\\ Resim ekle - Resim iste //
7.285 görüntülenme · 75 yanıt
<DAMLA>selamun aleykum kardeşim resim istememiş ben isteyim o zaman papatyalarla dolu bir bahçe rica ediyorum:)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUYRUN UMARIM BEĞENİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUYRUN UMARIM BEĞENİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN
aleykum selam cevdet abi emeğine ellerine yüreğine saglık çok güzeller beyenmem mi hiç beyaz papatyaları daha çok seviyorum resim istememişsin ama kırmızı çiçekleri sevdiğini bildiğim için kırmızı güller veriyim dedim kabul edersen bunlar sana cevdte abi
selam ve dua ile
<<B)>>

selam ve dua ile
<<B)>>

selamün aleyküm hepsi çok güzel ben daha yeniyim ve siteye pek sık giremediğim için nasıl resim göndericeğimi bilmiyorum yardımcı olursanız bende göndermek isterim.selam ve dua ile.
sizleri çok seviyorum
Yüklenmiş Dosyalar (38,0 KB (Kilobyte))
bu güller seda,aliye,tuğba,rabia isimli kardeşlerm için 045.jpg (15,1 KB (Kilobyte)) bende bakılınca ibret alınacak bir resim istiyorum......:gulegule
bu güller seda,aliye,tuğba,rabia isimli kardeşlerm için 045.jpg (15,1 KB (Kilobyte)) bende bakılınca ibret alınacak bir resim istiyorum......:gulegule
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
seyyidetün_nisasizleri çok seviyorum
Selamün Aleyküm Betül kardeşim:)
Eklediğiniz resim için çok teşekkür ederim kardeşim. Gönlünüze sağlık. Çok güzeldi.Allah c.c razı olsun.. Sizin için diğer forumda (biraz ön sayfalarda) avatar koydum inşallah.. Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz kardeşim..B)
Eklediğiniz resim için çok teşekkür ederim kardeşim. Gönlünüze sağlık. Çok güzeldi.Allah c.c razı olsun.. Sizin için diğer forumda (biraz ön sayfalarda) avatar koydum inşallah.. Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz kardeşim..B)
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Betül kardeşim:)
:Aablacım bulamadım:A ama avatarn güzel olduğuna eminim dualarda buluşalım inşaallah........
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
seyyidetün_nisa:Aablacım bulamadım:A ama avatarn güzel olduğuna eminim dualarda buluşalım inşaallah........
Selamün Aleyküm Betül kardeşim..Bu linke tıklayın inşallah..
Dualarımda olacaksınız inşallah kardeşimB)..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..Selam ve baki dua ile Kalplerin Asıl Sahibine emanetsiniz..B)
hiçte bile ben kendi köyümün resmini istiyodum :D
ama sizin köyde güzelmiş :)
konya kuşbakışıymış ... :)
kakaolu pasta istiyorummmm
ama sizin köyde güzelmiş :)
konya kuşbakışıymış ... :)

kakaolu pasta istiyorummmm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31362-resim-ekle-resim-iste · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kelime ekleme oyunu ekle cümleyi değiştir... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 26 cevap
- BiR SöZDe SeN eKLe...!!!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- sende ekle Hadis-i Şerif Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 43 cevap
- SENDE BİR ŞEYLER EKLE Ayet Hadis güzel söz Atasözleri ve Nasihatler. Güzel Sözler 55 cevap
- MEVLANA'DAN altın öğütler oku ve düşün sende ekle Nasihatler 23 cevap
- =====BİR AYETTE SEN EKLE===== Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.

.jpg)