Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim

18.269 görüntülenme · 220 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam ALLAH celle celalühu razı olsun.

rüyam3 kardeşim bende siz gibi bilmiyorum sorun nedir:a33:.selametle kalınız inşaALLAH.

Hasıl ı KelamSelamün Aleyküm;
Ben İlk defa Kabe yi görünce heycanlandım..İnşAllah bize de canlı görmek nasip olur..
Allah(c.c) haberi yapanlardanda burda paylaşanlardanda razı olsun..

berat05B) sübhanallah elhamdülillah allahüekber B)

rüyam3Selamün Aleyküm

Link açılmıyor iki gündür o siteyede giremiyorum bilginiz var mı? merak ettim
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

selamün aleyküm Kaan Kardeşim

bende 2 gündür giremiyordum.sanırım yine kötü eller iş peşinde
linki tıklattığımızda bu uyarı çıkıyor

itibarHaber, Allah'sız müslümanların samimiyetsizliklerinden dolayı geçici olarak kapanmıştır! (düşmanı güldürecek iş yapmayız, bundan sebep geçici olarak inşallah)
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

berat05selamün aleyküm Kaan Kardeşim

bende 2 gündür giremiyordum.sanırım yine kötü eller iş peşinde
linki tıklattığımızda bu uyarı çıkıyor

itibarHaber, Allah'sız müslümanların samimiyetsizliklerinden dolayı geçici olarak kapanmıştır! (düşmanı güldürecek iş yapmayız, bundan sebep geçici olarak inşallah)

Aleyküm Selam Ablam,

o yazı bugün yeni kondu gündüz girdiğimde yoktu çok üzüldüm inşaAllah kısa zamanda açılır.
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeslerim sizlere bu resmi :a12:güstermek istedim canim peygamberimizin kabri belki bununla avunuruz bakamadigimiz ogizli kamara yerine allaha emanet olun
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

-KAAN-

aleykümselam kardeşim yukarıdaki linkte açıklama mevcut.kolay gelsin.

selamün aleyküm kaan kardesim benim bir ricam daha var ben yani konu acmak istiyorum ama nedendir bir türlü nerede idi bulamiyorum heryere baktim nereyi tikliyorduk bana yardimci olurmusunuz ayriyeten resim eklemek icin yardiminizdan dolayi tesekkur ederim allah razi olsun simdi kolaylikla eklame yapabiliyorum allaha emanet olun:a35:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

profil bilgilerinin olduğu kısmın altında ''konu başlıklarınız''var oradan bakabilirsiniz.selamünlaeyküm kardeşim.

elifimbenim, post: 769124, member: 58484selamün aleyküm kaan kardesim benim bir ricam daha var ben yani konu acmak istiyorum ama nedendir bir türlü nerede idi bulamiyorum heryere baktim nereyi tikliyorduk bana yardimci olurmusunuz ayriyeten resim eklemek icin yardiminizdan dolayi tesekkur ederim allah razi olsun simdi kolaylikla eklame yapabiliyorum allaha emanet olun:a35:
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

KAAN Abi Sitede Beleyna İsimli Bi ÜYe Var Herkese Hakaret Ediyor
Resmini Avatar Yapmış
Msn Paylaşımında Bulunuyor...
Valla Biz Cevap Vermekten Usandık Abi
Banlarsan Seviniriz...
Kolay Gelsin
Rüyam3

Rüyam3

elifimbenim
selamün aleyküm kardeslerim sizlere bu resmi :a12:güstermek istedim canim peygamberimizin kabri belki bununla avunuruz bakamadigimiz ogizli kamara yerine allaha emanet olun

Aleyküm Selam

-RESİM PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)'İN KABİR RESMİ DEĞİL..
-HZ.MEVLANA'NIN KABRİNİN RESMİDİR.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sayın rüyam3 kardeşim konuya bilgi olarak uyarınızdan dolayı t.ederim ALLAH celle celalühu razı olsun.kaynak kesin ve net değildir.bu konuyu bende siz gibi biliyorum olmadığıdır.

sayın ''elifimbenim'' kardeşim konu hakkında kaynağımız kesin ve tam değildir yukarıda ifade edilen gibi sizde avatar olarak kullanmaz iseniz hayırlı olacaktır.bir çok kimse bu resme o niyetle bakar ve hafızalarında yer eder ise sebep ve vesile olmaktan ötürü vebal alırız.konuyu kardeşlerinizin hayırlı bir ikazı olarak kabul ederseniz bizide sevindirirsiniz selametle kalın kardeşim.
Metekaan

Metekaan

Aktif Üye · 77 mesaj

malasef izleyemedim. kardeşim.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

link'in bağlı olduğu site üzücü bir sebepten dolayı şu an off durumdadır.inşaALLAH açılınca izlersiniz.mevlam sizlere bizlere cümlemize oralara gitmeyi,gidenleride defalarca gidip gelmeyi nasip etsin.

selametle kalınız kardeşim.

