Gülsuu, post: 1271068, member: 93106Hayırlı akşamlar.
Ben şimdi üye oldum foruma,
umarım işimi bahane edip aksattğım namazlarımı kılabilmem için Rabbim içimdeki dünya sevgisini alır sizlerin
paylaşımlarından faydalanarak.
Bir sorum olacak benim umarım bugun okuyup cevaplayan olur..
Ben gecen ay birisinin haline üzülüğp (çocugu hasta eşi vefat etmiş diye duydum ) maaşımı alınca şu kadar vereyim bu kadına dedim, hemde arkadaşımla konuştuk.. Ama maaşımı alana kadar farkettim ki kadın makyajından da geri kalmıyor, giyiminden de, Allah biliyor ya pekde veresim gelmiyor şu anda içimden, Konuşmuşta bulunduk verelim diye, bu kadına değilde başka ihtiyac sahibine versek bu sadaka niyetimizdeki parayı Allaha sözümü tutmamış olurmuyuz diye düşünüyoruz. İlk okuyan kardeşim yardımcı olabilir mi bana acaba ?
Selametle...
Ve Aleyküm Selam değerli kardeşim
öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah
hoşgeldiniz:)
Şimdi Dış görünüşüyle yorum yapmamız uygun değil,ihtiyaç sahibimidir bunu bilmemiz gerekiyor..
Çünkü kimin duasını almamızın ve kimin mazlum olduğunu Rabbimiz bilmekte..
Rabbim sizin niyetinizi ve gönlünüzü bilmekte..
Rabbim hakkınızda en hayırlısı nasıl olacak ise sizin niyet ettiğiniz sadakayı o şekilde vermenizi nasib etsin inşallah
Değerli kardeşim bu konu hakkında ilmi daha iyi bu konuya vakıf olan değerli bir kardeşimizin yorum yapmasının daha uygun olduğu düşüncesindeyim..sadece yorumlarımı bukonuyu ilk okuyan kardeşim yardımcı olabilirmi diye yazdığınız için yorum yazıyorum
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz..
B)[/B
]