yoruma açık fotoğraf!!!!

1.429 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sizce bunun anlamı nedir???.
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum inanın bunun gibi nice olaylar var ama biz sustukca bunlar tepemize cıkacak Allah c.c yardımcımız olsun iş iş ten gecmeden uyanmak lazım yoksa uyanda balığa gidelim derler neyse daha fazla yazmak istemiyorum Allah c.c. emanet olunuz dua edin inşallah hayırlı günler
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Vallahi saçmalığın daniskası bu da ne demek oluyorsa anlamadım. Görüyorum ki birisi saçmalamış! Allah'ım sen akıl fikir ver Ya Rabbi! İşleri güçleri bizimle uğraşmak. Allah ıslah eylesin ne deyim. Hayırlı günler kardeşim.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Nevin_1982

Nevin_1982

Çoban UveysSelamunaleykum inanın bunun gibi nice olaylar var ama biz sustukca bunlar tepemize cıkacak Allah c.c yardımcımız olsun iş iş ten gecmeden uyanmak lazım yoksa uyanda balığa gidelim derler neyse daha fazla yazmak istemiyorum Allah c.c. emanet olunuz dua edin inşallah hayırlı günler

ve aleykum selam bunun adı dinler arası dialog sertap erenerde sema gösterisi yaptı!!!haberiniz varmı bilmem..amin inş.en kısa zamanda uyanırız aeolun...
Nevin_1982

Nevin_1982

roses_death88Vallahi saçmalığın daniskası bu da ne demek oluyorsa anlamadım. Görüyorum ki birisi saçmalamış! Allah'ım sen akıl fikir ver Ya Rabbi! İşleri güçleri bizimle uğraşmak. Allah ıslah eylesin ne deyim. Hayırlı günler kardeşim.

Evet haklısınız..Amin inş.aeolun....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.