berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
479.839 görüntülenme · 6.144 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Sebahat.28Selamün aleyküm
Bütün gece bu formu okumakla gecirdim. Yatsi ile sabah namazini kildim arada. Cok güzel, sözler, hadisler, ayetler, siirler, resimler ve hatta video buldum. Bircogunu kopyaladim. Dün iftarda bütün aile toplanmistik, namaz kilmayanlarimizi topladim ve sitede cok begendigim namazla ilgili bir video izlettim. Bazilari nasiplenirken, bazilari malesef konu degistrmeye, rahatsiz olmaya basladilar. Bu formu önceden de görmüstüm, eger ki ahirettte bundan dolayi bizden hesap soracaklarsa ben onlara anlatmaya, heveslendirmeye, hatirlatmaya devam edecegim. Burada dedigim gibi bircok bilgi, davet kelimeleri buldum. Hangi isimleri saymakla bitirebilirim ki bircok sahislarin emegi gecmis. Allah c.c. heminizden razi olsun. Bu etkili sözlerden dolyai ailemde namaz kilmayanlar da namaza baslarlarsa emeginizin bir kisim olsun karsiligini sevabi ile bulmus olur.
azraaliAllah razı olsun,
Secdeden ayırmasın bizleri Rabbim...
✦ Mübarek Üye
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31394-namaz-kilmaya-gidiyoruz-gaflette-olan-nefsine-yenik-dusen-kalmasin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.