esayni19 rakamıyla ilgili safsatalardan biri değildir. inşallah .Kur'anı Kerim başlı başına bir mucizedir. şifre gibi saçmalıklara kapılmayın kardeşlerim. dikkatli olun.
ne demek istediniz kafam karıştı yorumunuza
242.256 görüntülenme · 1.284 yanıt
esayni19 rakamıyla ilgili safsatalardan biri değildir. inşallah .Kur'anı Kerim başlı başına bir mucizedir. şifre gibi saçmalıklara kapılmayın kardeşlerim. dikkatli olun.
cennet_agaciAllah senden razı olsun hafize annem, Rabbim kalbine göre versin emeğine sağlık
selam ve dua ile annem B)B)B)
kismetkaanRabbim yar ve yardımcın olsun Hafize annem. Aslında yazdıgınız dualardan çok size msj yazanlara verdiginiz cvplarla etkilediginiz beni sizin gibi insanların yalnızca dini filimlerde ve Sırlar Dünyası gibi programlarda oldugunu düşünüyordum.Ne sıcak ne mütevazı ve ne kadar kucaklayıcı cvplar bunlar.sizin gibi bi insan benimle diyolog kurar mı bana mihmandarlık eder mi merek ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31711-sikinti-ve-uzuntu-icin-dua · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.