Yüce Mevlam Sana Merhamet Ediyor.
hadi Kalk Aksatma,erteleme Vesveseye Kapılma!
Vakit Öğle Namazı Vakti
Haydi..Rabbinin Huzuruna...
480.268 görüntülenme · 6.144 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
DİLEK-HİLALSelamün aleyküm kaan abi öyle bi forum açmışınki sürekli gözüme çarpıyo bu kadar namazı hatırlatan normalde olmadıki burda sürekli görüyorum
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
islam_72s.a. çok güzel bir paylaşım sitesi daha önce böyle bir site ile karşılaşmadım belki de bakmak istememişimdir. ama geç oldu biraz, kandil programı için araştırdım iyi ki bu siteyi ziyeret ettim. belki aklımdaki bir çok soruya burda cevap bulabilirim. ama öncelikle size bir şey söylemek istiyorum, ben elhamdülillah müslüman bir kardeşinizim, ama islamiyetin gerekli olan ve farz olan namazı kılmıyorum. Allah(cc) biliyor o kadar kılmak istiyorum ama şeytanın vesveselerine uyuyorum. tam kılacam diyorum ama vakit geçiyor ve kılamıyorum. dünya işleri bana ahireti unutturuyor. burda kaan abi sizden yardımlarınızı bekliyorum. ne yapmam gerekiyorr, şimdilikten Allah(cc) razı olsun. s.a. hayırlı kandiller.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31394-namaz-kilmaya-gidiyoruz-gaflette-olan-nefsine-yenik-dusen-kalmasin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.