🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.668 görüntülenme · 1.700 yanıt
Bahar_58Ve Aleyküm Selam Güzel Kardesim
Elhamdürillah iyiyim senlede uzun zamandir görüsemedik insALLAH sende iyisindir
evet malesef eskisi gibi giremiyorum siteye ::a09: sen nasılsın güsel yürekli kardeşim benim çok şükür herşey yolunda
SAFİYEevet malesef eskisi gibi giremiyorum siteye ::a09: sen nasılsın güsel yürekli kardeşim benim çok şükür herşey yolunda
Hersey yolunda cok sükür okul telasi ile ugrasiyorum iste...
eskisi gibi giremiyorsun ama MASALLAH listeye baktim 46.574 tane Salavat okumussun :B
ALLAH Kabul etsin Kardesim
eskisi gibi giremiyorsun ama MASALLAH listeye baktim 46.574 tane Salavat okumussun :B
ALLAH´a Emanet ol
Bahar_58Hersey yolunda cok sükür okul telasi ile ugrasiyorum iste...
ALLAH´a Emanet ol
elimden geldiğince okumaya çalışıyorum rabbim hepimizinki eksikiğii ile kabul eder inşallah dualarında yer almak duası ile
selamun aleykum..
cok murlu oldum...kaınatın en sevgılısını birbirini tanımayan insanların bulusma noktası oldu..düşünebılıyor musunuz kı aradan asırlar gecmıs ama O nun birleştiriciliği cok sukur hep var ve var olacak...islamiyetin evrensel,zamansız ve mekansız olusuna,birleştiriciliğine en iyi örnek biziz insaallah...
Rabbım tüm bu olusumların ıcınde yer alan almayan,bizzat yapamasa da gönluyle destek veren herkesten razı olsun..
ALLERİN RABBINE SONSUZ SÜKÜRLER KI SÜKÜR VE HAMD YALNIZ O'NADIR
SELAM VE DUA HEPİMİZİN UZERİNE OLSUN...
cok murlu oldum...kaınatın en sevgılısını birbirini tanımayan insanların bulusma noktası oldu..düşünebılıyor musunuz kı aradan asırlar gecmıs ama O nun birleştiriciliği cok sukur hep var ve var olacak...islamiyetin evrensel,zamansız ve mekansız olusuna,birleştiriciliğine en iyi örnek biziz insaallah...
Rabbım tüm bu olusumların ıcınde yer alan almayan,bizzat yapamasa da gönluyle destek veren herkesten razı olsun..
ALLERİN RABBINE SONSUZ SÜKÜRLER KI SÜKÜR VE HAMD YALNIZ O'NADIR
SELAM VE DUA HEPİMİZİN UZERİNE OLSUN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.