🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.668 görüntülenme · 1.700 yanıt
zaten müslüman olarak zaten görevimiz degilmi salavat getirmek peygamberimizi anmak yinede siz bilirsiniz ben yapılan ibadetlerin güzel amellerin gizlilik içinde yapılmasından yanayım
Esselamün Aleyküm.2700 salavat okundu listeye eklersin
Rabbil Alemin kabul eyler inşallah...
selam ve dua ile...
selam ve dua ile...
belkısuzunselamün aleyküm bende şimdilik 5000 alıyorum inşallah
oznuragans.a hayırlı geceler kardeşlerim.bende bu güzel kampanyaya katılmak istiyorum.şimdilik 1000 tane almak istiyorum.bitirince tekrar alırım inşallah.8 mart 2009 son gün herhalde.bu tarihin sebebini öğrenmek istiyorum...Allah razı olsun bu kampanyaları hep görmek isteriz.hayırlı geceler..s.a.selam ve dua ile..
isfa91selanum aleykum 5000 tane almiştım okudum. ayrıca 12000 daha okudum. devam edecegım okudukca yazarım. aeolun
SUMEYYE GOKTASEsselamün Aleyküm.2700 salavat okundu listeye eklersin
selam ve dua ile...
Allah Razı Ola kardeşlerim
zunnun_u_misrizaten müslüman olarak zaten görevimiz degilmi salavat getirmek peygamberimizi anmak yinede siz bilirsiniz ben yapılan ibadetlerin güzel amellerin gizlilik içinde yapılmasından yanayım
evet görevimiz kardeşim
ama toplu yapılan dualar daha makbuldür. ve ayrıca sen bu kampanyaya 100.000 adet okuyacağım diye katılsan bu sayıyı okursun ancak böyle bir taahhütte bulunmazsan büyük bir ihtimalle bu kadar okumazsın
Allah Razı Ola
selamun aleykum kardeşlerim bende inşallah 1,000 adetle başlıyorum rabbim izin verirse inşlalah bitince tekrar başlıycam rabbim yar ve yardımcımız olsun hekese selamlar
Essalamu aleykum bu kampanyayı düzenleyen ve emegi gecen herkezden ALLAH razı olsun. tüm mümin kardeşlerimizi bu kampanyaya bekliyoruz. Beni de bu kampanyaya yönlendiren sevdigim insandan ALLAH razı olsun . duaların birlikte olması duasıyla benim hedefimde ki salavat : 18,000 bin
SELAMÜN ALEYKÜM. Aldığım 10.000 okunmuştur. 10.000 daha alıyorum. RABBİM C.C cümlemizi O'nun (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şefaatinden mahrum etmesin.
Esselamün Aleyküm.500 tane daha okudum.
listeye eklersiniz.
Allah Efendimiz(S.A.V)'in şefaatinden mahrum etmesin.Amin
selam ve dua ile...
listeye eklersiniz.
Allah Efendimiz(S.A.V)'in şefaatinden mahrum etmesin.Amin
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.