çok ilginç değilmi???
1.634 görüntülenme · 20 yanıt
çok ilginçç;bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş öenmli oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. bakın nasıl düzgün okudunuz ilginç değilmi??? A.E.O
hızlı okumada bir tekniktir.
zaten beyin harf harf değil bir resim gibi kelimenin tamamını hatta cümlenin tamamını ve hatta paragrafın tamamını bir resim gibi algılayıp çekebilir...Çünki kelimelerin olduğu şekiller beynimizde mevcut...bütün olarak algılanıyor...
zaten beyin harf harf değil bir resim gibi kelimenin tamamını hatta cümlenin tamamını ve hatta paragrafın tamamını bir resim gibi algılayıp çekebilir...Çünki kelimelerin olduğu şekiller beynimizde mevcut...bütün olarak algılanıyor...
Selamün aleyküm..Gerçekten de öyle bende okadar karışık olmasına rağmen çok rahat okudum...Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31572-cok-ilginc-degilmi · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.