...o...inciler...o...

6.079 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

Cevahir varken pul neye yarar Aczini bilmeyen kul neye yarar Herkes bir yol tutturmuş gidiyor ama Mevlaya gitmeyen yol neye yarar

Sizden biriniz öfkelendiği zaman, hemen su bulsun ve o suyla abdest alsın ki; yürekteki öfke ateşini söndürsün (Hadis-i Şerif)

Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
nuresma

nuresma

Birinin Allah (c.c) yolunda mucahidler safında durması. Allah katında altmış sene (nafile) ibadetten daha faziletlidir (Hadis-i Şerif)

Hakk Teala kulunu sevince ona belalar gönderir. Bu belalara sabreden kullarını da sever (Hadis-i Şerif)
Bir din kardeşinin, bir ihtiyacını giderenin Allah-u Teala kıyamet günün de yetmiş ihtiyacını giderir (Hadis-i Şerif)

Eline gecmeyecek şeyi aramak en büyük beladır (Abdulkadir Geylani k.s)
Doğrusu çok şaşılıcak şey, Diller ne güzel söyluyor kalplerde biliyor. Fakat amleler aykırı düşüyor (Hasan Basri)

Hikmetin başı Allah (c.c) korkusudur (Hadis-i Şerif)
Şeytan sizin düşmanınızdır sizde onu düşman bilin (Ayet)
İbadet on kısımdır.dokuzu helal yemektir (Hadis-i Şerif)

Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

nuresma

nuresma

çile kapısından erişilecek dünyayı bilseydin yatağını yorganını satardın...(N.Fazıl Kısakürek)

Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.(İnşirah suresi-6)

esselamun aleykum :H

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

URL=http://imageshack.us]
ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

selamün aleyküm bende birkaç tane ekledim inşallah ...iznilizle rabbime emanetsiniz hayırla kalın
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm...ALLAHım her ikinizden de razı olsun...KUR'AN ve SÜNNET yolunda batıla karşı savaşanlar gibi mükafatlandırsın inşaallah...emeğinize sağlık...

ALLAHa emanet olunuz..selam ve dua ile...bu arada resimleri kopyaladım hakkınızı helal ediniz...hayırlı akşamlar...
nuresma

nuresma

aminenur, post: 614216, member: 71109selamün aleyküm bende birkaç tane ekledim inşallah ...iznilizle rabbime emanetsiniz hayırla kalın

aleykum selam güzel kardeşim Allah razı olsun, siz de Allah'a emanet olun

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim. Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Paylaştığınız hadisler ve sözler için teşekkürler..Rabbimiz c.c razı olsun paylaşımınız için..Bu vesileyle hoşgeldiniz tekrar... Acizane birkaç söz de ben eklemek istedim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..:H

nuresma

nuresma

aliye_aliye, post: 615500, member: 33601
Selamün Aleyküm kardeşim. Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Paylaştığınız hadisler ve sözler için teşekkürler..Rabbimiz c.c razı olsun paylaşımınız için..Bu vesileyle hoşgeldiniz tekrar... Acizane birkaç söz de ben eklemek istedim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..:H

ve aleykum selam ve rahmetullah aliye kardeşim çok teşekkür ederim, hoşbuldum inş. özlemişim sizlerle bu güzel ortamda paylaşmayı.Allah razı olsun. katkılarınız için de sağolun. siz de emanet edilecek en güzel ve biricik yere emanetsiniz
selam ve muhabbetle...

nuresma

nuresma

Im_muslim, post: 614240, member: 58970Selamünaleyküm...ALLAHım her ikinizden de razı olsun...KUR'AN ve SÜNNET yolunda batıla karşı savaşanlar gibi mükafatlandırsın inşaallah...emeğinize sağlık...

ALLAHa emanet olunuz..selam ve dua ile...bu arada resimleri kopyaladım hakkınızı helal ediniz...hayırlı akşamlar...

aleykum selam Rabbim razı olsun..amin sizleri bizleri cümlemizi yolundan ayırmasın inşaAllah.
siz de O'na emantsiniz. helal olsun kardeşim ne demek,
selam ve dua ile...:H

nuresma

nuresma

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ve aleykum selam, cümlemizden inşallah.
siz de Allah'a emanet olun. hayırlı günler

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.