COK GÜZEL BIR ANLATIM EMEGINE SAGLIK
*)Bazen Susmak Cok Sey Anlatir(*
5.377 görüntülenme · 34 yanıt
Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
_alinti_
COK GÜZEL BIR ANLATIM EMEGINE SAGLIK
Bahar_58VE ALEYKÜM SELAM
Zamaninizi Ayirip Okudugunuz icin Tesekkür Ederim
Sizde ALLAH´a.e.o
selamun aleyküm şimdiye kadar okuduğum nadir yazılardan biriydi zaman mevhumum bunu görmezden gelemezdi. Allah yar ve yardımcınız olsun.
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık.Susmak en güzel bir davranıştır insan susarak herşeyi daha güzel bir şekilde ifade edebilir ve bazen olayların büyümesine meydan vermeden yapıcı bir davranıştır.
Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
SELAMUN ALEYKÜM;
Kimi zaman gülmektir kimi zaman susmaktır dünya!
Aslında hayatta bazı sözlere ve kişilere verilecek en büyük cevaptır susmak iftiralara karşı büyük bir cevaptır susmak.PYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V SUSMASI KONUŞMASINDAN UZUN SÜRERMİŞ.
ALLAHIN SELAMI, BEREKETİ, MAĞFİRETİ VE AFFI HEPİMİZİN HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN....
Aslında hayatta bazı sözlere ve kişilere verilecek en büyük cevaptır susmak iftiralara karşı büyük bir cevaptır susmak.PYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V SUSMASI KONUŞMASINDAN UZUN SÜRERMİŞ.
ALLAHIN SELAMI, BEREKETİ, MAĞFİRETİ VE AFFI HEPİMİZİN HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN....
elif_elifSusarız…
Hassas ve kırılgan bir tepkidir…Küçücük bir hatırlatmadır belki…Fark edilmesi ve onarılması incelik ister…Ya yeniden bir kazanıştır yada aleyhte bir delil olarak kalır karşımızdaki için…
...SUSTUM...
ELLERİNE SAGLIK KARDESİM
A.E.OLASIN İNŞALLAH
:) BEGENDIGINIZE SEVINDIM
SENDE INSALLAH:H
SENDE INSALLAH:H
Sefine-i Hayat, post: 618857, member: 65383Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
ES SELAMUN ALEYKÜM BAHAR KARDEŞİM.EMEĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.YAZIN OLDUKÇA ANLAMLIYDI.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SEN SÖYLENECEK HER ŞEYİ PAYLAŞMIŞSIN BİZLERLE.BİZE SUSMAKTAN BAŞKA BİŞEY KALMAMIŞ :evetRAB'BİM E C.C EMANETSİN.SELAM VE DUA İLE...B)
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDESIM
:evet HAKLISIN KARDESIM
Yorumun Icin Tesekkürler
ALLAH´a.e.o
:evet HAKLISIN KARDESIM
Yorumun Icin Tesekkürler
ALLAH´a.e.o
talipamca"Anlayana Sivrisinek saz..anlamayana davul-zurna az !.."
EsSelamuAleyküm BAHAR Kardeşim..
Demiş atalarımız..Yani anlamak isteyen ve istemeyen olayıdır..biz ne yaparsak yapalım..bazen SUSMAK 'da olsa "eylem" ,anlamak istemeyene takındığımız tavır ne ifade edebilir ki ?.. değil mi ?..
Ve sonucunda..tabir yerindeyse..bir de şöyle bir durumla bile karşılaşmak mümkün !..
"Tavşan dağa küsmüş..dağın haberi olmamış !.."
Çoğu zaman da maalesef böyle algılanmıyor mu ?..
Dikkatli..farkında olmayı bilen..bilmesi gerekenleri bağlayan bir durum için gerçekten anlamlı bir yazı..emeğinize sağlık..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
VE ALEYKÜM SELAM ABIM
EVET ABI AYNEN DEDIGINIZ GIBI :evet
GÜZEL YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜR EDERIM
EVET ABI AYNEN DEDIGINIZ GIBI :evet
GÜZEL YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜR EDERIM
ysmnkaosSelamünaleyküm Kardeşim...
konu güzeldi....teşekkürler...
susmak sessizliktir, ama hareketsizlik değildir...
bazen cümlelerden dahi daha keskin olabilir, yada hareketsizlikten daha donuk bir ifade...
su gibidir susmak...konulduğu kabın şeklini alırcasına değişken...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
VE ALEYKÜM SELAM
BEN TESEKKÜR EDERIM ZAMANINIZI AYIRIP OKUDUGUNUZ ICIN
SIZDE INSALLAH
BEN TESEKKÜR EDERIM ZAMANINIZI AYIRIP OKUDUGUNUZ ICIN
SIZDE INSALLAH
leyla-1Selam Aleyküm kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık.Susmak en güzel bir davranıştır insan susarak herşeyi daha güzel bir şekilde ifade edebilir ve bazen olayların büyümesine meydan vermeden yapıcı bir davranıştır.
VE ALEYKÜM SELAM
SIZDENDE INSALLAH
Amin B)
Yorumunuz icin Tesekkür Ederim B)
ALLAH`a.e.o
Amin B)
Yorumunuz icin Tesekkür Ederim B)
ALLAH`a.e.o
the nursSELAMUN ALEYKÜM;
VE ALEYKÜM SELAM
Amiin
YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜR EDERIM B)
Amiin
YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜR EDERIM B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31575-bazen-susmak-cok-sey-anlatir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.