aleykümselam.her hengi bir sorun yoktur.içiniz rahat olsun hakkımız her daim helal'dir.diğer foruma resim göndermişsiniz t.ederim.pc'imde şu an sorun var format attıktan sonra nasipse inşaALLAH sizede hediyenize karşılık gönlümüzden geçenle hitap edeceğiz.
sayın mustafa 11 ben sitede en çok önem verdiğim yaşının olgunluğunu taşıyan,nasihatte bulunan tecrübesi ile abilik yapanlara candan gönülden ALLAH cc rızası için abi derim hatta bu yetmez abim derim.ama geçen ki bir forumda sizin bana sürekli ''zavallı'',''zavallı''diye çıkışmanız ve bir çok kelimeler ile haliyle beni çok üzmüştür.
siz benim nasıl bir insan olduğumu,yaşam tarzımı nasıl bir ailem,terbiyem ahlakım olduğunu bilemez ve bu konuda göz görmeden,kulak duymadan ve tanımadam sui zan edemezsiniz.
bu konuda evet size ve bir kaç kardeşimize ciddi anlamda kırgınım.ama dediğim gibi saman alevi gibi bir hissiyat devamı ve inatçılığı yoktur.
aldığım karar;bana karşı art niyetli insanlar ile karşı karşıya kalıp seviyeyi alta çekip burada yüzlerce kişi önünde küçük düşmemek kısacası bulaşmamaktır.
fakat yaptığınız bu davranıştan dolayı insani duygular içersinde ALLAH cc rızası için samimiyetinize güvenerek aleykümselam ve size selamünaleyküm diyorum.
umreye gideceğinizden bahsettiniz inşaALLAH hayırlısı olur.inşaALLAH ALLAH cc huzuruna en güzel şekilde ve vasıfla çıkarsınız.mevlam niyetlerinizi gerçekleştirmenizi nasip kısmet etsin hakkınızda hayırlısı olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.
bu konu ve yaklaşım ile gönlümüz ve vicdanımız inşaALLAH rahat ve huzurludur herşey için ALLAH cc razı olsun.
mustafa11s a kaan kardeşim buradan size dost eli uzatıyorum