varsın olsun ben sonuncu olayım
8.696 görüntülenme · 61 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
dinciselamün aleyküm hocam
ben ALLAHCC tan zalimlerin elinden beni ve çocuklarımı kurtarmasını istiyorum ve iman kuran salih amel
aleykumselam kardeşım
allah cocuklarına her şeyın hayırlısını versın amın
allah dualarını kabul etsın
allaha eament ol
selam ve dua ıle
Es Selamün Aleyküm Kardeşim...
Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun çok güzel bir konuya deyinmişsin Bununla ilgili çevremizde o kadar olaya şahit oluyoruz ki MEVLA insanlara hidayet versin ben burada Kasım Abimizin görüşlerine harfiyen katılıyorum.
Selam ve Baki DUA ile ALLLAH a emanet ol
Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun çok güzel bir konuya deyinmişsin Bununla ilgili çevremizde o kadar olaya şahit oluyoruz ki MEVLA insanlara hidayet versin ben burada Kasım Abimizin görüşlerine harfiyen katılıyorum.
relvinAllah(c.c.) razi olsun.Cok guzel bir konu bununla bagli bir hadi duymustum ama tam olarak aklimda kalmadi ama sunu anlatmaytaydi "muminler birbiriyle gunahlariyla degil sevaplariyla yarisir"
selamunaleykum kardeşım
allah rzı olsun sevaplarla yarışalım ınşaallah
allaha emanet olun
umeyyeEs Selamün Aleyküm Kardeşim...
aleykumselam
allah razı ollsun
allah bızlerı hak yoldan ayırmasın
allaha emanet olun selam ve dua ıle
ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım allah hepimise sağlık sıhhat versin Amin
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Selamun Aleyküm;
Hayatın anlamını unutacak kadar bu dünyaya yapışmak.Aşırı derecede maddeci,şekilci olup maneviyatı bırakmak..hırs hırs hırs..
Sanırım asıl kazananlar hayatın gerçek anlamını yitirmektense sonuncu olmayada razı olanlar.
Ahiretime mi gelecek? varsın dünyama gelsin diyebilenler..
Allah celle celalüh razı olsun hocam.
Hayatın anlamını unutacak kadar bu dünyaya yapışmak.Aşırı derecede maddeci,şekilci olup maneviyatı bırakmak..hırs hırs hırs..
Sanırım asıl kazananlar hayatın gerçek anlamını yitirmektense sonuncu olmayada razı olanlar.
Hasıl ı Kelam, post: 1121901, member: 73855Selamun Aleyküm;
aleykumselam
allah razı olsun ınan kı güldürdünüz benı:)
cunku içime doğdu acana hasılı kelam bu formumu bulur mu dıye:a15:
gercekten görünce de sevındım
allah her daım sızı de cok sevındırsın inşaallah amin
dedım ya varsın olsun sonuncu olalaım demı ama
ama cok mutlu olalım inşaallah
allaha emanet ol
cok mutlu kal
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31358-varsin-olsun-ben-sonuncu-olayim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.