Hz. İbrahim'in kabr-i şerifi
6.385 görüntülenme · 6 yanıt
selamun aleykum.
RABBIM razı olsun.ellerin dert görmesin.
ama insan bir yandanda üzülüyor.böyle mübarek insanların kabirleri daha bakımlı olsa,daha güzel olsa diye.
hepimiz ölecegiz,toprak olacagız ama be kardeşim burada yatan allahın en çok sevdigi kulun çocugu ve süt annesi.en azından insan etrafını yeşillendirtmezmi güzel güzel güller dikmezmi.bunun neresi günah olacak.ben bu arabları anlayamıyorum.
tekrar ellerine saglık.RABBIM razı olsun.selametle.
ama insan bir yandanda üzülüyor.böyle mübarek insanların kabirleri daha bakımlı olsa,daha güzel olsa diye.
hepimiz ölecegiz,toprak olacagız ama be kardeşim burada yatan allahın en çok sevdigi kulun çocugu ve süt annesi.en azından insan etrafını yeşillendirtmezmi güzel güzel güller dikmezmi.bunun neresi günah olacak.ben bu arabları anlayamıyorum.
kasım hadiselamun aleykum.
SİZE AYNEN KATILIYORUM AMA ARAPLAR HAKKINDA ÖYLE DE DÜŞÜNMEMELİYİZ ÇÜNKÜ PY S.A.V NİN DE ARAPLARLA İLGİLİ H.Ş LERİ VAR:H:evet
son osm@nlı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31353-hz-ibrahim-in-kabr-i-serifi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Efendİmİzİn(s.a.v.) kabr-İ Şerİf-İ Dua Listesi 10 cevap
- KABR ZİYÂRETİ ve KUR’ÂN-I KERÎM OKUMAK Dini sohbet 4 cevap
- KABR ZİYÂRETİ ve KUR’ÂN-I KERÎM OKUMAK Dini sohbet 1 cevap
- RIYAZUSSALİHİN 1436, Hadisi şerifi Hadis-i Şerif 1 cevap
- kabey i şerifi hiç böyle görmüşmüydünüz? Resimler 19 cevap
- RAMAZANI ŞERİFİ NASIL EDA EDELİM? Ramazan Ayı 25 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.