🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.625 görüntülenme · 1.700 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
1000 tane daha eklerseniz sevinirim, birde sizlerden bir ricam olacak arkadaşlar Hz. Muhammed’ in İnsanlığa Getirdikleri konusu ile ilgili slogan bulabilirmiyiz, benim çocuğa ödev verilmiş bu konu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun.
aysel-ay1000 tane daha eklerseniz sevinirim, birde sizlerden bir ricam olacak arkadaşlar Hz. Muhammed’ in İnsanlığa Getirdikleri konusu ile ilgili slogan bulabilirmiyiz, benim çocuğa ödev verilmiş bu konu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun.
ALLAH Kabul Etsin Abla
Hz. Muhammed’ in İnsanlığa Getirdikleri
hakkinda:
Sorularla İslamiyet | Hz. Muhammed’ in İnsanlığa Getirdikleri
hakkinda:
Sorularla İslamiyet | Hz. Muhammed’ in İnsanlığa Getirdikleri
Slogan meselesini anlayamadim... ?
Bahar_58OKUYAN DILLERINE SAGLIK Abla B) :H
MASALLAH ALLAH Askini artirsin
canım 1550 tane daha okudum.ablacım sanada maşallah çünkü hep siteyle ligileniyorsun.çabalıyorsun.kocaman bir maşallahta sana.ALLAHA emanet ol.
bahar kardeşim, ben 500 tane okumuştum. 500 tane daha alıyorum.
yalnız listede adımı göremedim, yarın birgün bu liste RESULULLAH'a S.A.V sunulduğunda benim adım olmazsa ben nasıl "O"'nun S.A.V ümmeti olduğumu isbat edeceğim. tamam sadece buraya bağlı değil bu, ama yazılı bir belge daha iyi olmazmı?
yalnız listede adımı göremedim, yarın birgün bu liste RESULULLAH'a S.A.V sunulduğunda benim adım olmazsa ben nasıl "O"'nun S.A.V ümmeti olduğumu isbat edeceğim. tamam sadece buraya bağlı değil bu, ama yazılı bir belge daha iyi olmazmı?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
:a03: