★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
132.667 görüntülenme · 1.700 yanıt
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
raşide, post: 773181, member: 10047selamın aleyküm bende başlangıç olarak 10.000 tane alıyorum
elifalikardeşlerim bende 500 tane alıyorum şimdilik.Allah kabul etsin inşallah.amin
yesilyols.a hayırlı ramazanlar 2 ay dır siteye giremedim bundan sonrada giremicem artık.allah dualarınızı kabul etsin.annem onbin salavat okumuştu onud eklerseniz sevinirim hayırlı ramazanlar
ahiret-yolcususelamün aleyküm kardesim bende 4000 tane aliyorum allaha emanet olun
efzairembu kampanya çok hoşuma gidiyor rabbim daim etsin inşaALLAH
şimdilik 2000 alıyım okudukça alırım inşaALLAH
İNCİNURbu gün okuduğum 50 slavatı ekler misiniz?ben okuduğumu artık ekliğcem buraya.
elifffff2 600 salavat daha okudum,
selametle...
rabbime emanetsiniz...
GEVHERselamün aleyküm .. bu güzel birliğe ben de katılmak istiyorum izninizle. şimdilik 10.000 alıyorum . Allahın izniyle bu hedeflediğim sayıya ulaştıktan sonra daha da devam ederim .
*belkısSelamünaleyküm.
Dua kardeşleri olarak 3700 salavat-ı şerif okunmuştur.
Selametle
neslihantozanselamun aleyküm ben 3ooo adet daha okudum inşallah eklerseniz sevinirim selametle.....
elifffff600 tane daha salavat okudum,rabbim kabul etsin...
selametle,rabbime emanetsiniz
illaki_sevgi_7310 tane okudum
cennet gözlümhayırlı akşamlar arkadaşlar ben 2ooo tane salavat-ı şerifeyi okudum inşallah
inşallah 3000 tane daha almak istiyorum bitince inşallah devamı gelir rabbim hepimizin okuduğu salavaı şerife leri kabul etsin inşallah (amin)
nesrin_77Selam aleyküm.
10.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 320.000.-
*belkısSelamünaleyküm..
Dua kardeşleri olarak 3583 salavat okunmuştur.
selametle..
aylin26bende 10000 tane salavat almak istiyorum inşALLAH en kısa zamanda hakkını vererk okuyup teslim ederim.
Ahmet&Gizems.a. 1000 (bin) tane alıyorum selam ve dua ile...
zeynep0310.000 annem 10.000teyzem 10.000kardeşim ve 10.000de ben alıyorum. Allah kabul etsin inş. bitince tekrar alırım inş.
*belkısHayırlı akşamlar. Dua kardeşleri olarak 2650 salavat okundu. Allah kabul etsin.
zakireselamun aleyküm kardeşim allah razı olsun bu teşviğinizden dolayı efendimizin şefaatine nail olursunuz inşaallah bende katılmak istiyorum 10.000 tanede benden kabul buyurun selam ve dua ile kandiliniz mübarek olsun.
SAFİYEHayirli sabahlar uzun zamandir katkida bulanimiyordum:( rabbim okuduğumuz salavatlari eksiksiz noksansiz olarak huzurunda kabul eylesin inşallah .... Ben 11.130 daha okudum yazarsaniz sevinirim. Rabbime emanet olun. Dualarinizda yer almak duasi ile . Selamün aleyküm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.