Ezan çiçeği........

2.748 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

İlginç özelliklere sahip otsu bir bitkidir.Lale iriliğindeki ipeksi sarı çiçekleri gün boyu kapalı durur. Güneş battığı anda aniden açılarak şaşırtıcı bir gösteri sunar. Ertesi gün öğlene doğru sönen çiçeklerin ömrü bir gündür. Ancak bol tomurcuk verdiği için problem olmaz. Baharda rozet biçimi etli ve tüylü yaprakların ortasından uzun bir sap çıkarır. Bu sapın üzerinde yaz boyu açacak olan tomurcukları taslak halinde bulunur. 1.5 metre uzayabilir.

Akşam ezanında açmaya başlar ezan bitene kadar çiçek açılmış olur...

Resimler bir akşam ezanı sürecince çekilmiş

ALINTI.........

umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Kaan..

Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun gerçektende ilğininç bir çiçek

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
ılk defa goruyorum brlkı de gormuş ama fark etmemışımdır
allah razı olsun
allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle.

umeyye, post: 616412, member: 63699
Selamün Aleyküm Kardeşim Kaan..

Eline emeğine sağlık RAHMAN razı olsun gerçektende ilğininç bir çiçek

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selam ve dua ile kalın selametle.

gülnisa, post: 616413, member: 71706selamunaleykum
ılk defa goruyorum brlkı de gormuş ama fark etmemışımdır
allah razı olsun
allaha emanet olun
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamünaleyküm...
ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık...güzel bir paylaşım olmuş
ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_____selamün aleyküm
ben bunu video çekimi olarak görmüştüm ...
emeginize saglık
selam ve dua ile_____
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selam ve dua ile kalın selametle.

nihalim
Selamünaleyküm...

ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık...güzel bir paylaşım olmuş
ALLAH c.c. emanet olun...

selam ve dua ile...selametle...

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam.evet haklısınız genelde belgesellerde oluyor.selam ve dua ile kalın selametle.

aminenur, post: 616701, member: 72504_____selamün aleyküm
ben bunu video çekimi olarak görmüştüm ...
emeginize saglık
selam ve dua ile_____
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Ezan çiçeği........
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

eline saglik kaan abi çok guzel bir çiçek, o bile ezan sesi duydugunda tepki olarak Rabbimizin adini boyle zikrederken bizler ona bakip kendimizden bir nebze olsun utanmaliyiz belkide selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Böceklerden Kuşlara, Bitkilerden Balıklara kadar tüm canlılarda kusursuz bir sanat apaçık sergilenmektedir. Kuşkusuz bu sanat, tüm canlıların yaratıcısı olan Allah'a aittir.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm KAAN abi. çok ilginç ilk defa duyuyorum. emeğine sağlık.
dünyadaki her nesne kendi lisanlarıyla ALLAHı zikreder dersek yanlış olmaz sanırım...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

mevlam razı olsun kardeşim.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun selametle.hayırlı cumalar.

huzunlu_gurbet, post: 616830, member: 12772eline saglik kaan abi çok guzel bir çiçek, o bile ezan sesi duydugunda tepki olarak Rabbimizin adini boyle zikrederken bizler ona bakip kendimizden bir nebze olsun utanmaliyiz belkide selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun selametle.hayırlı cumalar.

Delete

Böceklerden Kuşlara, Bitkilerden Balıklara kadar tüm canlılarda kusursuz bir sanat apaçık sergilenmektedir. Kuşkusuz bu sanat, tüm canlıların yaratıcısı olan Allah'a aittir.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli kardeşim.mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun selametle.hayırlı cumalar.

Im_muslim, post: 617070, member: 58970Selamünaleyküm KAAN abi. çok ilginç ilk defa duyuyorum. emeğine sağlık.
dünyadaki her nesne kendi lisanlarıyla ALLAHı zikreder dersek yanlış olmaz sanırım...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

"Ezan'la Açan"..

"Ezan'la Açan"..

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu KAAN Kardeşim..

Ezan vakitlerinin "KADİM" dostu..

Bu da Allah(CC)'ın bir lutfu olsa gerek..yine "EZAN" la ilgili bir konu ve onu da Kardeşim açmış..Rabbim cümlemizi "EZAN" vakitleri "açan" çiçeklerinden eylesin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun Kardeşim..bizleri bilgilendirdiğiniz ve "EZAN" yolunun (Namaza) davetçisi olduğunuz için..

Selam..sevgi..kalbi muhabbet..baki dualarım ile Alemlerin Rabbine emanet olunuz..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam mevlam razı olsun değerli abim.inşaALLAH.hayırlara vesile,sebep olurken niyetlerimiz inşaALLAH halis olur.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun selametle abim.hayırlı cumalar.

Rabbim cümlemizi "EZAN" vakitleri "açan" çiçeklerinden eylesin inşaAllah

talipamca
EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu KAAN Kardeşim..

Ezan vakitlerinin "KADİM" dostu..

Bu da Allah(CC)'ın bir lutfu olsa gerek..yine "EZAN" la ilgili bir konu ve onu da Kardeşim açmış..Rabbim cümlemizi "EZAN" vakitleri "açan" çiçeklerinden eylesin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun Kardeşim..bizleri bilgilendirdiğiniz ve "EZAN" yolunun (Namaza) davetçisi olduğunuz için..

Selam..sevgi..kalbi muhabbet..baki dualarım ile Alemlerin Rabbine emanet olunuz..

iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. KARDEŞİM SAĞOL BEN BU ÇİÇEĞİN RENGİNİ BAŞKA HATIRLIYORDUM, DEDİĞİN GİBİ AKŞAM AÇARLAR FAYDALI BİR BİLGİ VE ÇOK HOŞ BİR ÇİÇEK ALLAH {C.C} RAZI OLSUN. HAYIRLI AKŞAMLAR...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.mevlam razı olsun selam ve dua ile kalın selametle.

iklim.ela, post: 617424, member: 37970S.A. KARDEŞİM SAĞOL BEN BU ÇİÇEĞİN RENGİNİ BAŞKA HATIRLIYORDUM, DEDİĞİN GİBİ AKŞAM AÇARLAR FAYDALI BİR BİLGİ VE ÇOK HOŞ BİR ÇİÇEK ALLAH {C.C} RAZI OLSUN. HAYIRLI AKŞAMLAR...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.