✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Esrar-ı beytullahın, ashabısın sen namaz,
N’olur bırakma bizi, senle dolsun haneler,
Miracımsın sen benim, mihmanımsın, ey namaz!
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
479.946 görüntülenme · 6.144 yanıt
✦ Mübarek Üye

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
-KAAN-Sırları aşikâr et, görsün ol biçareler,
Esrar-ı beytullahın, ashabısın sen namaz,
N’olur bırakma bizi, senle dolsun haneler,
Miracımsın sen benim, mihmanımsın, ey namaz!
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
berat05ve aleyküm selam değerli nihalim kardeşim
bu namaz ağacını buraya eklemen çok güzel olmuş..geçen hafta bende bir kaç kopya alıp kuran hocama götürmüştüm kızı için oda diğer çocuklara verecekti...benim aklıma buraya eklemek gelmemişti ama bak sen düşünmüşsün
yüreğine sağlık kardeşim...her daim burada olman ve o güzel sözlerle namazı sevdirmeye çalışman çok güzel.Rabbim emeklerini görüp kat kat sevaplarıyla sevap defterini doldurur inşallah Allah(c.c.) emanet ol kardeşim
ellerine sağlık
✦ Mübarek Üye
nihalimSelamünaleyküm...teşekkür ederim ablacığım ALLAH C.C. sizden de razı olsun...ablacığım AMİN...AMİN...AMİN...:(aslında bazen forum sahibine saygısızlıkmı yapıyorum...:!forumu sahiplenmiş gibi... okuduklarımı sizlerle paylaşıyorum...çok sıkmı yapıyorum paylaşımları bilemiyorum...ALLAH c.c. emanet olun...selametle İNŞALLAH...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
nihalimSelamünaleyküm...teşekkür ederim ablacığım ALLAH C.C. sizden de razı olsun...ablacığım AMİN...AMİN...AMİN...:(aslında bazen forum sahibine saygısızlıkmı yapıyorum...:!forumu sahiplenmiş gibi... okuduklarımı sizlerle paylaşıyorum...çok sıkmı yapıyorum paylaşımları bilemiyorum...ALLAH c.c. emanet olun...selametle İNŞALLAH...
✦ Mübarek Üye
s.s.s, post: 648171, member: 69920s.a KAAN yardımına ihtiyacım var.burdasın demi
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
-KAAN-aleykümselam.
nihalim,berat05 ve talip abime t.ederim.ALLAH cc razı olsun.ilgi,alaka vesile olma çaba ve gayretinizden dolayı.
selam ve dua ile kalın.değerli katkı ve yorumlarınızı her daim bekliyoruz inşaALLAH.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
-KAAN-aleykümselam.
nihalim,berat05 ve talip abime t.ederim.ALLAH cc razı olsun.ilgi,alaka vesile olma çaba ve gayretinizden dolayı.
selam ve dua ile kalın.değerli katkı ve yorumlarınızı her daim bekliyoruz inşaALLAH.
talipamca
HAYDİ NAMAZA
HAYDİ NAMAZA
HAYDİ NAMAZA
SARILIN NAMAZA
UYMAYIN ŞEYTANA
BU YOL HAK YOLUDUR
DURMAYA GELMEZ
ŞEYTANLA İŞİN VARSA
BU YOL SANA GELMEZ
HAYDİ KARDEŞİM BIRAK DÜNYAYI
GEL SİLKİNDE GÖR BU DERYAYI
NİCELERİ GELİP GİTTİ
GERİYE KALDI BEŞ VAKİT NAMAZ
SORGUYA ÇEKİLİRKEN İBADETİN OLACAK SENİN ÜMİDİN
İBADETİN YOK İSE CEHENNEMDİR YERİN.
(Allah(CC) muhafaza buyursun..)
VAKİT SABAH VAKTİDİR SABAH NAMAZI VAKTİDİR.....
MEVLAM NAMAZIMIZI KABUL EYLESİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31394-namaz-kilmaya-gidiyoruz-gaflette-olan-nefsine-yenik-dusen-kalmasin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.