Bizde Yapiyormuyuz
1.281 görüntülenme · 12 yanıt
SAHABELERDEN BİRİ, EFENDİMİZİN(S.A.V) YANINA GELEREK -YA RESULALLAH. DEDİ. KALBİM KATILAŞTI.NE DUYGULANABİLİYORUM,NEDE AĞLAYABİLİYORUM.TAVSİYENİZ NEDİR? EFENDİMİZ(S.A.V) -BİR YETİMİN BAŞINI OKŞA,DİYE BUYURURLAR. İÇİNDE BİR ŞEYİN KIMILDANDIĞINI HİSSEDECEKSİN........ EVET ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ BU TAVSİYEYE BİZDE UYALIM MI.
ahsermiznasiuymayalım dersen uymayacak gıbı yazmıssın :-)........kızma sakın bana...........elbette uyalım
kardeşim kızmak haddime değil.ben bişeyler paylaşmak istedim sadece.
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
ahirzamangülüSAHABELERDEN BİRİ, EFENDİMİZİN(S.A.V) YANINA GELEREK -YA RESULALLAH. DEDİ. KALBİM KATILAŞTI.NE DUYGULANABİLİYORUM,NEDE AĞLAYABİLİYORUM.TAVSİYENİZ NEDİR? EFENDİMİZ(S.A.V) -BİR YETİMİN BAŞINI OKŞA,DİYE BUYURURLAR. İÇİNDE BİR ŞEYİN KIMILDANDIĞINI HİSSEDECEKSİN........ EVET ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ BU TAVSİYEYE BİZDE UYALIM MI.
çok güzel bir hatırlatma ,Allah razı olsun
selamün aleyküm..
ben zaten yetim görünce hiç dayanamıyorum.....
üzülüyorum..
tüm yetimler öksüzler bir parçacık sefkate ilgiye muhtaçlar.....
çok birşey degil.....
emeginize saglık
selametle
ben zaten yetim görünce hiç dayanamıyorum.....
üzülüyorum..
tüm yetimler öksüzler bir parçacık sefkate ilgiye muhtaçlar.....
çok birşey degil.....
emeginize saglık
selametle
seni kırdım...binlerce özür diliyorum senden...ama seni kırmak için öyle yazmadım..bir dedim işte ...ama gercekten senden cok bana dokundu ..kendımı senın yerıne koydugumda farkına vardım yazdıgım anlamsız bir ifade idi....ama nıyetımde senı kırmak gercekten yoktu...dilimden sıçrayan bir kıvılcımın bilseydim bir anda kor olacağını ,akıl edebilseydim o an için,bunu yapmaz yazmazdım...benı yanlıs degerlendırme ve beni dostlugundan çıkartma ne olur......yüreğim ellerimde özür diliyorum senden
ahsarmıznasıseni kırdım...binlerce özür diliyorum senden...ama seni kırmak için öyle yazmadım..bir dedim işte ...ama gercekten senden cok bana dokundu ..kendımı senın yerıne koydugumda farkına vardım yazdıgım anlamsız bir ifade idi....ama nıyetımde senı kırmak gercekten yoktu...dilimden sıçrayan bir kıvılcımın bilseydim bir anda kor olacağını ,akıl edebilseydim o an için,bunu yapmaz yazmazdım...benı yanlıs degerlendırme ve beni dostlugundan çıkartma ne olur......yüreğim ellerimde özür diliyorum senden
kardeşim üzülme bukadar din kardeşiyiz darılmadım sorun değil.yeni okudum iletini.Allaha emanet ol.
MelkorArkadaşlar benden size tavsiye yumuşaklık 21.yüzyıla göre değildir.
kardeşim eleştirilere açığız ama ben sizin gibi düşünmüyorum.her insanın vicdanı vardır.önemli olan körelen duyguları gün yüzüne çıkarmaktır.kimse duygusuz değildir.aksini söyleseler bile.........
Selamunaleykum
Cok Guzel Bir Paylaşim
Yetimin Başini Okşamak
Yapmaya Calişiyorum Kendi Capimda
Daha Da Cok Yapmali
Bilmem Kii Ben Mi Cok Duygusalim Dayanamiyorum Ki Cocuklara Hele Ki Acilara
Ağliyorum Hep Sulu Goz Işte
Allah Razi Olsun Kardeşim Hatirlattiniz Bizlere
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Cok Guzel Bir Paylaşim
Yetimin Başini Okşamak
Daha Da Cok Yapmali
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
gülnisaSelamunaleykum
Cok Guzel Bir Paylaşim
Yetimin Başini Okşamak
Daha Da Cok Yapmali
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Allah sizlerdende razı olsun kardeşim.duygusuz olmaktansa duygularınızı yansıtabilmeniz ne kadar güzel.Rabbim körelen duygularını çıkaramayanlara hideyet etsin.selametle kalın:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31402-bizde-yapiyormuyuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Birgün bizde öleceğiz Dua Listesi 3 cevap
- EYVAH! YOKSA BİZDE Mİ ALDANDIK?.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Akşam ile Şu Yatsının Arası Olur Bizde Tesettürün Defilesi Modası Edebiyat 8 cevap
- bizde daha ne odunlar var. Dini sohbet 2 cevap
- Derler Bizde... Şiirler 12 cevap
- Sen bir gül bahçesi bizde senden feyiz almaya çalışan birer yağmur tanesi ........ Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.