Dünya'nın sonu geliyor
" değil ABD nin ve işbirlikcilerin sonu geliyor...."
bakınız...
20 milyon tonluk göktaşı dünyaya hızla yaklaşıyor, bilim adamları çarpışmayı engellemek için çare arıyor.
Dünya'yı yok edecek göktaşı
NASA'nın 'yeryüzünü bekleyen en büyük tehlike' diye nitelediği 20 milyon tonluk göktaşı Apophis, hızla dünyaya yaklaşırken, bilimadamları da olası bir çarpışmayı engellemek için çalışıyor.
Adı Yunanca 'yok edici' anlamına gelen, 400 kilometre çapındaki bu göktaşını durdurmak için Armageddon ve Derin Darbe filmlerini anımsatan planlar yapılıyor.
TUR SURESİ VE BİR YORUM
52-TUR:
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
42 - Yoksa bir tuzak mı kurmak istiyorlar? Fakat o küfredenlerin kendileri tuzağa düşeceklerdir.
43 - Yoksa onların Allah'tan başka bir ilâhı mı var? Allah, onların ortak koştukları şeylerden uzaktır.
44 - Gökten bir parçanın düştüğünü görseler, "Üst üste yığılmış bulutlardır." derler.
45 - Artık çarpılacakları günlerine kavuşuncaya kadar onları (kendi hallerine) bırak.
46 - O gün hiçbir tedbirlerinin kendilerine zerre kadar faydası olmayacak ve hiçbir şekilde yardım da görmeyeceklerdir.
47 - Şüphesiz o zulmedenlere ondan başka da azab vardır. Fakat çokları bilmezler.
48 - Rabbinin hükmüne sabret. Çünkü sen gözlerimizin önündesin. Kalktığın zaman Rabbini hamd ile tesbih et.
49 - Gecenin bir kısmında ve yıldızların batışında da O'nu tesbih et
ABD.. en son ırakta yaptığı zulum karşılıksız kalmayacak her gün yüzlerce insan öldürürken bu dünyanın sahibi yönetici sanarken kendini yüce ALLAH 1400 sene önce bize bunu haber veriyor.. ve ABD uydudan çekilen resimlere bakarak aynen kuranda ki gibi " Bunlar bulutlardır.." diyorlar yine öğreniyoruz ki bu ayeti kerimeye göre bu günümüzde bazı çıkar çevreler ABD güdümünde olup ılımlı müslüman görüntüsü altında olanlarada bir söz var... "
42 - Yoksa bir tuzak mı kurmak istiyorlar? Fakat o küfredenlerin kendileri tuzağa düşeceklerdir. "
Bu buyuk taş kutlesi ABD sahiline düşüceğini Sayin Ömer Çelakılda söylemişti ve de dediğide bu okyunuz çok kabaracak başta ABD nin sonu olucak doğuda ingiliz adası belcika danimarka su altında kalacaklar dikkat ederseniz amerikanın akıl hocası ingiliz ve islama hakaret edenlerde belcika danimarka da yaptıklarının cezasını çekeceklerdir..
BU KONU HAKKINDA YORUMU HAKDOST OKUYUCULARINA BIRAKIYORUM..
47 - Şüphesiz o zulmedenlere ondan başka da azab vardır. Fakat çokları bilmezler.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...