🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.651 görüntülenme · 1.700 yanıt
Selamun aleykum ,aldiğim 600 salavatı okudum. Allah kabul etsin
S.A.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
S.A.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
güncelleme
güncelleme
güncelleme
Allah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.
Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin.(el-Ahzâb, 56)
Allahümme Salli ALa Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed(s.a.v.)
Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin.(el-Ahzâb, 56)
Allahümme Salli ALa Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed(s.a.v.)
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
serap8191baharcım nasılsın?gözükmüyorsun inşallah iyisindir.100 tane daha okudum.devam edeceğim.ALLAHA emanet ol.
Sorma Abla sinavlarim var onlara calisiyorum calis calis bitmiyor... insALLAH dualarini eksik etmezsen sevinirim abla.. 30.01/02.02/03.02/04.02/10.02 hazir tarihleri de yazdim :D (insALLAH hayirli bir sonuc alirim bu ilk sinavlar oldugu icin biraz heyecanda var... HAYIRLISI....:])
Devam iNSALLAH B)
Devam iNSALLAH B)
5.800 salavat getirdim Allah'ın izniyle.Allah'ın rahmeti,bereketi ve merhameti üzerinize,üzerimize olsun.
Yanında ismim anılan kimse bana salavat getirsin.Bana bir defa salavat getirene Allah 10 defa rahmet eder.(Hadis-i Şerif)
Yanında ismim anılan kimse bana salavat getirsin.Bana bir defa salavat getirene Allah 10 defa rahmet eder.(Hadis-i Şerif)
Bahar_58Sorma Abla sinavlarim var onlara calisiyorum calis calis bitmiyor... insALLAH dualarini eksik etmezsen sevinirim abla.. 30.01/02.02/03.02/04.02/10.02 hazir tarihleri de yazdim :D (insALLAH hayirli bir sonuc alirim bu ilk sinavlar oldugu icin biraz heyecanda var... HAYIRLISI....:])
Devam iNSALLAH B)
kim derse başlamadan bu duayı okursa ALLAH TEALA o kimsenin anlayış gücünü artttırır.
Allahümme ahricna min zulümatil vehmi ve ekrimna bi nuril fehmi veftah aleyna ebvabe fadlike venşur aleyna hazaine rahmetike bi rahmetike ya erhamer rahımiyn.
ablacım bak duayla ilgili sayfa açmıştım şimdi sana da yazıyım oku olurmu ablam.canım RABBİM yardımcın olsun inşallah sınavlarında .bitmiyor gib gözükür şimdi ablam ama emin ol bitiyor canım.kalbini ferah tut ablam elbette dua ederim hazır tarihlerde var:)olmaz mı canım heyecan her sınavımda ayrı panik olur heyecanlanırdım.ilk sınav birde dualarımdasın ablacım merak etme.ALLAHA emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.