selamınaleyküm gülercim canım kardeşim artık senin marifetlerine alıştım sadce diyorumki sanada bu yakışır ;) her zamanki gibi kalbini koymuşsun ortaya ellerine sağlık..allahım razı olsun senden inş.
BeRaT GeCeSiNi BeKLeRKeN(ReSiMLi)
6.878 görüntülenme · 62 yanıt
RE: BeRaT GeCeSiNi BeKLeRKeN(ReSiMLi)
selamınaleyküm gülercim canım kardeşim artık senin marifetlerine alıştım sadce diyorumki sanada bu yakışır ;) her zamanki gibi kalbini koymuşsun ortaya ellerine sağlık..allahım razı olsun senden inş.
Emeğine sağlık Allah razı olsun slm
Emeğine sağlık Allah razı olsun slm
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Allah razı olsun kardeşlerim.çok sağolun.rabbim bu geceye kavuşanlardan ve beratını alanlardan eyler minş. cümlemizi..selam ve dua ile..
Allah razı olsun kardeşlerim.çok sağolun.rabbim bu geceye kavuşanlardan ve beratını alanlardan eyler minş. cümlemizi..selam ve dua ile..
ANELKA yazdı:aleykümselam kardşeim.çok sağoalsın.seninde mübarekli olsun kardeşim.inşaAllah hepimizin berat gecesi olur kardşeim hepimizin(amin)Allahım razı olsun kardeşim.selam ve dua ile.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM SÜPER OLMUŞ ELİNE SAGLIK.. BERAT KANDİLİN MÜBAREK OLSUN KARDEŞİM. RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN ..KARDEŞİM..ALLAHA EMANET OL..B)
ReaLCuaR yazdı:Allah razı olsun kardeşim.dualrımzı birbirimize inşAllah her zaman.selam ve dua ile
tüm din kardeslerim berat kandili mübarek olsun su aciz din kardeşinize dua edermisinizB)
nurten yazdı:Allahım razı olsun kardeşim.çok sağolasın..selam ve dua ile
canım kardeşim benim gerçekten güzel olmuş.Aklına fikrine sağlık.ALLAH A EMANET OL.
sağolasın kardeşim.kandilin mübarekli olsun kardşeim.selam ve dua ile
sağolasın kardeşim.kandilin mübarekli olsun kardşeim.selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3166-berat-gecesini-beklerken-resimli · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.