Metekaanmalasef izleyemedim. kardeşim.
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

-KAAN-sayın rüyam3 kardeşim konuya bilgi olarak uyarınızdan dolayı t.ederim ALLAH celle celalühu razı olsun.kaynak kesin ve net değildir.bu konuyu bende siz gibi biliyorum olmadığıdır.

sayın ''elifimbenim'' kardeşim konu hakkında kaynağımız kesin ve tam değildir yukarıda ifade edilen gibi sizde avatar olarak kullanmaz iseniz hayırlı olacaktır.bir çok kimse bu resme o niyetle bakar ve hafızalarında yer eder ise sebep ve vesile olmaktan ötürü vebal alırız.konuyu kardeşlerinizin hayırlı bir ikazı olarak kabul ederseniz bizide sevindirirsiniz selametle kalın kardeşim.
selamün aleyküm kaan kardesim bende internetden aldim cok özür dilerim bilmiyordum cok sevindim ve bunu kardeslerimle paylasmak istedim kusura bakmayin birde benim avatari su bir hafta icinde degistiremem ben baska yerdeyim ve resimlerim benim bilgisayarda bir mahsuru yoktur insallah uyarilariniz icin tekrar tesekkür ederim rüyam 3kardesim siz eminsiniz insallah hz, mevlanaya ait olduguna dair bizleri ikaz etdigin icin sanada tesekkür ederim hepiniz allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.selametle kalınız.

elifimbenimselamün aleyküm kaan kardesim bende internetden aldim cok özür dilerim bilmiyordum cok sevindim ve bunu kardeslerimle paylasmak istedim kusura bakmayin birde benim avatari su bir hafta icinde degistiremem ben baska yerdeyim ve resimlerim benim bilgisayarda bir mahsuru yoktur insallah uyarilariniz icin tekrar tesekkür ederim rüyam 3kardesim siz eminsiniz insallah hz, mevlanaya ait olduguna dair bizleri ikaz etdigin icin sanada tesekkür ederim hepiniz allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.selametle kalınız.

elifimbenimselamün aleyküm kaan kardesim bende internetden aldim cok özür dilerim bilmiyordum cok sevindim ve bunu kardeslerimle paylasmak istedim kusura bakmayin birde benim avatari su bir hafta icinde degistiremem ben baska yerdeyim ve resimlerim benim bilgisayarda bir mahsuru yoktur insallah uyarilariniz icin tekrar tesekkür ederim rüyam 3kardesim siz eminsiniz insallah hz, mevlanaya ait olduguna dair bizleri ikaz etdigin icin sanada tesekkür ederim hepiniz allaha emanet olun
Metekaan

Metekaan

Aktif Üye · 77 mesaj

inşallah nasip olurda açılırsa izleme imkanı buluruz tekrar eline sağlık. kardeşim
Rüyam3

Rüyam3

Selamün Aleyküm

itibar haber inşaAllah yarın (24/10/2008) açılıcak ve kaldığı yerden devam edicek bizde bol bol yararlanıcaz inşaAllah...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.

hayırlı bir haber olmuş selametle kalınız selamünaleyküm.

rüyam3Selamün Aleyküm

itibar haber inşaAllah yarın (24/10/2008) açılıcak ve kaldığı yerden devam edicek bizde bol bol yararlanıcaz inşaAllah...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

bugun acılıyordu ya niye acılmadı tekrar acılış diyo anlamadım ben
biliyormusnuz neden acılmadıgını??
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

>AYLİN<, post: 820559, member: 89530bugun acılıyordu ya niye acılmadı tekrar acılış diyo anlamadım ben
biliyormusnuz neden acılmadıgını??

aylin acılmadı mı ben cok gezdım acılması lazım neden acaba
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

mervenur1

aylin acılmadı mı ben cok gezdım acılması lazım neden acaba

hayır acılmadı bende tekrar acılış 24 10 2008 yazıyor
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.