NAMAZ KAMPANYASI(Haydin Namaza)

3.382 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

Günümüzde namaz ihmali, bir çok müslümanda kanayan bir yara olduğu gerçeğini kimse reddedemez. O yüzden bizde de nacizane "bir çalışma başlatalım" düşüncesi oluştu. Amaç burada birbirimize destek olmak, dürtüklemek ve de hatırlatmak. Çalışmamız hayırlara vesile olur inşAllah
Bu kampanyayı elimizden geldiğince tüm nete yayalım inşAllah. Bunun için de, herkes üye olduğu foruma bu konuyu alıntılayıp eklerse büyük bir çalışma başlatacağımızı düşünüyorum inşAllah.

İnşAllah bu kampanya hayırlara vesile olur. Sizlerde bu kampanyayı fikirlerinizle destekleyebilirsiniz
Ey Pişman Olup Allah'ın Davetine İcabet Eden Gençler! Sevap Arayan Kişi Asla Zorluklara Aldırmamalıdır! Allah Yolunda Yürüyoruz Amacımız İslam Sancağının Yükselmesidir, Ki Din'in Görkemli Egemenliği Geri Dönsün Ve İzzet Din'in Olsun:H:H
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

kardeşlerim herhalde kimsenin ilgisini çekmedi bu konu ama yinede okuyan kardeşlerim düşünsün okuyandanda okumayandanda ALLAH razı olsun a.e.o.
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Allah razı olsun kardeşim. Çok iyi düşünmüşsün. Ben destekliyorum seni inşallah hayırlara vesile olur. Ben inanıyorum ki bu davetine icabet eden insanlar çıkacaktır sonuçta sen hayırlı bir işe vesile olmak istiyorsun. İnşallah amacına ulaşırsın kardeşim.
Selametle kal.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim çok Güzel Düşünmüşsün Yararli Olur Inşallah.benimde Aklimda Bir Kaç Gündür Bazi Fikirler Vardi Aslinda. Bu Forum Içinde Yapabiliriz Belki Mesela Namazin Kiliniş şeklini Yazabiliriz. Dualarin Türkçe Açiklamalarini Yazabiliriz.namaz Ile Ilgili Bilgi Almak Isteyenler Girip Faydalanabilirler. Amaç Niyet Güzel Olduktan Sonra Rabbim Başarili Eder Inşallah. Selam Ve Dua Ile Kardeşim Rabbim Razi Olsun
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIM RAZI OLSUN.
ELBETTE NAMAZI VE TÖVBEYİ HER AN HATIRLATMALIYIZ.ÇOK GOGRU BİR HAREKET YAPMIŞSIN.SELAMETLE
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

roses_death88Allah razı olsun kardeşim. Çok iyi düşünmüşsün. Ben destekliyorum seni inşallah hayırlara vesile olur. Ben inanıyorum ki bu davetine icabet eden insanlar çıkacaktır sonuçta sen hayırlı bir işe vesile olmak istiyorsun. İnşallah amacına ulaşırsın kardeşim.
Selametle kal.

AMİN kardeşim sende selametle kal a.e.o. :H
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

derya86Selamun Aleykum Kardeşim çok Güzel Düşünmüşsün Yararli Olur Inşallah.benimde Aklimda Bir Kaç Gündür Bazi Fikirler Vardi Aslinda. Bu Forum Içinde Yapabiliriz Belki Mesela Namazin Kiliniş şeklini Yazabiliriz. Dualarin Türkçe Açiklamalarini Yazabiliriz.namaz Ile Ilgili Bilgi Almak Isteyenler Girip Faydalanabilirler. Amaç Niyet Güzel Olduktan Sonra Rabbim Başarili Eder Inşallah. Selam Ve Dua Ile Kardeşim Rabbim Razi Olsun

ALEYKÜMSELAM kardeşim sende çk güzel düşünmüşsün inşallah yaparız selametle kal a.e.o.:G
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIM RAZI OLSUN.
ELBETTE NAMAZI VE TÖVBEYİ HER AN HATIRLATMALIYIZ.ÇOK GOGRU BİR HAREKET YAPMIŞSIN.SELAMETLE

aleykümselam kardeşim a.e.o. :H
sevde-nur

sevde-nur

Üye · 40 mesaj

Allah senden razı olsun kardeşim. Çok iyi düşünmüşsün.. Rabbim muvaffak eylesin.....Yar ve Yardımcınız olsun....

Şu anda yaptığınız hiç bir iş, kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir :evet
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

sevde-nur, post: 623634, member: 72384Allah senden razı olsun kardeşim. Çok iyi düşünmüşsün.. Rabbim muvaffak eylesin.....Yar ve Yardımcınız olsun....

Şu anda yaptığınız hiç bir iş, kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir :evet

ALLAH razı olsun kardeşim a.e.o. ol selam ve dua ile:H
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Haydi erkek arkadaşlar cuma namazına hazırlansın , bayanlarsa salavatlarına sarılsın inşallah.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Kardeşim çok iyi düşünmüşsünüz Allah razı olsun ... Rabbim hidayet nasip etsin inşallah Müslümanım diyen Tüm insanlara Namaz aşkı İslam aşkı nasip etsin .. Şeytanla birlikte olmaktan mutlu oldukları için namaz bi çok kişinin aklına bile gelmiyor ama Allah'ın izniyle etrafımdakileri davet ediyorum tanıdıklarıma .. Allaha emanet olun selametle...

Ey nefsim! Anladım ki, dünyanın nîmetlerine ve lezzetlerine alışmışsın ve kendini onlara kaptırmışsın! Cennete ve Cehenneme inanmıyorsan, bâri ölümü inkâr etme! Bu nîmet ve lezzetlerin hepsini senden alacaklar ve bunların ayrılık ateşi ile yanacaksın! Bunları istediğin kadar sev, istediğin kadar sıkı sarıl ki, ayrılık ateşi, sevgin kadar çok olur. O hâlde, yazıklar olsun sana ey nefsim!

hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

zamannamaz, post: 623900, member: 16903Haydi erkek arkadaşlar cuma namazına hazırlansın , bayanlarsa salavatlarına sarılsın inşallah.

İNŞALLAH KARDEŞ A.E.O.:H
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

gecekonduselamun aleyküm Kardeşim çok iyi düşünmüşsünüz Allah razı olsun ... Rabbim hidayet nasip etsin inşallah Müslümanım diyen Tüm insanlara Namaz aşkı İslam aşkı nasip etsin .. Şeytanla birlikte olmaktan mutlu oldukları için namaz bi çok kişinin aklına bile gelmiyor ama Allah'ın izniyle etrafımdakileri davet ediyorum tanıdıklarıma .. Allaha emanet olun selametle...

Ey nefsim! Anladım ki, dünyanın nîmetlerine ve lezzetlerine alışmışsın ve kendini onlara kaptırmışsın! Cennete ve Cehenneme inanmıyorsan, bâri ölümü inkâr etme! Bu nîmet ve lezzetlerin hepsini senden alacaklar ve bunların ayrılık ateşi ile yanacaksın! Bunları istediğin kadar sev, istediğin kadar sıkı sarıl ki, ayrılık ateşi, sevgin kadar çok olur. O hâlde, yazıklar olsun sana ey nefsim!

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM SENDE ALLAH'A EMNET OL KARDEŞ :G
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.