeli

nigdeli

ayşe altın, post: 461609, member: 61179çok gzel eline sağlık

sağolun kardeşim.selametle..
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

Allah razı olsunB)B)B)
nigdeli

nigdeli

racasami, post: 461849, member: 3281kardeşim ismimizi abdurrahman olarak kullanalım olmazmı ALLAH a emanet olun

Allah razı olsun..
nigdeli

nigdeli

tugba gunes, post: 461881, member: 44632Allah razı olsunB)B)

Amin.cümlemizden inş.. B)B)
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Allahim! Senden Sana Edilen Ve Edilecek Olan Dualarin Ve Isteklerin En Hayirlisini, Başarilarin, Amellerin Ve Sevaplarin En Hayirlisini Istiyorum.
Senden Yaşamin Ve ölümün En Hayirlisini Da Istiyorum Yâ Rabbi!
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Rabbim senden razi olsun .niyetin kabul olsun
kismetkaan

kismetkaan

Yeni Üye · 4 mesaj

Rabbim yar ve yardımcın olsun Hafize annem. Aslında yazdıgınız dualardan çok size msj yazanlara verdiginiz cvplarla etkilediginiz beni sizin gibi insanların yalnızca dini filimlerde ve Sırlar Dünyası gibi programlarda oldugunu düşünüyordum.Ne sıcak ne mütevazı ve ne kadar kucaklayıcı cvplar bunlar.sizin gibi bi insan benimle diyolog kurar mı bana mihmandarlık eder mi merek ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

cennet_agaciAllah senden razı olsun hafize annem, Rabbim kalbine göre versin emeğine sağlık
selam ve dua ile annem B)B)B)

Rabbim sizdende razı olsun bunları hep okuyalım inş
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

kismetkaanRabbim yar ve yardımcın olsun Hafize annem. Aslında yazdıgınız dualardan çok size msj yazanlara verdiginiz cvplarla etkilediginiz beni sizin gibi insanların yalnızca dini filimlerde ve Sırlar Dünyası gibi programlarda oldugunu düşünüyordum.Ne sıcak ne mütevazı ve ne kadar kucaklayıcı cvplar bunlar.sizin gibi bi insan benimle diyolog kurar mı bana mihmandarlık eder mi merek ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun.

Selamünaleyküm evet dedğin gibi dini içerikli her konuları severim ama arada sevdiğim dizilerde var Yaratilani sev Yaratandan ötürü.
Allahin tüm degerli varliklari sevilmeye deyer.
Bak su alemin güzelligine,ne de güzel yaratmis Yüce Rabbimiz.
Hamd olsun,BİZLER HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ ayrıca beni böyle tanımladığın için de ben teşekkür ediyorum selametle
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.