🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00

131.743 görüntülenme · 1.700 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

ikbal05Sonuç ne tam olarak kaç eksiğimiz kaldı

kardeşim hedefmize ulaştık Allah ın izni ile. yeni kampanya da buluşmak üzere
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Allah razı olsun kardesım.yenı kampanyanızı da dort gozle beklıyorum.yalnız sınavlarım

oldugu ıcın ınternete gıremeyecegım:( .ne zaman baslar acaba yenı salavat kampanyası??

önculuk ettıgınız bu

paylasımınızda ne mutlu bana kı salavat cekmek alıskanlık oldu.Rabbım sızden bınlerce

kere razı olsun,gunahlarınız affolunsun,dualarınız kabul olsun kardesım.Kandılınız mubarek

olsun.

Selametle...
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

*ayşe*Allah razı olsun kardesım.yenı kampanyanızı da dort gozle beklıyorum.yalnız sınavlarım

oldugu ıcın ınternete gıremeyecegım:( .ne zaman baslar acaba yenı salavat kampanyası??

önculuk ettıgınız bu

paylasımınızda ne mutlu bana kı salavat cekmek alıskanlık oldu.Rabbım sızden bınlerce

kere razı olsun,gunahlarınız affolunsun,dualarınız kabul olsun kardesım.Kandılınız mubarek

olsun.

Selametle...

Allah Razı Ola kardeşim. hepimiz beraber yapıyoruz.

yeni kampanya yarın başlayacak inşallah
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hayırlı kandıller bıttımı duası ne zaman olacak allaha
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

elifimbenim
selamün aleyküm kardeşim hayırlı kandıller bıttımı duası ne zaman olacak allaha

Aleykümselam kardeşim sizinde kandiliniz mübarek ola

duasını saat 23:30 da yapacağız
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

1810 adet daha okudum inşallah
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

SAFİYE1810 adet daha okudum inşallah

Allah Razı Ola kardeşim listeye işlenmiştir
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

enesbatur, post: 959093, member: 82588Allah Razı Ola kardeşim listeye işlenmiştir

inşallah enes abi inşallah rabbimin razı olduğu kulları arasında olmaya hak kazanırız bu mübarek günün yılına gününe hepbirlikte kedersiz huzurlu ve sağlıcakla erişmek ve dualarında yer almak duası ile selamün aleyküm
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm...

Almış olduğum 10.000 Salavat-ı Şerif okunmuştur.Rabbimiz kabul etsin.

Allah C.C ' e emanet olun.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

GEVHERselamünaleyküm...

Almış olduğum 10.000 Salavat-ı Şerif okunmuştur.Rabbimiz kabul etsin.

Allah C.C ' e emanet olun.

,
Allah Razı Ola kardeşim listeye işlenmiştir
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

SAFİYE, post: 959095, member: 51820inşallah enes abi inşallah rabbimin razı olduğu kulları arasında olmaya hak kazanırız bu mübarek günün yılına gününe hepbirlikte kedersiz huzurlu ve sağlıcakla erişmek ve dualarında yer almak duası ile selamün aleyküm

Aleykümselam kardeşim. temenni ettiğin herşey hepimiz için olur inşAllah

hayırlı kandiller
meleks

meleks

Yeni Üye · 1 mesaj

slm arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum..ya benim sormak istediğim çok önemli bişey var ben salat-ı tefriciyye'yi 4444 kere okumak istiyorum bugün yada yarın başlıycam inş.ama takıldığım bişey var hergün aynı sayıdamı okumak zorundayım?mesela bigün 100 tane okusam diğersi gün 60 tane okusam olmaz mı?lütfen çok acil cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkederim..
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

1.000 tane almıştım,1.500 okudum.Allah,kabul etsin inşallah.Hayırlı Kandiller..B)
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

meleksslm arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum..ya benim sormak istediğim çok önemli bişey var ben salat-ı tefriciyye'yi 4444 kere okumak istiyorum bugün yada yarın başlıycam inş.ama takıldığım bişey var hergün aynı sayıdamı okumak zorundayım?mesela bigün 100 tane okusam diğersi gün 60 tane okusam olmaz mı?lütfen çok acil cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkederim..

selamün aleyküm selam canım hoş geldın hayırlı kandıller bak tefrıcıye dıye bır konumuz var ıstersen sende oraya dılegını yaz sıran gelınce hep beraber okuruz veoa yeni bır tobıc aç bizlerde yardım eder beraber okuruz .soruna gelınce ıstedıgın kadar oku ıster 10. 100 20. ne kadar ıstersen okuya bılırsın ama tam 4444 olması gerekıyor bunu bılıyorsun zataen başka bir sorun olursa yardım etmeye hazırız ayriyeten üyelıgın hayırlı olmasını dılıyorum :a14:
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

Dağ Çiçeği

1.000 tane almıştım,1.500 okudum.Allah,kabul etsin inşallah.Hayırlı Kandiller..B)

Allah Razı Ola kardeşim

sana da hayırlı kandiller
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

aldığım 2000 okunmuştur...hepinizin kandili mübarek olsun...
kübra85

kübra85

Yeni Üye · 0 mesaj

bende 2500 tane okudum rabbim kabul etsin inş. herkese hayırlı kandiller...
gurakarcem

gurakarcem

Kıdemli Üye · 210 mesaj

bende 1 yasin okudum Allah kabul etsin
ELİZAN

ELİZAN

Kıdemli Üye · 418 mesaj

Mevlid kandilimiz mübarek olsun,,, Hayırlı kandiller kardeşlerim...

Al-i İmrân, 164"Andolsun ki içlerinden, kendilerine Allah'ın âyetlerini okuyan, (kötülüklerden ve inkârdan) kendilerini temizleyen, kendilerine Kitap ve hikmeti öğreten bir Peygamber göndermekle Allah, müminlere büyük bir lütufta bulunmuştur. Halbuki daha önce onlar apaçık bir sapıklık içinde idiler." (Âl-i İmrân, 164)
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

kardeşim duayı buraya yamıyacakmısınız 23.30 denmişti
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.